differentialer Kursus

Kurset giver uddanne fagfolk til at fungere som ledere af de menneskelige ressourcer, med henblik på at planlægge og koordinere management teknikker inden for en standard of excellence og kvalitet, og giver teoretisk og praktisk information til strategisk arbejde i organisationen, især udviklingslande analytisk kapacitet og kritisk refleksion over de vigtigste krav, der ligger i HR-området, alle understøttes af en lederuddannelse med fokus på udvikling af vigtige færdigheder til at arbejde i personaleafdelingen og HR rådgivning.

Overordnet mål Forbered fagfolk til at arbejde med kompetence i forvaltning af menneskelige ressourcer, gennemførelse af organiserede programmer baseret på problemidentifikation, analyse og indikatorer, rekruttering og udvælgelse, HR værktøjer, planlægning og udvikling af strategiske tiltag, i henhold til omfanget defineret af hvert selskab .

Specifikke mål

  • Tog fagfolk til at tjene som HR-ledere for at planlægge og koordinere management teknikker inden for en standard of excellence og kvalitet.
  • Give teoretiske og praktiske tilskud til strategiske tiltag i organisationen.
  • Udvikle kapaciteten til analyse og kritisk refleksion over de vigtigste krav, der ligger i HR-området.
  • Giv en lederuddannelse med fokus på udvikling af vigtige færdigheder til at arbejde i personaleafdelingen og HR rådgivning.

MÅLGRUPPER

Anbefales til kandidater i almindelighed, ledere, direktører, revisorer, psykologer, økonomer, undervisere og andre fagfolk, der ønsker at deltage i Human Resources.

METODE

Undervisningen metode er på foranledning af hver lærer, som kan vedtage forskellige pædagogiske strategier, defineret i de respektive uddannelser (Education planer), privilegere casestudier; spil og simuleringer; konferencer; foredrag; seminarer; rettet undersøgelser; gruppearbejde; praktiske klasser i laboratoriet; diskussioner og udveksling af erfaringer, og læsning tekster tidligere tilgængelige.

Program undervist i:
Portuguese (Brazil)

Se 11 flere kurser fra Grupo Tiradentes »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Mar 2020
Duration
18 måneder
Fuldtid
Price
245 BRL
INVESTERING 18 måneders R $ 245,00.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Mar 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Mar 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date