MBA i skat ledelse og skatteplanlægning

Generelt

Program beskrivelse

Differential Course

Vel vidende, at de skattemæssige omkostninger er for relevante for virksomheder, Skat Management og Skat planlægning har den deraf følgende udvikling af den sociale objekt, øget lønsomhed og hoppe konkurrenceevnen. Men ikke nok til at have professionel, isolation, solid viden, og andre, juridisk eller regnskab, er det nødvendigt at integrere dem for at sikre de bedste strategiske beslutninger og undgå fysiske uforudsete, der kan være dødelig. , Deres væsentligste forskel er således segmentering af kurset i 20 discipliner struktureret på en logisk og sammenhængende måde, med det formål at uddannelse, fra teoretiske og praktiske lektioner, der integrerer alle vigtige områder af viden, deltagere til Skat Management og Skat planlægning.

MÅL

generelt:

Giv solidada og tværfaglig uddannelse deltager for Skat Management og Skat Planlægning, hvor du kan bidrage til udviklingen af ​​den sociale objekt, rentabilitet og virksomhedernes konkurrenceevne.

specifikke: • analysere lovgivning og skat doktrin under bias af Skat Management og Skat planlægning; • studere de tilfælde af skatteplanlægning; • forstår vigtigheden og indhold af discipliner relateret til skatteretten.

TARGET

Den MBA i Skat og Skat Planlægning Management henvender sig til fagfolk inden for regnskab, Legal, Financial, regnskab, revision, Commercial, suplly Chain, i tillæg til de partnere, rettigheder, direktører, ledere og alle dem, der ønsker at forbedre deres teoretiske viden og praktisk om det. Vigtigt er det, for den fremragende brug af kurset, ansøgere til at afgive faglig erfaring på området, men også interesse i at udvikle den viden, de har fået.

METODE

Kurserne vil blive gennemført gennem foredrag, hvor teoretiske og praktiske aspekter vil blive tale om, herunder tilfælde af diskussioner, bliver altid opmuntret aktiv deltagelse af de studerende, såvel som den tidligere læsning af indhold, der skal undervises i.

Senest opdateret Sep 2017

Om skolen

Developing the society through quality services related to education and culture.

Developing the society through quality services related to education and culture. Minimer