MBA I Entreprenørskab

Generelt

Program beskrivelse

På den schweiziske School of Management lærer du blandt en virkelig international studentergruppe, da vores studerende kommer fra hele verden. Vi er stolte af denne mangfoldighed, fordi den føjer til din læringsoplevelse. Arbejdsgivere værdsætter især en studerende, der tilpasser sig en forskelligartet arbejdsplads. Med vores MBA-program studerer studerende ledelse, forretning, iværksætteri og ledelsesfilosofier, der kan anvendes på enhver ledelsesrolle på tværs af forskellige brancher. Vores handelshøjskole giver også studerende praktisk anvendelse af erfaringsledende grupper og klassediskussioner.

Programmet indeholder internationale forelæsninger, virksomhedsbesøg, gæstetalere, selvvurderingsøvelser og CV / praktikrådgivning. Vores mål er at starte voksende studerendes netværk fra det øjeblik de ankommer.

MBA I Entreprenørskab

Dette kursus hjælper med at udvikle en global tankegang, som succesrige ledere besidder i nutidens globaliserede verden. Fokus på kulturelle spørgsmål og anvendelse af internationale eksempler. International ledelsesadfærd, hjælper ledere med at udvikle færdigheder og viden til at føre med succes i et globalt forretningsmiljø.

Studerende undervises også i moderne applikationer såsom tjenester (offentlige og private), innovation for bæredygtighed og udvikling, socialt iværksætteri; og økonomiske aspekter af iværksætteri. Dette inkluderer udarbejdelse af forretningsplanen og dens væsentlige sektioner - finansielle, operationelle og markeder.

Hvad kan du gøre med en MBA-grad?

Mange MBA-programmer tilbyder en uddannelse i generel ledelse sammen med en mere specialiseret læseplan. Vi i SSM vurderer studerende og hjælper dem med at forfølge en specialisering, der udnytter deres iboende talenter. Mens MBA er dyrt, kræver en stor følelsesmæssig investering og kan distrahere dig fra dit daglige arbejde, er det kun MBA, der kan give en række relevante fordele i en relativt kort tidsramme, i en omfattende ramme og med en varig legitimation. Det er kun en MBA, der er relevant for alle brancher og sektorer, det vil være værdifuldt uanset den karriere, der vælges efter eksamen.

Fordi du vil komme videre i din karriere.

Selvom det kan være muligt at bestige rækkerne gennem årene, lærer en MBA dig at se på problemer og muligheder holistisk. Det giver også analytiske rammer, såsom risikovurderinger, cost-benefit-analyser og strategiske planer, som du kan anvende på ethvert problem eller mulighed, du støder på, så du kan tilføje værdi og fremme din karriere. Derudover er der nogle karrierer, der kræver en MBA for at komme videre. Eksempler inkluderer områder inden for finans og bank og rådgivning.

Fordi du vil ændre karriere.

Hvis du er interesseret i at skifte karriere, skifte branche eller gøre dig selv til en omsættelig medarbejder inden for en række områder, kan en MBA-grad hjælpe dig med at gøre alle tre. MBA fremhæver dit ønske om at lære, vilje til at arbejde hårdt og dedikation til et specifikt mål. Derudover vil MBA-oplevelsen ændre det sprog, du bruger i samtale med forretningsfolk, og bekræfte, at du er klar til en højere position eller fuldstændig ændring. Mens du er tilmeldt et MBA-program, har du mulighed for at lære generel forretnings- og ledelsesekspertise, der kan anvendes til næsten enhver industri.

Fordi du vil påtage dig en ledelsesrolle.

Ikke alle forretningsledere eller ledere har en MBA. Det kan dog være lettere at påtage sig eller blive overvejet til lederroller, hvis du har en MBA-uddannelse bag dig. Den gode nyhed er, at du kan udvikle disse ledelsesegenskaber, selvom de ikke var noget, du blev født med. Mens du er tilmeldt et MBA-program, vil du studere ledelses-, forretnings- og ledelsesfilosofier, der kan anvendes på næsten enhver lederrolle. Business School kan også give dig praktisk erfaring med at lede studiegrupper, klassediskussioner og skoleorganisationer

Fordi du virkelig er interesseret i at studere forretning.

En af de bedste grunde til at få en MBA er, fordi du virkelig er interesseret i at studere forskellige komponenter i virksomheden. Hvis du nyder emnet og har lyst til at øge din viden og ekspertise, er det sandsynligvis et værdigt mål at forfølge en MBA for den simple skyld at få en uddannelse.

Vores løfte til dig:

Vi lover, at vores MBA University Degree-program helt sikkert vil ændre dit liv. Du vil ikke være den samme person. Du vil se på verden og dine omgivelser med andre øjne. På jobbet vil folk lægge mærke til, at du er anderledes. Du vil finde dig selv på en vej til succes, tilfredshed og skabelse af velstand.

Senest opdateret Nov 2020

Om skolen

Swiss School of Management (SSM) is one of the Top 5 Global Management Schools providing the most economical MBA/ BBA courses, with chosen Specializations that fit immaculately with employed professio ... Læs mere

Swiss School of Management (SSM) is one of the Top 5 Global Management Schools providing the most economical MBA/ BBA courses, with chosen Specializations that fit immaculately with employed professionals’ work-life balance to befit them and help grow and learn regardless of their bustling schedules. Minimer