MBA i business management og konkurrencedygtige intelligens

Generelt

Program beskrivelse

Differential Course

Kurset vil udvikle sig i deltagernes færdigheder, der gør dem i stand til at forstå en ny og dynamisk ledelse udfordrende, baseret på paradigmer, der bygger (og genopbygge) hver dag. Udsigten til at gå op igen, så, at en tro på "intensiv viden" som et strategisk element, ikke kun for overlevelse organisationer, men frem for alt at tilføje væsentlige konkurrencefordele for sin fortsættelse. O MBA i Business Management og Competitive Intelligence Det er et tilbud til ledere og andre fagfolk, der arbejder i private erhvervsorganisationer, offentlige og ikke-statslige, og lærere på jagt efter teoretisk og praktisk udvikling inden for Administration, ekspertise og avanceret, hvilket gør dem eksperter på området, og har interessen i at udvikle de færdigheder, der er nødvendige for Competitive Intelligence Management i organisationer.

MÅL

Den MBA Business Management og Competitive Intelligence har til formål at udvikle sig i de studerende en forståelse af begreber, værktøjer og Competitive Intelligence metoder, der ligger de offentlige, private og ikke-statslige organisationer. Konkret er det: • give deltagerne tilskud til at søge, identificere og differentiere databaser til at hjælpe i den hurtige beslutningsproces i søgningen efter en konkurrencedygtig position på markedet; • introducere begreber, principper, teknikker og processer, at ledelsen i konkurrencedygtige forretningsscenarier; • arbejde til ledelsen i forbindelse med moderne forvaltning modeller, på baggrund af de strategiske og taktiske-operationelle dimensioner; • Brug det faglige miljø som et sted for diskussion og udveksling af erfaringer som følge af mangfoldigheden og de særlige forhold i konkurrerende organisationer for varer og tjenesteydelser; • udstyre de studerendes deltagerne til de begreber og præsenterede teoretiske aspekter bidrager til den ønskede effektivitet i din praksis. Kurset vil udvikle sig i deltagernes færdigheder, der gør dem i stand til at forstå en ny og dynamisk ledelse udfordrende, baseret på paradigmer, der bygger (og genopbygge) hver dag. Udsigten til at gå op igen, så, at en tro på "intensiv viden" som et strategisk element, ikke kun for overlevelse organisationer, men frem for alt at tilføje væsentlige konkurrencefordele for sin fortsættelse.

TARGET

Den MBA i Business Management og Competitive Intelligence tilbydes til ledere og andre fagfolk, der arbejder i private erhvervsorganisationer, offentlige og ikke-statslige, og lærere på jagt efter teoretisk og praktisk udvikling inden for Administration - porporcionando specifik og avanceret viden, hvilket gør -de genstand eksperter - der har interesse i at udvikle de færdigheder, der er nødvendige for forvaltningen af ​​konkurrencedygtige intelligens i organisationer.

METODE

Alle vores lærere er professionelle på, giver mulighed for de klasser, en oplevelse, der kommer til at kontekstualisere alle teorier med praksis, at markedet kræver. expository og dialogued klasser, med aktive diskussioner fra virkelige cases, erfaringer, seminarer, tekniske besøg og kontakter med andre fagfolk, forretningsmænd og iværksættere i de forskellige områder, at kurset vil arbejde.

Senest opdateret Sep 2017

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Developing the society through quality services related to education and culture.

Developing the society through quality services related to education and culture. Minimer