MBA Entreprenørskab

CIEC og New Charter University hold op til at tilbyde en innovativ vej til en stor karriere! Skil dig ud fra mængden ved at øge en MBA Entrepreneurship fra New Charter University ved at deltage i en Entrepreneurship Intensiv Workshop afholdt af CIEC i ikoniske Cambridge, UK.

Uanset om du ønsker at starte din egen virksomhed eller deltage i en eksisterende, vil MBA Entrepreneurship være praktisk bistand til din personlige udvikling. Arbejdsgiverne er interesserede i, hvad du kan gøre for dem, og hvor langt kan du vokse inden deres forretning. Målet med denne MBA er at gøre dig mere dygtige, arbejdsmarkedet og værdifuld.

Hver lærer rejse er personligt for dig.

Hvorfor studere med os?

Globale Muligheder

CIEC tilbyder en bred vifte af internationale studier og praktik muligheder rundt om i verden.

Forudgående kendskab tegnede sig for

Vi kan vurdere, om dine tidligere undersøgelser berettiger dig til at overføre kreditter fra nogen moduler tidligere studeret.

Hvis du ellers kan påvise, at dine eksisterende kompetencer i et modul er tilstrækkelige, vil CIEC hjælpe dig til at accelerere gennem dette modul via vores udfordring proces.

Personlig Assessment & Support

Med internationalt anerkendte ekspertise i at yde undervisning og læring materialer til MBA i hele verden, vil CIEC give dig individuel støtte i hele din Entrepreneurship MBA rejse, med personlige undervisningsmaterialer og vurdering-relaterede støtte til hvert modul.

Indrejse Advice

Vi vil hjælpe dig med at afgøre, om du opfylder alle adgangskrav, herunder eventuelle MBA forudsætninger. Hvis du har brug for at opfylde eventuelle udestående betingelser, vil vi hjælpe dig udfylde hullerne.

Fast Track til succes

Ingen kvalifikation kan garantere en succes, men MBA Entrepreneurship fra New Charter University er designet til at forberede dig til erhvervslivet. Adskil dig fra konkurrenterne ved at deltage i CIEC iværksættere Intensive workshops (Intensives). Målet med de Intensives er at åbne dit sind for iværksætterånd. Du vil få muligheder for at se dens anvendelse i den virkelige verden fra vores center i Cambridge - et knudepunkt for iværksættervirksomhed. Dette kan være fuld eller deltid, eller for intensive studieophold.

Modsætning til de fleste første uddannelser, MBA Entrepreneurship har en stærk forbindelse til den virkelige verden business-færdigheder. At vælge at deltage i CIEC Entrepreneurship Intensiv Workshop øger de værktøjer, du har til at bygge bro mellem den akademiske verden og erhvervslivet. Uanset om du ønsker at starte din egen virksomhed eller deltage i en organisation, MBA Entrepreneurship forstærket af CIEC Intensive fokuserer på at forberede dig til næste trin.

Vælge din MBA oplevelse er meget lig enhver virksomhed deal; forestille dig selv som det produkt, som MBA tilfører værdi. Eksponentielt øge denne værdi ved at forbedre den MBA ved at deltage i CV værdig CIEC Entrepreneurship Intensiv oplevelse.

Programmet

De 12 moduler, der udgør Iværksætteri MBA er som nedenfor.

Module1-3Module4-6Module7-9Module10-12

Online levering af hvert af de ovennævnte moduler kan begynde på en mandag i en given uge hele året.

CIEC Support

Cambridge International Education Centre (CIEC) har indgået et samarbejde med New Charter University i at levere den Entrepreneurship MBA, en helt online kompetencebaseret MBA fra et fuldt anerkendt amerikansk universitet.

Din MBA er det første skridt på karrierestigen. Arbejdsgiverne er interesserede i, hvad du kan gøre for dem, og hvor langt du kan vokse inden for deres virksomhed. Dette kursus er designet til at gøre dig mere dygtige og beskæftigelsesegnethed; vi vil hjælpe dig med at udvikle de nødvendige færdigheder og erfaring til at være en succesfuld iværksætter. Dette kan hjælpe dig med at starte din egen start-up virksomhed, eller støtte din karriere inden for en større organisation takket være en iværksættertankegang.

Som en del af vores støtte i hele læringsprocessen, opfordrer vi dig til at dele dine meninger og ideer med vores fakultet. Vores eTexts er udviklet med verdens største uddannelsesmæssige forlægger, samlet fra de mest relevante tekster i de enkelte fag. Disse ressourcer er tilgængelige for dig i hele din MBA i dit personlige digitale bibliotek. Vi tilbyder også ansigt til ansigt støtte, der spænder fra en uge op til fuld semestre, både i Cambridge og i vores partner centre i London, New York, Rom, Madrid, Milano og Firenze. Denne kombinerede fremgangsmåde giver dig fuld fleksibilitet til at lære på den måde, der passer bedst til dig.

Studiemuligheder og praktikophold

Din livsstil og budget

En MBA forpligter dig til mindst et andet studieår.

Du kan ønske at arbejde, mens du studerer for din MBA Entrepreneurship, hvilket er grunden til vi tilbyder fleksible programmer læring. Disse spænder fra rent online i op til fuld tid ansigt til ansigt undervisning.

Naturligvis førstnævnte er billigere end sidstnævnte. Men hvis din situation ændrer sig under forløbet kan du justere din læring tilgang og omkostninger i overensstemmelse hermed.

Studiemuligheder

Start uddannelse, uanset hvor du er med vores online-mode, med ekstra CIEC support.

Undersøgelse del af eller hele dit kursus i vores internationale center i Cambridge, komplet med CIEC praktiserende læge og akademisk støtte.

Deltag i Cambridge for en af ​​vores regelmæssige praktiserende undersøgelse uge og møde nogle af de mest fagligt begavede mennesker på dette område, men med det virkelige liv oplevelse. Cambridge er en globalt anerkendt center for iværksætteri, og du vil få mange muligheder under MBA-program til at engagere sig direkte med praktiserende læger involveret i "Cambridge fænomen«.

CIEC tilbyder en fleksibel måde at lære, mens du stadig har adgang til thought leaders og værdifulde erfaringer ikke findes andre steder.

Oplev den bedste fremgangsmåde for dig ved at komme i kontakt med os. Vi er her for at hjælpe.

Undersøgelse i Kina - Lær Mandarin

CIEC har et partnerskab med Peixian International College i Pingguo (Guangxi-provinsen), omtrent en time fra den største by i Nanning. Denne nye universitet er på vej ind i sit fjerde år og underviser studerende tekniske kurser til at udstyre dem til industrier, såsom Hotel og Fritid og Rejser. De har plads til 4.500 studerende, og vokser på et meget hurtigt tempo. De lægger stor vægt på alle studerende er i stand til at tale engelsk, når de forlader. De bifalder engelsk som modersmål og til en meget beskedne omkostninger kan du tilbringe 20 uger der lære Mandarin i bytte for at tilbringe tid med de lokale studerende.

Der er et par betalte muligheder for at undervise engelsk på universitetet. En undervisning kontrakt vil dække udgifterne til din MBA, med de fleste af dine andre udgifter dækkes af universitetet. Være hurtig, hvis dette er af interesse.

BRUGBAR INFORMATION

  • Du kan tilmelde dig kurset en mandag hele året
  • Du kan arbejde i dit eget tempo, tage din MBA, mens i beskæftigelse eller mens de studerer på fuld tid og færdiggøre inden for tolv måneder
  • Anvendelse gennem CIEC vil reducere de samlede omkostninger af MBA Entrepreneurship til mindre end £ 6000
  • Studere med CIEC til din Entrepreneurship MBA giver ekstra støtte, yderligere iværksættervirksomheder erfaringer og en væsentligt reduceret pris
  • Hvis du ønsker at anvende, så send os din uddannelsesmæssige afskrift, kopi af dit pas og dine kontaktoplysninger til enquiries@ciec-education.co.uk
Program undervist i:
  • Engelsk
Dette kursus er Online, Campusbaseret
Start Date
Åben tilmelding
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding