Læs den officielle beskrivelse

Grad

Master of Business Administration (MBA)

Kursussprog (er)

Vores program er udelukkende på engelsk; For internationale studerende er tyske sprogklasser på alle niveauer integreret i vores tidsplan.

Adgangssemester

Sommer (kun erhvervskandidater) og vinterferie (alle andre grader)

Begyndelsen af ​​programmet

Vintersemester: Slut september
Sommersemester: Tidlig marts ( fast track for business graduates)

Programvarighed

4 semestre (21 måneder) for ikke-erhvervsmæssige kandidater
3 semestre (15 måneder) for erhvervslivet graduates [= fast track]

Programgebyrer *

€ 3.650 pr. Semester

* kan ændres for de kommende akademiske år

Ansøgningskrav

• Bachelor-grad

• 2 års erhvervserfaring efter en første universitetsgrad

• GMAT score: 550

• TOEFL score: 100 (IBT)

• Personlig interview; telefoninterview er muligt for oversøiske ansøgere

Bemærk venligst, at ansøgere fra Tyskland, Schweiz og Østrig skal have en GPA på mindst 2,5 eller derover. GMAT er ikke et obligatorisk krav for ansøgere fra disse tre lande.

Ansøgningsfrist

15. juni for vintersemester (eller 31. juli for tyske visaholdere)
15. december til sommerferie (eller 31. januar for tyske visaindehavere) ( hurtigspor for forretningskandidater)
MBA Admissions Udvalget gennemgår ansøgninger på rullende basis hele året.

Hvorfor Pforzheim MBA I International Management?

Nyd undervisning i høj kvalitet.
Rangeret blandt »TOP 10 International Master's Degree Courses - Made in Germany«, forbereder Pforzheim MBA dig til at tage ledelsesansvar. Vores engagement i kvalitet og løbende forbedring bekræftes af akkrediteringen af ​​AACSB International. Pforzheim University Business School tilhører således elitegruppen på mindre end 5% af erhvervsskoler i hele verden og til mindre end ti af ca. 200 tyske forretningsprogrammer, der er AACSB-akkrediterede.

Forbedre dine karrieremuligheder.
Pforzheim MBA åbner brede nye muligheder for karriereudvikling. Uanset om du vil tackle nye udfordringer, har oplevet en afmatning i din indlæringskurve eller ikke kan komme videre i dit nuværende firma, giver Pforzheim MBA dig mulighed for at genskabe din karriere med ny viden og færdigheder, et nyt professionelt netværk og en ny mærkeforening. Hvis du har en ikke-erhvervsmæssig baggrund, forbereder Pforzheim MBA dig til at omorientere din karriere mod forretning og ledelse.

Fokuser på, hvad du virkelig har brug for.
Vi leverer erhvervskompetence, ikke kun teori. Vores professorer holder ikke kun doktorand, ph.d. eller kandidatgrad - de har arbejdet i mindst 5 år i ledende stillinger. Vores undervisning er baseret på forskning såvel som erhvervserfaring. Desuden giver Pforzheim MBA modul systemet dig mulighed for at individualisere dit studie for at styrke dine styrker.

Nyd individuel karriereudvikling og coaching.
Vores professorer er dine træner, ikke dine instruktører. Du vil drage fordel af individuel vejledning fra professorer gennem hele studietiden. Vores lille kursusstørrelse tilskynder til intens samspil mellem studenter og fakulteter, hvilket er afgørende for at opnå det bedste resultat fra dine MBA-studier.

Få forretningsindsigt.
At være omgivet af nogle af verdens mest magtfulde virksomheder giver dig mulighed for at drage fordel af potentialet i Pforzheim-Stuttgart-regionen. Vi samarbejder med forskellige virksomheder inden for forskellige sektorer gennem firmaprojekter, virksomhedsbesøg og gæstehøjttalere i klasseværelset. Disse tætte forbindelser til praksis er en vigtig del af vores ledelsesuddannelse i Pforzheim.

Opdag morgendagens forretninger.
Vi forbereder dig til at klare de store udfordringer i det 21. århundrede til gavn for dit firma. Vores kurser i forretningsdiscipliner som Marketing, Consulting, Accounting og Finance tager imod morgendagens behov. Derudover tackler vores specialiseringer morgendagens udfordringer Innovation Management, Sustainability og Globalization. Derudover tilbyder vi soft training i hele din uddannelse.

Globaliser dit netværk.
80% af Pforzheim MBA-studerende er internationale, der kommer fra alle kontinenter. Globalt, interkulturelt netværk begynder lige i klasseværelset. Interkulturel kompetence læres ikke kun teoretisk, men det opnås praktisk ved den daglige interaktion. Dette vil være vigtigt i din professionelle fremtid i forhandlingsprocesser og teamwork. Kendte gæsteprofessorer fra partneruniversiteter bidrager til vores program.

Nyd den internationale kultur.
Pforzheim MBA giver mulighed for at studere i to lande eller endda to kontinenter i et program på vores partneruniversiteter i USA, Latinamerika, Asien eller Europa. For studerende med en første grad fra en tysk institution er det obligatorisk at studere det tredje semester i udlandet. For alle andre studerende er det valgfrit.

Få en state-of-the-art uddannelse til en rimelig pris.
Vores hensigt er ikke at maksimere overskuddet, men at give en bæredygtig ledelsesuddannelse til kommende generationer af ledere. Du får »mere for mindre« - en internationalt anerkendt grad og færdigheder til at klare det 21. århundredes forretningsmæssige udfordringer.

Program undervist i:
Engelsk
Senest opdateret March 31, 2019
This course is Campus based
Start Date
Mar. 2020
Duration
3 - 4 semestre
Fuldtid
Price
3,650 EUR
pr. semester
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Mar. 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Mar. 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date