mba

Målsætninger for MBA-programmet

MBA-programmet forbereder eleverne til ledende stillinger i forskellige typer organisationer. Programmet bygger på core business kompetencer og funktionelle specialisering til at give sine elever beslutningsproces færdigheder og et strategisk perspektiv på forretningsproblemer.

Adgangskriterier

Ansøgere til optagelse til MBA-programmet skal have en baccalaureatgrad fra en akkrediteret institution. Ingen specifik bacheloruddannelse er nødvendig for optagelse, og der er heller ikke noget specifikt kursus for bacheloruddannelse, der anbefales til de studerende, der planlægger at forfølge disse grader. Undergraduate majors repræsenteret i MBA-programmet omfatter, men er ikke begrænset til, business, uddannelse, natur- og samfundsvidenskab, ingeniørvidenskab, humaniora og sygepleje.

Alle ansøgninger om optagelse vurderes på grundlag af deres egen fortjeneste, med vægt på styrken af ​​en studerendes tidligere akademiske præstation, resultater opnået på GMAT, faglige erfaringer, der angiver stigende ansvarsniveauer og andre relevante oplysninger, som kandidaten til Optagelse kan give til komitéen for optagelser.

Ansøgere til optagelse er forpligtet til at tage Graduate Management Admission Test (GMAT), som administreres af Graduate Management Admissions Council (GMAC). Ansøgere opfordres til at tage GMAT i god tid inden ansøgning til et kandidatprogram. For at planlægge en aftale for at tage GMAT, kan ansøgere ringe til 1-800-462-8669 eller besøge GMAC's hjemmeside på www.mba.com. Resultater opnået på GRE eller LSAT er også acceptable i stedet for GMAT. Desuden er testen af ​​engelsk som fremmedsprog (TOEFL) eller International English Language Testing System (IELTS) undersøgelse påkrævet af internationale ansøgere og kan typisk ikke frafaldes.

GMAT Waiver Politik

GMAT vil blive frafaldet for Zarb School of Business bachelorstuderende tjener mindst 3,2 GPA i deres BBA program. GMAT vil også blive frafaldet for Hofstra Honours College Graduates and Associates med et minimum GPA på 3,2. Der vil også blive overvejet at afstå fra GMAT-scorerne for erhvervsuddannede, der har tjent mindst 3,2 GPA fra en anden AACSB-skole. Støtteberettigelse for sådanne undtagelser vil blive vurderet efter anmodning. Enhver studerende, der ansøger om et stipendium, skal stadig indsende en GMAT-score eller have en GPA på mindst 3,6. GMAT-kravet kan også frafaldes for kandidater med betydelige års progressiv erhvervserfaring. Støtteberettigelse til sådanne arbejdserfaringsbaserede undtagelser vil blive vurderet fra sag til sag for kvalificerede ansøgere under denne kategori.

Intern programoverførsel

Studerende optaget til en af ​​de MS erhvervsprogrammer, der vælger at overføre til Flex MBA-programmet, skal have gennemført 18 studiepoints af kandidatuddannelsen i den MS-uddannelse, de er blevet optaget til og opfylder adgangskravene til MBA-programmet.

Overførsel af Credit

Mulighederne for at overføre kredit fra andre institutioner til MBA-programmet er begrænsede, og kun kursusarbejde afsluttet på AACSB-akkrediterede skoler vil blive overvejet. Maksimum 9 semestertimer kernekompetenceniveau vil blive overvejet for overførselskredit. Graduate overførsel kredit i dette program er altid begrænset til at sikre, at mindst 27 kernekompetencer og højere niveauer kreditter tages i bopæl.

Statut for begrænsning

Alle kreditter, der ansøges mod MBA-graden, skal optjenes inden for fem år fra datoen for afslutningen af ​​det første kursus, der gælder for graden. Undtagelser vil blive foretaget for enhver periode med intervenient militærtjeneste. MBA-studerende i Frank G. Zarb Business School, der ikke har optegnelser på skolen i en periode på 15 måneder eller mere efter sidste semester afsluttet, herunder sommer sessioner, kan blive påkrævet at indgive til tilbagetagelse og følge de fastsatte krav Fremsat i Graduate Studies Bulletin i kraft ved en sådan tilbagetagelse.

Programkrav - Semestertimer: 41-48

Der kræves en række 41-48 semester timer til MBA-graden i alle majors med undtagelse af professionel regnskab, der har en række 62 til 69 semester timer.

Tidligere kursusarbejde bedømmes af Zarb School of Business i Graduate Programs Office efter en studerendes optagelse. Nogle opholdssteder, kernekompetencer og avancerede kernekurser kan fraviges ud fra tidligere akademiske arbejde, og dette vil bestemme det samlede antal workshops og semester timer, der kræves til MBA-graden. Der ydes ingen kredit til kernekompetencer eller kandidatkurser med D-karakterer. Disse kurser skal gentages.

MBA-programmet i informationssystemer er sammensat af følgende krav:

  • Kernekompetencer (2-6 sh)
  • Advanced Core (21-24 sh)
  • Hovedkoncentrationen (15 sh)
  • Capstone Integrative Course (3 sh)

Engelsk Videnskabskrav til internationale studerende

Derudover skal nyuddannede internationale studerende tage en engelsk eksamenseksamen i løbet af efterår og forår. Prøven består af en kort skriftlig opgave på et emne af almen interesse og en standardiseret test, herunder lytteforståelse, grammatik og forståelse. Resultaterne er gennemgået af det fakultet for sprogsprog fra Hofstra, der træffer beslutning om studerende skal tage ELP 235 (2,0 sh). Alle internationale studerende, der er placeret i ELP 235 (2,0 sh) skal afslutte kurset i løbet af det første semester, hvor de begynder et MBA / MS-program og skal have en karakter på P (Pass). ELP 235 (2,0 sh) har ingen gradskredit. Et gebyr svarende til 2,0 sh opkræves for dette kursus. En karakter på P (pass) er påkrævet, eller kurset skal gentages det følgende semester. Det samme gebyrækvivalent vil blive opkrævet for det gentagne kursus.

Program undervist i:
Engelsk

Se 16 flere kurser fra HOFSTRA UNIVERSITY »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date