MBA I Entreprenørskab

Generelt

Program beskrivelse

MBA I Entreprenørskab

Rektor ved Vilnius University

Vilnius University Business School er stolt af at være den første institution i Nordeuropa for at tilbyde en MBA i Entrepreneurship. MBA-programmer tiltrækker det bedste og det lyseste fra hele verden, og vi er glade for at bringe denne integrerede uddannelsesmæssige erfaring til Litauen. Vilnius University Business School blev etableret for at stå i spidsen for iværksætteruddannelse både lokalt og i regionen. Den nye MBA i Entrepreneurship vil hjælpe os yderligere med at opfylde vores mission for at uddanne forretningsfolk, der bidrager til vores lands økonomiske udvikling.
Artūras Žukauskas, professor
Rektor ved Vilnius University

Business School Director

Vi skal udvide definitionen af, hvad en iværksætter er og stoppe med at fokusere kun på unge mennesker, der ønsker at skabe skiftende virksomheder. I dag er iværksætteren en person, der kan se en mulighed for at skabe værdi for at omdanne medarbejdersamfundet til et iværksættersamfund. At skifte orienteringen til et iværksætterprogram, til mere innovation og udfordringsdrevne modeller og vedtage en læseplan, der er baseret mere på projektbaseret læring, bidrager vi til oprettelsen og udviklingen af ​​dette iværksættersamfund. Det, vi har brug for, er iværksættere i alle dele af organisationen, folk der fokuserer på at identificere nye muligheder, skabe mere og mere værdi for sig selv og samfundet. Og det er ligegyldigt, om denne organisation er en virksomhed, en offentlig organisation eller en NGO. Ifølge Klaus Schwab er vi nødt til at forme en fremtid, der virker for os alle ved at sætte folk først og styrke dem. Denne MBA i Entrepreneurship er et program, der hjælper med at styrke mennesker.
Birutė Miškinienė, Ph.d.
Vilnius University Business School Director

Programdirektør

MBA Entrepreneurship ved Vilnius University Business School er designet til at tage højde for de mest aktuelle globale trends i iværksætteruddannelse. Det er resultatet af mange års samråd mellem Vilnius University Business School og førende institutioner inden for iværksætteruddannelse fra Tyskland, Holland, Israel og USA. Programmet dækker alle væsentlige områder af venture skabelse: udvikling, finansiering, markedsføring, kommunikation, drift og ledelse. Kandidater fra MBA i Entrepreneurship ved Vilnius University Business School vil være godt rustet til at gøre deres ideer til handling og skabe værdi for deres kunder, partnere og samfund.
Aistė Ptakauskė, partnerskabslektor
Direktør for programmet

Et års rejse til din succes

  • Iværksætterindstilling for at nå dine livsmål.
  • Handlingslæring, projektbaserede studiemetoder med vægt på personlig udvikling.
  • Stærkt social partner netværk.
  • Forelæsninger vil blive afholdt efter en fleksibel tidsplan.
  • Et multinationalt miljø.
  • Det eneste MBA-program i entreprenørskab i de baltiske lande.

Adgangskrav

  • Stærk motivation og tilgængelighed / evne til at erhverve iværksætterkompetencer.
  • En bachelorgrad.
  • Mindst 3 års erhvervserfaring eller ledelseserfaring.
  • C1 niveau på engelsk sprog.

Ansøgning

Ved ansøgning til MBA-programmet i Entrepreneurship skal ansøgeren indsende en kopi af en bachelorgrad med et akademisk transkript, CV og et brevebrev på engelsk. Hvis adgangskomiteen beslutter, at ansøgeren er kvalificeret til programmet, vil ansøgeren blive inviteret til et interview på Vilnius University Business School.

EU-studerende / lande: 8.870 EUR

Ikke-EU-studerende / lande: 9.750 EUR

"Iværksætteri er motoren, der fremmer innovation, beskæftigelsesgenerering og økonomisk vækst. Kun ved at skabe et miljø, hvor iværksætteri kan trives, og hvor iværksættere kan prøve nye ideer og styrke andre, kan vi sikre, at mange af verdens problemer ikke bliver uadresserede."

Klaus Schwab, professor

Grundlægger og administrerende formand for World Economic Forum og Schwab Foundation for Social Entrepreneurship

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Welcome to Vilnius University – the oldest and largest Lithuanian higher education institution. Since its establishment in the 16th century, Vilnius University, as an integral part of European science ... Læs mere

Welcome to Vilnius University – the oldest and largest Lithuanian higher education institution. Since its establishment in the 16th century, Vilnius University, as an integral part of European science and culture has embodied the concept­ of a classical university and the unity of studies and research. Minimer