Læs den officielle beskrivelse

MBA International Food and Agribusiness

Den stigende globalisering af fødevareindustrien har understreget behovet for ledere med erfaring i sociale, kulturelle, produktion og forbrug forhold på de vigtigste markeder i verden. Sourcing og levering i fødevaresektoren bliver stadig mere konkurrencepræget og kompleks.

Dette MBA giver mulighed for dig at få forståelse og erfaring af producenter, forarbejdningsvirksomheder, forbrugere og politikere inden for mindst to af de store handelsblokke og markeder i verden.

Eksisterende og håbefulde multinationale selskaber er på udkig efter ledere med transnationale viden og sproglige færdigheder, som er i stand til at fungere trygt og kompetent i forskellige regioner i verden.

Dette MBA er udviklet til at skabe den kaliber af lederen forpligtet til at udfylde vitale roller i denne komplekse og dynamiske globale industri. Kurset fokuserer på maden og agroindustrien industrien og giver en unik mulighed for transatlantisk undersøgelse for at sætte de pågældende i en europæisk eller USA sammenhæng ledelse fag. Dette opnås ved at studere underviste del af kurset i Utah State University, Logan, Utah og i School of Business og Entrepreneurship på Royal Landbohøjskole, Cirencester, UK.

Den MBA er valideret og tildeles af Den Kongelige Landbohøjskole.

Hvem er kurset for?

Rekruttering er verdensomspændende og den ideelle kandidat vil være meget motiveret, med en grad normalt på 2,1 niveau (eller tilsvarende) og / eller væsentlig erfaring med ledelse. Deltagerne kan forvente at nå overordnede stillinger i virksomheder, agenturer eller institutioner, hvor international virksomhed er en stor aktivitet. Det vil også passe til akademikere, rådgivere, planlæggere og konsulenter i erhvervslivet eller regeringen.

Den MBA giver mulighed for at studere i England og USA, skaber kommercielle handelsforbindelser og åbning karrieremuligheder. Målet er at producere MBA kandidater, der har de egenskaber og færdigheder, som fødevare- og agroindustrien industrien kræver: kompetence i kerneforretningen fag og erfaring med forholdene på begge sider af Atlanten, plus præsentationsmæssige færdigheder og evnen til at bidrage til virksomhedens meget hurtigt.

Om kurset

Det lærte element af kurset foregår på Utah State University (USU), Logan, USA fra august til december og Royal Landbohøjskole (RAU) fra januar til april. Efter en vellykket gennemførelse af bestemte moduler i USA, vil RAU akkreditere dette som realkompetence og tildele dig akademiske kreditter, så du kan begynde at studere de centrale moduler på RAU. Dette efterfølges af projektgruppen og afhandlingen.

Adgangskrav

  • Den normale minimumskrav post vil være en Honours på øverste andet niveau, eller tilsvarende akademiske kvalifikationer fra en sammenlignelig international institution.
  • Mindst to års erhvervserfaring med ledelsesansvar.
  • Modne kandidater med betydelig relevant erhvervserfaring og lavere akademiske kvalifikationer kan også overvejes til indrejse, efter personlig samtale med Course Manager.
  • Hvis dit første sprog ikke er engelsk, vil vi acceptere International English Language Test (IELTS) med et minimum score på 6,5 i gennemsnit med noget element under 5,5.
  • Hvis du har andre kvalifikationer, herunder oversøiske prisuddelinger og alternative engelsk kvalifikationer, rådes du til at kontakte Admissions for at diskutere egnetheden af ​​din pris for indtræden på kurset.
Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurser fra Royal Agricultural University »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
12 måneder
Fuldtid
Price
15,000 GBP
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019