Differential Course

Lærere med teoretisk og praktisk erfaring i Quality Management og dens detaljerne; Succes Cases undersøgelser om akkreditering og audit Infrastruktur kompatibel med standard krav i vores målgruppe; praktisk erfaring og tilstedeværelsen af ​​inviterede fagfolk i nogle moduler.

MÅL

Blandt de vigtigste mål for MBA, kan vi fremhæve:

  • At give den nødvendige viden i praksis rettet til planlægning, udførelse og kontrol af aktiviteter i forbindelse med Quality Management.
  • Stærke Elever med tekniske redskaber og skabe de nødvendige parametre til at beskæftige sig med spørgsmål særegne for Excellence Model i Management MEG og alle dine kundeemner.
  • Direkte særlig vægt på ISO 9001, dets normer og karakteristika i Quality Management.

TARGET

Dette kursus henvender sig til fagfolk, der udfører funktioner i forbindelse med kvalitetsstyring i offentlige eller private institutioner.

METODE

Kurset vil blive udviklet gennem forskellige undervisnings- / læring teknikker for at muliggøre aktiv deltagelse i opbygningen af ​​viden. Professor giver overvågning skole materiale. Vil blive brugt, efter arten og hensigtsmæssigheden af ​​hver disciplin, forskellige metoder såsom casestudier, spil og simulationer, konferencer, foredrag, seminarer, rettet studier, gruppearbejde, praktiske klasser i laboratorier, debatter og udvekslinger eksperimenter.

Program undervist i:
Portuguese (Brazil)

Se 11 flere kurser fra Grupo Tiradentes »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Mar 2020
Duration
396 timer
Fuldtid
Price
9,336 BRL
24 rater af R $ 389,00 til R $ 9,336.00
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Mar 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Mar 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date