Read the Official Description

Har du en passion for sport? Drej den passion i en spændende karriere med en MBA i sportsledelse fra Concordia University Chicago ! Sportsbranchen i både USA og globalt er stor forretning. Med sportsbranchen vokser ofte hurtigere end landets nationale BNP, er behovet for at køre klubber og foreninger som organiserede virksomheder blevet afgørende.

I dag betyder en karriere inden for sport at forstå de mange dele af dette mangfoldige felt. Der er et stadigt stigende behov for fagfolk, der er uddannet i ledelsesmæssige, administrative og forretningsmæssige aspekter af sport. Concordia-Chicagos MBA-specialisering inden for sportsforvaltning forbereder tillidsfulde ledere i forskellige sportsorganisationer og roller.


Læringsmål

Ved at forfølge en MBA-specialisering eller certifikat i sportsforvaltning, vil du studere sportindustriens økonomi, økonomisk ansvar, vigtige juridiske spørgsmål i forbindelse med sport og mere.


Adgangskrav

Ingen appafgift, ingen GRE påkrævet


Curriculum

INTERNATIONALE STUDENTER: Ud over de grundlæggende studieplaner, der er angivet nedenfor, skal internationale studerende, der deltager i ansigt til ansigt, på CUC campuset, tage seminaret i højere uddannelse, en 3-kredit kursus.

  • The Economics of Sports
  • Vigtigheden af ​​loven i sport
  • Niveau legepladsen: Mangfoldighed i sport
  • Sport Finans


Karrieremuligheder

Sportsledelse tilbyder et bredt udvalg af karrieremuligheder og stier. Studerende kan acceptere positioner i marketing og sponsorering, sportsmedier, gæstfrihed og arrangementshåndtering og endda detailhandel. Blandt andet, kollegier og universiteter, talent bureauer, store og mindre liga hold og sportsfaciliteter søger at ansætte kvalificerede sports ledelse fagfolk.

Mens sportsforvaltningen er yderst konkurrencedygtig, viser den stærke jobvækstudvikling gennem 2022, som forudsagt af det amerikanske arbejdsministeriums bureau for arbejdsstatistik (BLS). Trænere og spejdere forventes at vokse 15%, hurtigere end gennemsnittet. Sportsagent / manager forventes at vokse 12%, så hurtigt som gennemsnittet. Sports marketing manager forventes at vokse 13%, så hurtigt som gennemsnittet.


Karrieremuligheder

  • Sportsmedier
  • Sportsadministration
  • Sportsmarkedsføring
  • Sportsagent
  • Sportsaktiviteter
  • Events management
Program taught in:
Engelsk

See 10 more programs offered by Concordia University Chicago »

Last updated April 18, 2018
This course is Online
Start Date
Aug. 2019
Duration
2 semestre
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Aug. 2019
End Date
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date