MBA i offentlig ledelse

Generelt

Program beskrivelse

Differential Course

tilstrækkelige Hours; anerkendte professorer og eksperter på det lokale marked; infrastruktur kompatibel med standard krav i vores målgruppe; praktisk erfaring og tilstedeværelsen af ​​inviterede fagfolk i nogle módulos.s.

MÅL

O Public Management kursus, Niveau af ekspertise, har til formål at forberede deltagerne til at forstå de udfordringer, regeringen planlægning i det enogtyvende århundrede, nåede forbindelserne mellem planlægning og forvaltning, forstå kompleksiteten af ​​budgettet programmering i den offentlige sektor og bruge værktøjer, der sætter dem i stand til at fastlægge prioriteter, mål og korte og langsigtede mål, design projekter og vurdere omkostninger og forberede dem til den udfordring, forvaltning og evaluering af programadas.adas handlinger.

TARGET

Dette kursus er beregnet til at opgradere, fagfolk, der arbejder inden for områderne planlægning, budgettering, revision og kontrol i offentlige institutioner.

METODE

Kurset vil blive udviklet gennem forskellige undervisnings- / læring teknikker for at muliggøre aktiv deltagelse i opbygningen af ​​viden. Professor giver overvågning skole materiale. Vil blive anvendt i overensstemmelse med arten og ønskelige i hvert fag, forskellige fremgangsmåder såsom case studies; spil og simuleringer; konferencer; foredrag; seminarer; rettet undersøgelser; gruppearbejde; praktiske klasser i laboratoriet; diskussioner og udveksling af erfaringer.

Senest opdateret Sep 2017

Om skolen

Developing the society through quality services related to education and culture.

Developing the society through quality services related to education and culture. Minimer