Læs den officielle beskrivelse

akkreditering

For at besætte en ny dimension i uddannelsen tilbyde postgraduate International University Menéndez Pelayo (Uimp) og ICEX Spanien Export og Investment (via Business School ICEX-CECO) har planlagt en ny udgave af det officielle program af MBA i International Management (tidligere Master i International Business Management)Inden for ICEX Scholarship Program.

Spanien er i en accelereret internationalisering proces, som gør det nødvendigt, at vores unge fagfolk til at erhverve en international vision om ledelse og blive fortrolig med de teknikker og værktøjer, der er specifikke, især med hensyn til økonomi og business. Moderne virksomhed har brug for at gennemføre sin kultur og dens ledelse en global orientering og ikke sætte grænser eller markedsføre deres produkter og tjenester eller køb og levering af produktive indgange.

Business-succes afhænger i høj grad af evnen af ​​ledere og ledere til at styre så effektivt som muligt, og under forhold med global økonomisk indbyrdes afhængighed, de ressourcer, virksomheden, institutioner og samfundet i almindelighed er til din rådighed . Det kræver fagfolk til at tage nye udfordringer op og gribe de muligheder for erhvervslivet, der tilbydes af globaliseringen.

MÅL

Den MBA udvikler avanceret viden og færdigheder inden for områder af international ledelse firma, der gør det muligt for de studerende, efter endt uddannelse, være i stand til at påtage sig ansvar inden for ledelse og business management med en international kald.

dens vigtigste målsætninger De er:

  • Tog fagfolk til at lede processen med internationalisering af sine selskaber (både private og offentlige) organisationer, udformning, implementering og lede processen med at åbne nye markeder.
  • Tog fagfolk med indgående kendskab til de miljøer, hvor selskabet opererer, den internationale økonomiske situation, de institutionelle rammer og internationale standarder og aftaler og give en klar forståelse af de processer af økonomisk indbyrdes afhængighed, der styrer markederne og sektorer og påvirker definitionen og effektiviteten af ​​erhvervspolitikken.
  • Giv komplementet til en professionel praktisk uddannelse i udlandet, for at opnå en "in-situ" oplevelsesmuligheder og problemer, som de forskellige internationale markeder og de reelle behov for virksomheder, der ønsker at indtaste dem.

Metode

Den MBA i International Management er en kandidatuddannelse, der består af 75 kreditter, der skal afholdes i 12 måneder (to akademiske år). De første 60 point (undervist og evalueret fra oktober til juni: 36 uger uden at overskride angiver punkt 4 i artikel 4 i RD 1125/2003 med hensyn til varigheden af ​​akademiske kurser) svarer til spørgsmål af den strukturerede mester i seks store "Akademiske moduler" og "Business-Internationalisering Project" gennemført i grupper, vejledes og præsentation i slutningen af ​​juni. De resterende 15 point (der udvikler fra juli til september) for Work Kandidatspeciale (TFM), der afholdes individuelt overvåget og vil blive forsvaret offentligt ved en domstol i september. Det kan ikke være i hvert fald præsentere TFM at vurdere retten, hvis den studerende ikke har bestået alle fag.

Den naturlige fortsættelse af denne Master er deltagelse af sine kandidater i Scholarship Programme Internationalisering ICEX (enhed, der er en del af Kommissionens pensum). Udvælgelsesprocessen for dette stipendieprogram begynder med optagelse på denne Master og disse stipendier tildeles udelukkende til kandidater fra denne Master med de bedste akademiske meritter. Således kandidater er i stand til at udføre 45 yderligere kreditter betalt i Økonomi- og kommercielle kontorer ambassader Spanien udlandet praksis. Realiseringen af ​​disse betalte praktikophold, som ikke er en del af Master, afspejles i den europæiske Diploma Supplement (som ekstraordinære point).

At være muligt denne Master del tid, ville denne omstændighed forhindrer eleverne konkurrere på lige fod med dem, der er indskrevet på fuld tid, hvis der anmodes udføre betalt praktikophold Scholarship Program internationalisering af ICEX, der er foretaget efter endt uddannelse (han er en forudsætning for Call Scholarship Programme Internationalisering ICEX, har nået et gennemsnit på 5 ud af 10 i Masters på 75 point af kurser taget i perioden fra oktober til september).

indhold

Modul I: International Economic Miljø (6 ECTS) Kode.
100.884 Fundamentals Economics (2 point)
100.885 Analyse af lande (2 ECTS)
100.886 spansk Udenlandske sektor og EU-politik (2 ECTS)

Modul II: International Business Strategy (6 ECTS) Kode.
100887 Foundations of Business Strategy (3 ECTS)
100.888 Advanced Strategi: tilfælde af internationaliserede virksomheder (3 ECTS)

Modul III: Marketing og markedsundersøgelser (14 point) kode.
100.889 Business Research (I) - Kilder til økonomiske og kommercielle oplysninger (online og ansigt) (2 ECTS)
100890 Fundamentals of Marketing (2 ECTS)
100.891 Business Research (II) - Markedsundersøgelser (3 ECTS)
100.892 International Marketing (3 ECTS)
100893 Instrumenter støtter internationaliseringen af ​​det spanske selskab programmer og vigtigste politikker for ICEX. Kommercielle kontorer i Spanien i udlandet (2 ECTS) Udvikling og international ledelse af e-Business / e-Business: International gennemførelse og forvaltning (2 ECTS)

Modul IV: Regnskab og Finans (10 point) kode.
100894 Principper for Regnskab og Finans (On-line og personligt) (4 ECTS)
100.895 internationale finansverden kortsigtet (2 ECTS)
Finansiering af operationer 100,896 mellemlang og lang sigt (2 ECTS) Finansiering investerings- og infrastrukturprojekter / Project Finance (2 ECTS)

Modul V: International Legal Environment (7 ECTS) Kode.
100.897 Transport og international logistik (3 ECTS)
100.898 Juridisk miljø - international (2 ECTS)
100.899 International skat (2 ECTS)

Modul VI: Erhvervskommunikation (For international business) (7 ECTS) Kode.
100900 Skrivning Workshop (On-line og fjernundervisning) (2 ECTS)
100.905 Management færdigheder (på engelsk) (3 ECTS) Teknikker og reklame salg / Salg og kunder forvaltning (2 ECTS)

Modul Valgfag (1 ECTS / emne). Den studerende skal tilmelde sig 3 af de 25 emner fra dette modul:

Område International Økonomisk Miljø

Cod.
100907 forordning og barrierer i den internationale handel
100908 store udfordringer i den internationale økonomi (Ikke tilbydes i indkaldelsen 2017-2018)

International Business Strategy område

Cod.
100.909 Ledelse og teknologioverførsel
100910 internationale mode kæder Strategi
100911 joint ventures og strategiske alliancer
100912 Udfordringer og muligheder i forbindelse med klimaændringerne Entreprenørskab og Innovation / Entreprenørskab og Innovation

Område Marketing og markedsundersøgelser

Cod.
100.914 Export franchisen
100.916 lønsom international ledelse kunde
100917 Store detailhandlere i verden: forretningsmodeller (Ikke tilbydes i indkaldelsen 2017-2018)
100.918 brand positionering og teknik: særlige redskaber i den internationale konkurrenceevne
100.919 Bygge- og internationale brand management: perspektiv fra Made in Tourism Spanien og internationalisering International markedsføring af varer og tjenesteydelser ingeniørarbejde, konstruktion og professionel service

Område Regnskab og Finans

Cod.
100920 Undersøgelse cyklus af et internationalt projekt
100923 Placering og projektledelse og internationale udbud. Internationale finansielle institutioner
100.925 analyse og risikostyring af internationale projekter

Et område med international juridisk miljø

Cod.
100.926 International Tax Optimering
100927 Beskyttelse af intellektuel ejendomsret på det internationale marked International Human Resource Management / Human Resource Management International

Erhvervskommunikation Area

Cod.
100.928 Erhverv og Corporate Communication
100.929 IKT og kommunikation (Ikke tilbydes i indkaldelsen 2017-2018)
100.930 Institutional kommunikation (Ikke tilbydes i indkaldelsen 2017-2018)

Cod. 100.931 Internationalisering Project (Group) (7 ECTS) - Præsentation i juni Cod. 100.932 Kandidatspeciale (individuel) (15 ECTS) - Præsentation og forsvar i september yderligere 45 ECTS praktik i udlandet: i den økonomiske og kommercielle kontorer ambassader Spanien i udlandet (i det andet år, og afhængigt af tilgængelighed). Med oplysende og uofficielle, vil disse kreditter blive vist i den europæiske Diploma Supplement studerende.

Evaluering og certificering

Generelt vil evalueringen blive gennemført kontinuerligt gennem tests eller prøver i forskellige fag og gennem realiseringen af ​​internationaliseringen projektet (7 ECTS) og Labour Speciale (15 ECTS), der skal forsvares, før en domstol bestående af mindst tre lærere i slutningen af ​​kurset.

Eleverne har to opkald pr emne i hvert akademiske år og skal udfylde alle de kreditter af programmet inden for maksimalt tre år. Registrering vil nødvendigvis at finde sted efter den læseplanerne sekvens af pensum.

Den studerende accepterer at forfølge grad med akademiske præstation og respekt disciplin, regler for sameksistens og organisering, evaluering og varighed regler og andre regulerende egen ICEX-CECO.

Den studerende kan suspenderes, og i sidste ende mister retten til at fortsætte kurset og udvises, når gentagne gange overtræder reglerne for sameksistens og akademisk disciplin, ikke overholder den minimale etableret støtten ikke overstiger til prøvninger, der skal bestemmes, eller på anden måde forårsage etableret i reglerne for organisering og drift.

Studerende indskrevet i Master opnået ved afslutningen og bestå kurset, den officielle titel af Master i International Business Management / MBA i International Managenent udstedt af rektor for Uimp.

Tidsplan

Kurset starter den 3. oktober 2017 og slutter uge 24. september 2018 før læsning af retskendelse Master Works.

Generelt skal de studerende opfylde følgende tidspunkter:

  • Grupper i morgen: mandag til fredag ​​fra 09:30 til 14:45 timer
  • Senere grupper: mandag til fredag ​​fra 16:00 til 21:15 timer

Disse tider ikke forhindrer andre klasser kan planlægges på forskellige tidspunkter i løbet af programmet, hvis det er nødvendigt, for at færdiggøre dannelsen af ​​den studerende.

adgang

Adgang til Master skal være i besiddelse af en spansk embedsmand universitetsgrad eller et andet udstedt af en videregående uddannelsesinstitution, der tilhører det europæiske område for videregående uddannelse (EHEA) ret i det udstedende land for at få adgang til undervisning kandidatgrad, med særlig præference for kandidater i sociale og juridiske Fakultet, Sciences og Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Engineering og arkitektur.

De kan optages kandidater / som under uden for EHEA uddannelsessystemer uden anerkendelse af deres grader, med forbehold af bevis for et uddannelsesniveau svarende til de tilsvarende officielle spanske universitetsgrader og tillade udstedelse land for at få adgang til undervisning kandidat. Adgang ad denne vej er ikke ensbetydende med i hvert fald godkendelsen af ​​titlen, eller dens anerkendelse til andre formål end at studere Master belæringer formål.

A) adgang til studerende Scholarship Program Internationalisering ICEX

For at blive optaget på Master og få stipendium og eventuel adgang til praksis i den økonomiske og handelsmæssige kontorer ambassader Spanien i udlandet, er en omhyggelig udvælgelsesproces følges.

ICEX gennemfører en årlig offentlig indkaldelse hvor udvælgelsesprocessen og kvalifikationer kandidater (http://www.icex.es/becas) ICEX påtager omkostningerne ved denne Master er beskrevet, undtagen offentlige undervisning priserAf alle valgte i hvert opkald og løn under praktik i udlandet for studerende ind praktikken i det andet år studerende.

B) Adgangsvilkår for andre studerende

De kan i sidste ende tilbyde steder for en ekstra gruppe af studerende ikke er inkluderet i stipendium program for internationalisering af ICEX. Spansk eller udenlandske studerende skal indsende, under alle omstændigheder en udvælgelsesprocedure svarer til det, der udføres af ICEX og udføres direkte af ICEX-CECO.

I 2017-2018-udgaven tilbydes ingen steder for denne ekstra gruppe.

undervisning

I sin udgave 2017-2018 optagelse på Master er det kun åbent for studerende Scholarship Programme Internationalisering ICEX.

Både registreringsproceduren og krævede dokumentation skal være tilgængelig på www.icex-ceco.es

Program undervist i:
Spansk
This course is Campus based
Start Date
Okt. 2019
Duration
12 måneder
Deltid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Okt. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Okt. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date