Læs den officielle beskrivelse

præsentation

Den MBA-program med speciale i Hospitality

Begge fokuserer på faglig udvikling og forbedring af lønsomheden og konkurrenceevnen i institutionerne, MBA Hospitality

Sammen med dette, de MBA-studerende smede deres evne til at forstå og udnytte de muligheder, som ny teknologi, internettet og sociale netværk. Ved afslutningen af ​​deres uddannelse, studerende er i stand til at skabe og lede innovative virksomheder, hvilket gør digital en reel kraft, og en nøgle succes for deres virksomhed.

Nøgleordene: Ekspertise, Effektivitet og Ledelse

MBA Hospitality program

målsætninger

Den MBA Hospitality

Ved slutningen af ​​din rejse, vil du ledere med de færdigheder, evner og værdier på følgende måde:

Global Vision af turistindustrien gennem sin fordobling internationale og iværksættersamfund rækkevidde, MBA Hospitality

udviklingsplaner strategiske: give de studerende de centrale værktøjer i udviklingen og operationelle gennemførelse af strategiske planer på nationalt og internationalt plan, i turistområderne.

Innovation og bæredygtighed: gennem uddannelse både omfattende og specialiserede, vil du være i stand til at udvikle både din kreativitet og innovationsevne, men også en bæredygtig forvaltning sektor tilgang.

ledelsesmæssige og personlige kompetencer: samtidig bevare sin internationale fokus, vil dette program udstyre dig med de færdigheder til at optimalt styre et hold inden for en participatorisk rammer, fredfyldte og gunstig

I de seneste tendenser og værdier: analysere de globale trends, få indblik og strategier til at blive ledere af verdens turistorganisationer med etik, etik og pragmatisme.

Program Styrker

Ostelea Rabat har designet sit træningsprogram under hensyntagen til virkelighed og markedets behov.

Det er ikke alt! Ostelea Rabat også påberåbt sig den ekspertise, uddannelse gruppe til at udvikle et program, tro mod skolens løfte: et stort set orienteret mod virkeligheden i sektoren fra et praktisk synspunkt.

Så vælg MBA Hospitality

Netværk: med mødet cykler med turisme erhvervsledere og internationale eksperter inden for turisme, kan eleverne skabe deres eget faglige netværk.

Seminar "Business": studerende vil få mulighed for at deltage i seminarer, der har til formål at dele oplevelsen af ​​lederne af turistindustrien virksomheder

Fokus på "Revenue Management" gennem Forretning Spil: denne specialiserede inden for markedsføring er fastsat navnlig gennem den praktiske vision Erhvervsøkonomisk Spil.

multikulturel fakultet: kurserne undervises af nationale og internationale professorer og eksperter og erhvervsledere i turistindustrien

Nedsænkning i verden af ​​erhvervslivet: at supplere undervisningen i visse moduler, de studerende gennemfører virksomhedsbesøg, især i hotelvirksomheder, virksomheder og turistorganisationer.

Casestudier: for at forbedre elevernes evne til at træffe beslutninger, men også til at udvikle deres kreativitet, analytiske evner, mundtlig kommunikation

Residencial Skills Management: intensiv weekend hvor de studerende udfører øvelser for at udvikle deres lederevner og lederskab

indhold Træning

MBA Hospitality program

 • Miljø og globale marked
 • talent management
 • Forvaltning af internationale virksomheder
 • Internationalisering af erhvervslivet
 • Hukommelse eksamen
 • Specialiserede seminarer
 • Praktik Graduation

Læreprocessen slutter med et speciale, som vil være at udvikle en forretningsplan for en turist selskab, hvor eleverne vil beskrive projektet, markedsanalyse, handlinger og strategier til gennemført, mens vurderingen af ​​den økonomiske og finansielle levedygtighed.

karrieremuligheder

Den MBA Hospitality

 • Hotel manager
 • Direktør for turisme virksomheder
 • Direktør inden for centrale operationelle funktioner i turismevirksomheder som menneskelige ressourcer, CFO, marketingchef eller direktør for operationer.
 • specialiserede rådgivning agenturer i turistsektoren
 • Iværksætter i turistsektoren
Program undervist i:
Fransk

Se 1 flere kurser fra Ostelea Morocco »

This course is Campus based
Start Date
Okt. 2019
Duration
1 år
Fuldtid
Price
15,500 EUR
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Okt. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Okt. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date