Læs den officielle beskrivelse

Master of Business Administration - International Business Management Centria University of Applied Sciences

  • Kvalifikation: kandidatuddannelse i erhvervsøkonomi (90 point)
  • Studiepladser: 20
  • Ansøgningsperiode: 2020

Programmet sigter mod at uddanne specialiserede og ledelsesopgaver i virksomheder, der opererer internationalt. Nogle af de tilbudte kurser er relateret til turisme og arrangementshåndtering. Kandidatuddannelsen gennemføres på en toårig tidsplan. Den anden cyklus (Master's) grad på et universitet for anvendt videnskaber er en sekundær grad i det europæiske videregående uddannelsessystem og giver samme kvalifikation for kommunale og statslige embedsmænd som en kandidatgrad taget på et universitet.

Hvem er kandidatuddannelsen for?

Du er berettiget, hvis du har en videregående uddannelsesgrad i Finland eller en videregående uddannelse på uddannelsesområdet afsluttet uden for Finland. Du skal også have mindst tre års erhvervserfaring inden for erhvervslivet og administrationen og en engelsklængde, der kræves til studierne.

Hvad er programmets mål? Programmet sigter mod at øge faglig viden om international turisme og arrangementshåndtering. Efter at have gennemført programmet, er den studerende vokset til en virksomhedsledelse professionel, der er i stand til selvstændig beslutningstagning, arbejder med ledelse eller krævende ekspertopgaver i virksomheder, der opererer på det internationale marked eller turisme og arrangement planlægning virksomhed.

Hvordan er studierne organiseret?

Multimodale læringsmetoder anvendes. Kurser tilbydes for det meste online, herunder to to-dages sessioner i gennemsnit pr. Kursus. Læringsfokus ligger på selvstændigt arbejde samt løsning af fjernundervisningsopgaver og udviklingsprojekter. Afhandlingen som et udviklingsprojekt er en væsentlig del af studiet. Studiens indhold

Undersøgelser i første forårsseminar fokuserer på turisme og arrangementshåndtering og i efteråret om international forretning og ledelse. Den endelige afhandling består af et udviklingsprojekt udført af en virksomhed eller en anden organisation. Vedhæftet fil til højre viser undersøgelsens struktur.

Erhvervsprofiler

De fleste af kandidaterne i programmet arbejder i forskellige specialiserede eller ledende stillinger i erhvervslivet såvel som i turisme og arrangement industri. I henhold til den finske lovgivning er en person, der har en kandidatgrad på et ph.d.-universitet, kvalificeret til stillinger eller stillinger i den offentlige sektor, for hvilket kvalifikationsbehovet er en første- og sekundærkurs. I nogle tilfælde omfatter kvalifikationskravet også gennemførelse af studier inden for bestemte fagområder.

Studieform

Kurserne af programmet undervises på fredag ​​eftermiddage og lørdage, dels online, hvilket gør det muligt for eleverne at arbejde under deres studier.

Program undervist i:
Engelsk
Senest opdateret July 2, 2018
This course is Campus based, Undervisning både online og på universitetet
Start Date
Jan. 2020
Duration
2 år
Deltid
Price
6,000 EUR
Undervisningsgebyrer gælder kun for studerende uden for EU. Læs mere om studieafgifter og stipendier på vores hjemmeside.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Jan. 2020
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Jan. 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Jan. 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date

MBA in Finland - Centria UAS