Differential Course

Tekniske besøg for yderligere tilgang ph.d.-studerende til virkeligheden i det område, hvor du ønsker at handle. Udveksling med klassikere enheder, offentlige myndigheder, erhvervslivet og iværksætterkultur rådgivning. Institutionel Intervention Project. Karriere rådgivning (coaching): ved afslutningen af ​​kurset, opsporing mål og forberede de studerende til professionel vækst.

MÅL

generelt:

sætte den studerende til business management, giver dig den viden om de vigtigste metoder og teknikker, begreber, principper for anvendelse, motivationer, kvalitet værktøjer og strategier for informationsteknologi.

specifikke:

  • udvikle teoretiske og praktiske viden, færdigheder og redskaber, der kan hjælpe analysere ledelsesmæssige problemer, der støtter beslutningstagning og en effektiv gennemførelse af projekter;
  • tog iværksættere med ledelsesmæssig kapacitet til at handle på en integreret måde med virkeligheden i samfundet og den offentlige og private markeder
  • udvikle færdigheder i forbindelse med strategisk ledelse i Human Resources;
  • udvikle planlægning færdigheder og koordinering af forvaltningen procesforbedring.

TARGET

Fagfolk inden for personaleledelse, socialrådgivere, psykologer, virksomhedsledere og andre fagfolk, der arbejder direkte eller indirekte i People Management.

METODE

Vil blive anvendt i overensstemmelse med arten og ønskelige i hvert fag, forskellige fremgangsmåder såsom case studies; spil og simuleringer; konferencer; foredrag; seminarer; rettet undersøgelser; gruppearbejde; praktiske lektioner i erhvervslivet; debatter; udvikling af institutionelle interventionsprojekter, workshops, deltagelse i arrangementer.

Program undervist i:
  • Portuguese (Brazil)

Se 11 flere kurser fra Grupo Tiradentes »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Mar 2020
Duration
396 timer
Fuldtid
Price
9,725 BRL
25 rater af R $ 389,00 til R $ 9,725.00
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Mar 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Mar 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date