MBA i Energi Forretning

Generelt

Program beskrivelse

MBA I Energi Virksomhed

Der er behov for en ny race af højtuddannede specialiserede fagfolk, der er i stand til at styre energiselskaber effektivt i et stadig mere globaliseret erhvervsklima. MBA i Energy Business er designet til at skabe sådan menneskelig kapital. Programmets hovedfokus er at give eleverne en dybdegående eksponering for moderne ledelsesmetoder, værktøjer og færdigheder, der er nødvendige for at imødegå udfordringerne ved at ændre energibesparende paradigmer og energimarkeder.

Tiltænkte læringsmål

Efter en vellykket gennemførelse af programmet forventes kandidater at kunne:

  • Demonstrere en klar og dybdegående forståelse af de nutidige indstillinger, inden for hvilke energisektoren skal forvaltes.
  • Gribe fat på de komplekse interaktioner mellem national økonomisk udvikling, konkurrence, teknologiske og markedsmæssige mønstre og strukturen og udviklingen af ​​interne virksomhedskompetencer.
  • Forbedre deres evne til at analysere, hvilke teknologier der skal investeres i, hvordan man strukturerer disse investeringer og hvordan man foregriber og reagerer på konkurrenter, leverandører og kunder.
  • Forstå de problemer, der er involveret i processen med energiteknologi erhvervelse og sammenhænge mellem teknologioverførsel og forskning og udvikling.
  • Bevis deres evne til at anvende forskellige metoder, værktøjer og teknikker til evaluering af forskellige muligheder i forbindelse med energibesparelser.
  • Etablere forbindelsen mellem nationale energi- og miljørelaterede politikker og virksomhedens konkurrenceevne.

Adgangskrav

Kandidater, der søger optagelse, skal have mindst en bachelorgrad i teknik, videnskab, økonomi, ledelse, erhvervsliv, offentlig administration eller tilsvarende. Ansøgere skal også have mindst 3 års erhvervserfaring.

Programvarighed og modalitet

  • Varighed - 22 måneder
  • Praktik under studieprogrammet vil blive tilskyndet
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

The School of Miljø, Ressourcer og Udvikling (SERD) etableret i 1993 ved at sammenlægge grupperne i Agriculture and Food Engineering, Environmental Engineering, bebyggelser og Energiteknik, er nu samm ... Læs mere

The School of Miljø, Ressourcer og Udvikling (SERD) etableret i 1993 ved at sammenlægge grupperne i Agriculture and Food Engineering, Environmental Engineering, bebyggelser og Energiteknik, er nu sammensat af ti fagområder - landbrugssystemer og Engineering, Akvakultur og Aquatic Resources Management, Food Engineering og bioprocesteknologi, Energi, Miljø og Ledelse, Pulp og papir teknologi, køn og udviklingsstudier, Natural Resources Management, Regional og Udvikling af Landdistrikter Planlægning og Urban Environmental Management. MISSION AIT 's mission er "for at udvikle højt kvalificerede og engagerede fagfolk, der vil spille en ledende rolle i en bæredygtig udvikling i regionen og dens integration i den globale økonomi ".AIT vil tjene de menneskelige ressourcer udviklingsbehov i udviklingslande i Asien, idet der tages hensyn til deres specifikke udviklingsprioriteringer, ligestillingsspørgsmål og sociale værdier. SERD aktiviteter og funktion vil være inden for disse rammer, som et flertal af sine kandidater tilbage og deltage i de udviklingsmål i deres lande. De, der forfølger deres doktorgrader øge deres faglige kompetencer og kvalifikationer. VISION SERD reagerer på regionale behov ved at mobilisere og styrke kapacitet til socialt, økonomisk og miljømæssigt forsvarlig udvikling i partnerskaber med offentlige og private sektor. Skolen 's tværfaglige tilgang integrerer teknologiske, natur-og samfundsvidenskab. Skolen vil fortsætte sin ledende rolle i at tilbyde excellence akademiske programmer der er relevante for regionale behov og lydhøre over for de studerende 'interesser. Forskningen vil blive koncentreret mod fokusområder og skal udføres af centrale hold. opsøgende vil være community-service-orienteret. vil blive konsolideret og finansielt levedygtig. De School aktiviteter, herunder de studerende, personale, fakultet og læseplaner, vil blive genstand for kvalitetsvurdering. Minimer