Det etårige MBA er et intensivt internationalt læringsforløb, der forbereder dig på de mange udfordringer, du vil møde i virksomheder over hele verden. Hvis du er en eventyrlysten, nysgerrig person, der ønsker at fremme og overraske dig selv, er dette din MBA.

Hvorfor vælge MBA på IAE ?

Global vision, fokus på Latinamerika

Erhvervsverdenen bliver stadig mere international. Derfor forbereder vi vores studerende på den globale tankegang, der kræves for at interagere med mennesker fra forskellige kulturer og udvikle virksomheder overalt i verden.

Globalisering betyder ikke, at alt går på samme måde. På IAE Business School mener vi, at der er særlige udfordringer i forbindelse med den latinamerikanske forretning, som makroøkonomisk volatilitet, de markante forskelle mellem forbrugere, risikovurderingerne i økonomien og betydningen af ​​personlige kontakter. Vi regner med vores ekspertise, erfaring og kontakter for at forberede vores elever til at løse disse udfordringer, i Latinamerika og ud over.

Studerende på MBA kursus kommer fra næsten alle lande i Latinamerika, USA og EU. Vi glæder os over gæsteprofessorer, både fra andre skoler i regionen, og fra førende skoler fra hele verden. Vi driver et fordybelsesbesøg i Brasilien, internationale konsulentprojekter, og eleverne kan deltage i udvekslingsprogrammer med anerkendte handelsskoler rundt omkring i verden.

Udvikling af personlig ledelse

På IAE ser vi ud til at skabe ledere, der både er højtuddannede i ledelsesevner, såvel som i de menneskelige kvaliteter, der kræves for at opfylde denne ledende rolle. Med dette i tankerne har vi en bred vifte af aktiviteter med fokus på selvbevidsthed og personlig udvikling, som gør det muligt for personen at udvikle sig fuldt ud. At forstå sig selv er afgørende, når man danner positive relationer med andre og respekterer de forskelle, der kan eksistere.

Valg af studerende er ikke kun baseret på individuelle muligheder, men også på, hvad de tilbyder til gruppen. Vi danner arbejdet holdene forsøger at maksimere mangfoldighed, og udføre coaching fokuseret på konfliktløsning.

Der er emner om selvbevidsthed og lederskab, hvor eleverne reflekterer over deres personlighed og ser ud til at definere deres ledelsesstil. Studerende modtager også individuel coaching fra teamet "Karriereforvaltning". Hver elev har sin egen akademiske mentor og executive mentor. Disse ét til ét forhold giver dig mulighed for at stille spørgsmål i forbindelse med programmet og karrieren samt om livet generelt.

Workshops fokuseret på at udvikle kommunikationsfærdigheder, præsentationer eller styre et personligt mærke. Aktiviteter, der udføres både inden for karriereforvaltning, samt med specialiserede konsulenter. Valgfag fokuseret på forhandling, improvisation eller styring af organisatorisk forandring. Generelt er de de færdigheder, der kræver en række viden og ledelsesmæssige kvaliteter.

360 ° feedback, med fokus på ledelsesmæssige færdigheder. Udendørsaktiviteter, hvor vi giver eleverne udfordringer med at udvikle og styrke deres ledelsesevner.

Tosproget erfaring

Engelsk er en lingua franca i international forretning. Derfor leverer vi kernen i programmet på dette sprog. De studerende, der har brug for en opfriskning på dette sprog, kan høre vores intensive praksis muligheder.

For ikke-spansktalende studerende tilbyder vi en intensiv, business-fokuseret, spansk kursus, inden du starter din MBA. Så ikke kun hjælper vi dig med at udnytte MBA-oplevelsen i Argentina, men du vil også forlade med evnen til at tale de to mest talte sprog i verden flydende.

Handlingsorienteret

Vi forbereder MBA'erne til "plug-and-play" testen (for at se resultater fra dag 1) gennem vores programdesign. Traditionelt vil masteruddannelsen af ​​begreber og analytiske rammer blive understreget i hele programmet, i dag er det kun grundlaget for at fortsætte med at bygge. Vi udvider mulighederne for at lære eller lærer gennem praktisk erfaring i de senere moduler af programmet.
Vi bruger forskellige simulatorer, der kræver beslutningstagning i et hold og i realtid.

Konsulentprojekter, både med nonprofitorganisationer og virksomheder, der ønsker anbefalinger til deres internationale ekspansionsstrategier.

Guidede konsulentprojekter I samarbejde med Corporate Finance praktik på Ernst

Social samvittighed

Alt indhold omfattet af forskellige emner bærer stemplet om social ansvarlighed og bæredygtighed. Ligeledes omfatter masterne Field Work i Social Services, som giver dig mulighed for at anvende din ledelseskendskab i ngo'er og andre civilsamfundsorganisationer med social betydning.

Ofte er virksomhedsledere blevet stillet spørgsmålstegn ved deres tilsyneladende eksklusive fokus på generering af afkast på deres investeringer. Nogle business schools har reageret ved at inkludere etiske kurser eller bede sine elever om at tage en etisk ed. I MBA på IAE Business School er den indflydelse, som forretningsbeslutninger har på de forskellige interessenter, i centrum for hver analyse, hver diskussion og hver handlingsplan.

Vi mener, at Business Managers har et ansvar for de samfund, hvor deres organisationer opererer. Gennem emner som business context analyse, ESE I og Corporate Social Responsibility. Under programmet sætter vi ledelsesværktøjer og -koncepter i gang med at konsultere projekter med ikke-statslige organisationer (ngo'er).

Alumni Network

IAE Business School alumni netværk er en af ​​de mest omfattende i Latinamerika og strækker sig over hele verden. Både under og efter MBA kan eleverne få adgang til et netværk af kontakter, der er forpligtet til at fremme deres læring. Fra ledende poster, for at hjælpe til at søge efter arbejde efter MBA, har den tidligere alumnus i IAE en særlig forpligtelse til MBA'erne.

Netværket består af mere end 13.000 ledere spredt ud over hele verden og danner mere end 30 regionale klubber.

Et års MBA-stipendier og finansieringDit talent tæller

Hvert år drager mere end 30% af fuldtids MBA-studerende fordel af et af vores finansielle hjælpesystemer. IAE opmuntrer gennem forberedelse af tilskud og lån til forberedelse af unge talenter til at lede virksomheder, offentlige myndigheder og / eller non-profit organisationer, der bidrager til regional og global vækst.

Ansøgningsprocessen er dynamisk, de, der ansøger, har en reel mulighed for at vise deres skarptegenskaber med adgang til den nødvendige støtte til at opfylde muligheden for at studere et års MBA i 11 måneder.

Hvis din præstation er blevet fremhævet i de seneste år, inviterer vi dig til at stille et forslag til vores finansielle hjælpesystemer. Vi ved, at du vil bringe din lidenskab, energi, nysgerrighed for læring og ånd med løbende forbedringer i klasseværelset.

Merit Assistance Fund blev oprettet gennem et initiativ fra IAE Alumni med det formål at bidrage til uddannelse af standout fagfolk på MBA. Takket være deres støtte kan MBA-kandidater nominere sig til følgende stipendier for op til 40% af kursusafgifterne.

Generelle krav:

  • Afslut optagelsesprocessen.
  • Få mindst 550 point på GMAT eksamen eller IAE test.
  • Har relevant erhvervserfaring.

Kvaliteten af ​​programmet

Kvaliteten af ​​MBA på IAE Business School revideres af forskellige uafhængige organisationer. Programmet er blandt en udvalgt gruppe på kun 76 erhvervsskoler i verden med en "Triple Crown", en akkreditering af de tre mest indflydelsesrige akkrediteringsforeninger.

Program undervist i:
Engelsk
IAE Business School
Senest opdateret August 21, 2018
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
11 - 15 måneder
Fuldtid
Price
28,000 USD
Deadline
Kontakt skolen
Applicants from China, December 15th, 2018
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Dec 15, 2019
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Applicants from China, December 15th, 2018
Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Applicants from China, December 15th, 2018
End Date
Dec 15, 2019