MBA i international virksomhedsledelse

Den HFU MBA kombinerer en førende kant pensum undervist udelukkende på engelsk af en dynamisk og internationalt erfarne fakultet. Den HFU Business School er et fakultet Hochschule Furtwangen University, en stat køre universitet placeret i maleriske sydlige Tyskland.

Vores MBA-program er fokuseret på styring forretning på tværs af de globale markeder. Den udfordrer eleverne til at tænke og leve globalt ved sin placering ved skillevejen mellem Europa. Organisatoriske ledelse, strategisk ledelse og styring af den kulturelle mangfoldighed er stærke punkter i programmet og forbereder de studerende til succes som fremtidige fagfolk i virksomheder, der opererer på tværs af internationale grænser.

International Beliggenhed

Beliggende i hjertet af Europa, at programmet konsekvent tiltrækker studerende fra hele verden. Klasser er typisk består af 80% internationale studerende, hvilket skaber en unik multi-kulturel oplevelse i udkanten af ​​Schwarzwald og inden for en times kørsel til Frankrig, Schweiz, Østrig, og tre timer til Italien.

Global Partners

Regionen er hjemsted for mange top globale koncerner, herunder Porsche, Daimler, SAP, Bosch, Aesculap, og Hugo Boss. Vores studerende kan forvente at blive udsat for sådanne selskaber gennem ekskursioner, firma afhandling samarbejder, og post-eksamen praktikophold. Mange af vores udenlandske kandidater har gået på at arbejde for disse og andre sådanne selskaber som Hewlett-Packard Europe, Adidas, Puma, og Marquardt som led i deres udvidede international erfaring fra erhvervslivet her.

Avancerede Undervisningsmetoder

HFU er en top-rangeret University of Applied Sciences, som fremgår af de seneste undersøgelser af skoler. Vores MBA-program byder på mange fordele.

Top blandt dem er vores lille klassestørrelse begrænset til 15 studerende, hvilket sikrer en intensiv læringsmiljø, tæt samspil med jævnaldrende og professorer og personlig opmærksomhed fra fakultetet og hjælpepersonale.

Vores undervisning tilgang indeholder innovative metoder såsom hands-on business simuleringer og samarbejdsprojekter med partneruniversiteter rundt omkring i verden. Disse udfordrer vores studerende til effektivt at håndtere kulturelle forskelle, geografiske forskydninger og endda konkurrerende interesser i virkelige verden situationer, mens du arbejder hen imod forretningsmæssige mål.

Programmet omfatter fuldtidsansatte dages undersøgelse, således at den studerende til at nyde normale campus liv og weekender udforske de mange rekreative og kulturelle tilbud i regionen.

Global Forberedelse

I sidste ende vil en MBA fra HFU Business School giver dig en enestående 'Made in Germany' fundament for en karriere i international business på globale virksomheder over hele verden. Vores MBA-program er fuldt akkrediteret af ACQUIN, akkreditering, certificering og kvalitetssikring Institute, en officiel ledelsesorgan, der sikrer business grader udstedt på tyske universiteter opfylder høje internationale akademiske standarder. Vores MBA-grad er blevet uafhængigt bekræftet for ækvivalens stående i lande som USA og Canada, og er fuldt indregnet i alle EU-lande.

Adgangskriterier

De optagelseskriterier er at sikre, at eleverne har de nødvendige kvalifikationer, akademisk baggrund og arbejdserfaring til fuldt ud at drage fordel af og bidrage aktivt til programmet. Kravene er:

En bachelor-grad med en ovennævnte gennemsnitlige kvotient (GPA)

Erhvervserfaring omfatter mindst 24 måneders relevant erhvervserfaring i et erhvervsklima efter endt uddannelse (studerende praktikophold eller sommer job ikke opfylder betingelserne for overvejelse).

Færdigheder i engelsk i skrift og tale form, som det fremgår af

- TOEFL (vores ETS kodenummer 8221)

- IELTS

En test er ikke nødvendig for ansøgere, der har dimitterede i Storbritannien, Irland, Nordamerika, Australien og New Zealand.

Graduate Management Admission Test (GMAT)

Ansøgere er ikke forpligtet til at sidde en GMAT eksamen. Men de tilskyndes hertil. Ansøgere, der har opnået en høj score i GMAT kan gives præference på tidspunktet for udvælgelsen. Den nuværende gennemsnitlige score for GMAT er omkring 600. Gode ​​MBA-kandidater vil normalt overstige denne score.

Vores GMAT kodenummer er 7032

Program undervist i:
Engelsk
Furtwangen University/HFU Business School
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
3 semestre
Fuldtid
Deadline