Read the Official Description

Studiet af finansiering er mere global centreret end nogensinde. De finansielle kriser i det sidste årti er et clearingopkald til MBA-kandidater, der er etiske og besidder viden og færdigheder til at udmærke sig i økonomisk beslutningstagning. Personer med viden inden for økonomi vil have mulighed for at skelne sig fra jævnaldrende og opbygge livslang evner, mens de har en positiv indflydelse på verden. Alle større ledende stillinger, uanset disciplinen, kræver en viden om finansiering for at producere de ønskede resultater. En CUC MBA plus en specialisering i økonomi vil forberede dig til at skelne dig selv fra dine jævnaldrende og opbygge livslang kompetencer, mens det påvirker verden på en socialt ansvarlig måde.


Læringsmål

Concordia University Chicago MBA specialisering i økonomi giver dig et solidt fundament i økonomistyring og en forståelse af offentlige og private finansielle processer, finansielle markeder, analyse og investeringer i en verden, hvor økonomi er et internationalt sprog. De fire kurser inden for denne specialisering er designet til at hjælpe dig med at forstå de grundlæggende elementer i penge og banker, finansanalyser, corporate finance og international finansiering. Kandidater vil navigere gennem økonomiske situationer og problem løse med et globalt perspektiv.


Adgangskrav

Ingen appafgift, ingen GRE påkrævet


Curriculum

INTERNATIONALE STUDENTER: Ud over de grundlæggende studieplaner, der er angivet nedenfor, skal internationale studerende, der deltager i ansigt til ansigt, på CUC campuset, tage seminaret i højere uddannelse, en 3-kredit kursus.

  • Fundamentals of Money
  • Advanced Financial Statement Analysis
  • International Finance
  • Intermediate Corporate Finance


Karrieremuligheder

  • Investment Banker
  • Regnskabs chef
  • Økonomichef
  • Finansiel analytiker
  • Asset Manager
  • Finansiel rådgiver


Chicago

Efter New York City har Chicago det største finanscenter i USA. PricewaterhouseCoopers rangerer Chicago som den niende i verden for Top 10 Cities for Finance. Dow Jones


Efterspørgsel efter MBA-kandidater

Ifølge Graduate Management Admission Councils undersøgelse af 185 virksomheder i 33 lande over hele verden planlægger 87 procent af arbejdsgiverne at opretholde (43%) eller øge (43%) hovedtal for nye MBA-hyringer. Enogfyrre respondenter er tilknyttet virksomheder i Fortune 500 og omfatter 22 fra Fortune 100 virksomheder. Ifølge den amerikanske bureau for arbejdsstatistik (BLS) kan finansielle ledere forvente moderat til en hurtigere end gennemsnittet vækst på 12% fra 2014-2024 sammen med seriøs konkurrence om ledige stillinger. Afhængigt af specialiseringen forventede BLS en stigning i beskæftigelsen på 7% -16% for finansielle erhverv mellem 2014-2024.

I februar 2016 rapporterede PayScale.com høje lønninger til MBA-indehavere i en række finansielle erhverv. Finansanalyseledere fik en gennemsnitlig årlig indkomst på $ 81.250, mens en finansinspektør median årsløn stod på $ 121.942. PayScale.com bemærkede også, at erfaringerne også spillede en stor faktor i hjemmet løn, med MBA-kandidater på grundniveau tjener en median løn på cirka $ 61.748, mens de med fem eller flere års erfaring oplevede en median løn på $ 83.475.

At tjene en MBA i Finance giver dig mulighed for at tjene højere lønninger og kvalificere dig til mere avancerede stillinger.

Program taught in:
Engelsk

See 10 more programs offered by Concordia University Chicago »

Last updated April 18, 2018
This course is Online
Start Date
Aug. 2019
Duration
2 semestre
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Aug. 2019
End Date
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date