MBA i kvalitetsstyring

Generelt

Program beskrivelse

Differential Course

Lærere med teoretisk og praktisk erfaring i Quality Management og dens detaljerne; Succes Cases undersøgelser om akkreditering og audit Infrastruktur kompatibel med standard krav i vores målgruppe; praktisk erfaring og tilstedeværelsen af ​​inviterede fagfolk i nogle moduler.

MÅL

Blandt de vigtigste mål for MBA, kan vi fremhæve:

  • At give den nødvendige viden i praksis rettet til planlægning, udførelse og kontrol af aktiviteter i forbindelse med Quality Management.
  • Stærke Elever med tekniske redskaber og skabe de nødvendige parametre til at beskæftige sig med spørgsmål særegne for Excellence Model i Management MEG og alle dine kundeemner.
  • Direkte særlig vægt på ISO 9001, dets normer og karakteristika i Quality Management.

TARGET

Dette kursus henvender sig til fagfolk, der udfører funktioner i forbindelse med kvalitetsstyring i offentlige eller private institutioner.

METODE

Kurset vil blive udviklet gennem forskellige undervisnings- / læring teknikker for at muliggøre aktiv deltagelse i opbygningen af ​​viden. Professor giver overvågning skole materiale. Vil blive brugt, efter arten og hensigtsmæssigheden af ​​hver disciplin, forskellige metoder såsom casestudier, spil og simulationer, konferencer, foredrag, seminarer, rettet studier, gruppearbejde, praktiske klasser i laboratorier, debatter og udvekslinger eksperimenter.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Developing the society through quality services related to education and culture.

Developing the society through quality services related to education and culture. Minimer