AACSB Accredited

Iværksætteri er et af de hurtigst voksende studieområder i erhvervsskoler i hele USA. Mere end 65% af årtusinderne har stor interesse for at være iværksætter.

For at imødekomme denne voksende interesse, startende sommeren 2018, vil Meredith tilbyde en Koncentration i Entrepreneurship og Family Business . Derudover vil MBA-programmet tilbyde et certifikat i Entrepreneurship og Family Business , som omfatter en iværksætter "boot camp" for studerende, der forfølge postgraduate certifikatet.

"Mens de fleste iværksætterprogrammer er tilbøjelige til at fokusere på de spændende enhedsbegyndelser, der har et stort vækstpotentiale, giver Meredith College et godt miljø for den pragmatiske og praktiske hverdagsleder." Kristie Ogilvie, Dean, Business School

Hvorfor studere iværksætteri hos Meredith?

  • Få værktøjerne til at udvikle en konkurrencedygtig forretningsmodel til en ny opstarts- eller vækstplan for en eksisterende virksomhed.
  • Lær om ressourcer, der er tilgængelige for potentielle og eksisterende virksomhedsejere, og hvordan man kan mindske risikoen.
  • Udvikle strategier for markedsføring, salg og markeds niche.
  • Udvid din evne til at komme med kreative løsninger
  • Lær, hvordan du kommunikerer dine ideer effektivt og sælger dig selv

Uanset om du har til hensigt at starte din egen virksomhed eller blot vil udvikle de efterspurgte færdigheder i dagens hurtige forretningsmiljø, vil Merediths programmer forberede dig til at lykkes i din karriere.

For at tjene koncentrationen, fuldfører du 33-credit-time Meredith MBA - med tre iværksætter- og familievirksomhed valgfrie kurser for at supplere de 24 timers grundlæggende MBA kurser. Certifikatet er et 10-timers program bestående af boot camp og tre iværksætter valgfag.

Entreprenørskab og Familie Business Concentration - Curriculum

MBA Core Curriculum (24 credits)

Entreprenørskab og Familie Business Concentration Yderligere kurser (9 point)

  • MBA - 626: Erhvervsplanlægning og Design (3 cr.)
  • MBA - 627: Entreprenørmæssig finansiering og strategi (3 cr.)
  • MBA - 628: Styring af en voksende virksomhed (3 cr.)

Krav til læseplaner og kursusbeskrivelser er underlagt ændringer i hvert katalog.

Program undervist i:
Engelsk

Se 3 flere kurser fra Meredith College »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date