MBA International udøvende

Generelt

Program beskrivelse

Oprettet i 1992 for at danne virksomhedsledere, denne banebrydende kursus har stærke indregning i nationalt og internationalt plan. Det er den endelige kursus for dem, der har gjort andre MBA eller øge deres viden og færdigheder for en international karriere og søger en intens udveksling af viden fra de mere erfarne studerende fra Brasilien.

FIA Executive MBA

Den internationale Executive MBA har opnået resultater sammenlignelige med dem af de mest berømte institutioner i verden i de studerendes tilfredshed, i henhold til evalueringerne af Executive MBA Råd USA. I 2004 blev det første og eneste "Executive MBA" 100% brasiliansk at være blandt de 100 bedste MBA Executives i verden, ifølge Financial Times i London. Siden da, Executive MBA er en regelmæssig MBA Business eller "Executive Education" Siden 2003, den internationale Executive MBA blev den første MBA brasilianske at blive akkrediteret af AMBA - Foreningen af ​​MBA er baseret i Det Forenede Kongerige, efter den mest strenge internationale standarder for lederuddannelse. Den AMBA er akkreditering enhed førende skoler i 80 lande, herunder London Business School, Insead, IMD blandt andre. I Brasilien, FIA har rekord i MEC - Undervisningsministeriet, som en institution for videregående uddannelse, og er akkrediteret af ANAMBA - Landsforeningen af ​​MBA, den enhed, der samler de 10 bedste MBA-programmer i Brasilien med international standard.

Siden starten i 1992 er FIA tilknyttet Executive MBA Rådet USA, den første brasilianske institution til at følge internationale standarder for MBA Executive. FIA er også medunderskriver af PRME - Principles of Responsible Management Education, en organisation struktureret af FN til at udbrede begreberne virksomhedernes sociale ansvar, et område, hvor vi har stor vægt, udbredelse af bedste praksis til mere end 17 lande i Europa, Asien og Amerika.

Klik her for mere information og / eller deltage i udvælgelsesprocessen til at gøre et interview og modtage feedback fra en af ​​vores koordinatorer

Klik her at se vores program indhold

MÅL

Den internationale Executive MBA har til formål at opdatere og gøre det muligt for udøvende at udvikle kritisk tænkning, global strategisk vision og evnen til at lede forandringsprocesser i virksomheder i et internationalt konkurrencepræget miljø.

metodologi

Kurset udbydes i et dynamisk miljø, der læring, der kombinerer teori og praktiske sager. De bruges nationale og internationale sager, i henhold til en aftale med Harvard, adressering reelle problemer, som virksomhederne står over for i stadig mere konkurrenceprægede markeder.

Resultaterne af dette program er sammenlignelige med de mest prestigefyldte uddannelsesinstitutioner i verden, ifølge evalueringerne af Executive MBA Råd USA.

Ud over den ekspertise dets fakultet, sin høje kvalitet resultater fra anvendelse af en undervisningsmetode, der dækker instrumenter og anerkendte didaktiske og pædagogiske teknikker såsom:

 • participatoriske metoder, simuleringer og udveksling af erfaringer svarer til ca. 50% af klasserne
 • Aftale med Harvard for brug af undervisningsmaterialer, artikler, simuleringer og sager.
 • Arbejde i klasseværelset gruppe og distance.
 • Udviklingsprojekt afslutning anvendes til erhvervslivet virkelighed.

PROGRAMMET

Kurset varer 20 måneder, med alt arbejdsbyrde 500 timer klasseværelset og 100 timer efter afslutningen af ​​arbejdet. Aktiviteter i klassen fordeler sig således:

 • I løbet af 20 måneder, klasser på fredag ​​eftermiddag og på fuld tid på lørdage, hver anden uge.
 • Op til to intensive ugers undervisning i udlandet, i udvalgte regioner.
 • En stram program som lader dig kombinere international standard studier med deres arbejde.
 • Internationale foredrag og seminarer internationale konkurrenceevne.
 • En innovativ sekvens: selskab retning, organisation og international standard implementering.
 • Den endelige MBA, som danner og omdanner den professionelle, borger og virksomhed, at opnå en helhedsorienteret og internationalt udsyn
 • færdiggørelse af projektet: en forretningsplan anvendt.
 • bruge muligheden for kredit på op til 4 valgfag for studerende, der senere slutte Professional Master i Business Management.

Det anslås i gennemsnit engagement på 10 timer om ugen for de enkelte studier.

NYE indsigt med et innovativt program!

EMBA_Diagrama
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Launched in 1980, the Future Studies Program supports both public and private organizations in improving their planning processes to better forecast and deal with changes in their business environment ... Læs mere

Launched in 1980, the Future Studies Program supports both public and private organizations in improving their planning processes to better forecast and deal with changes in their business environment and implement opportunities for the construction of their desired future. PROFUTURO is responsible for the premium international MBA programs in Brazil. Our team works with the highest international standard in providing MBAs and short duration programs, as well as in-company courses, designed to meet each individual company’s needs. The extensive background in research, contributes significantly to companies with consulting knowledge backed by advanced prospective methodologies adequate to the specific characteristics and conditions they face. Minimer
Sao Paulo , Sao Paulo + 1 Mere Mindre

Akkrediteringer