MBA i logistikstyring

Generelt

2 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

Samtidig give en bred erhvervsmæssig baggrund, MBA i Logistik Management fokuserer på styring af bevægelsen af ​​materialer, varer og arbejdskraft, forsyningskæden og spørgsmål inden for transport og distribution.

Den Logistics Management MBA vil udvikle din viden om erhvervsklimaet, især i forbindelse med forvaltningen af ​​logistiksystemer og planlægning og levering af logistiske strategier.

Dette kursus henvender sig til kandidater eller erfarne mellemledere, der ønsker at forstå den rolle logistik i strategisk ledelse. Dette kursus vil forberede dig for logistik og ledelse roller i forsyningskæden industrien.

Hvorfor studere en MBA i Logistik Management?

Dette kursus henvender sig til kandidater eller erfarne mellemledere og ledere. Den Logistics Management MBA giver et struktureret program for udvikling af ledelse og forvaltning færdigheder er relevante for de indkøb, logistik og supply chain sektorer. Det vil stimulere din intellektuelle tænkning og du kan fuldføre opgaver, der er direkte relevante for din arbejdsplads.

Kursus struktur

Den MBA i Logistik Management omfatter følgende rammer: marketing, finans og menneskelige ressource management.

Desuden er den rolle, indkøb og supply chain-funktion evalueret fra et strategisk synspunkt. Den rolle, Logistik spiller i udviklingen af ​​organisationen som helhed og de ledelsesstrategier, der er nødvendige for levering af logistik og supply chain aktiviteter undersøges.

De undersøgte moduler er:

  • Logistik Strategy
  • Regnskab Analyse for Managers
  • Human Resource Management
  • Marketing Management
  • supply chain management
  • Logistik Operations
  • Projektledelse
  • Iværksætteri og innovation
  • Forskningsmetoder og MBA afhandling.
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

The Institute of Accountancy Arusha offers a number of postgraduate degrees in Arusha and Dar es Salaam, Tanzania, through its strategic partner Coventry University in the UK.

The Institute of Accountancy Arusha offers a number of postgraduate degrees in Arusha and Dar es Salaam, Tanzania, through its strategic partner Coventry University in the UK. Minimer
Arusha , Dar es Salaam , Tanzania Online + 2 Mere Mindre