MBA i International Relations

Generelt

Program beskrivelse

Varighed af undersøgelsen: 2 år

Varighed af praktikken:

  • 1. år: to måneder
  • År 2: 6 måneder

Mål:

Den MBA i International Relations er en specialiseret elite uddannelse, åben til den moderne verden og afsat specifikt til studiet af det politiske liv i sine aktører og institutioner nationalt og især internationalt. Det har til formål at give de studerende mulighed for at erhverve en solid evne til at ræsonnere og analyse til at udvikle diagnostiske og analysemuligheder, der kræves i internationale relationer og forretning.

Entré:

Den MBA i International Relations er tilgængelig for licens og / eller tilsvarende grad eller højere i jura, statskundskab, internationale forbindelser, Økonomi og Administration sektorer.

Optagelse af kandidaterne er omfattet af en udvælgelsesprocedure på rekord og evalueringsundersøgelse.

Professionelle perspektiver af kurset:

Den MBA i International Relations giver mulighed for at overveje forskellige karrieremuligheder. Handlerne vil postulere, at de kandidater er i ledende stillinger i:

  • politiske partier
  • Handler med diplomati og udenrigsanliggender
  • Udenlandske organisationer
  • internationale fonde
  • multinationale selskaber
  • Skabe og Design kontorer

Den MBA i International Relations kan også udvikle sig i erhverv relateret til rådgivning, erhvervslivet og internationale relationer samt inden for Lobbybing.

Træning organisation:

Den MBA i International Relations fokuserer på de værktøjer og tilgange til international rum, Udenrigspolitiske og samarbejde Udenrigsministeriet.

Den MBA er spredt over to år i fire semestre, med kurser og seminarer undervises af akademikere, fagfolk og eksperter i internationale projekter.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

The Institute of Political Studies of Tunis develops projects of prestigious partnerships in collaboration with international institutions and organizations including the International Association of ... Læs mere

The Institute of Political Studies of Tunis develops projects of prestigious partnerships in collaboration with international institutions and organizations including the International Association of Political Sciences, the European Association for the Defense of Human Rights, the Association International of Sociology and the French Association of Political Science. Minimer