Baltimore MBA - Kraftig, Fleksibel og Designet af dig.

University of Baltimore MBA er designet med dig (og din arbejdsgiver) i tankerne. Du har mulighed for at tage klasser i et traditionelt klasseværelse, online eller begge dele - det er dit valg. Uanset hvad du beslutter, lærer du sammen med andre studerende, der søger at vokse professionelt, ligesom dig.

Programkrav

36-48 kreditprogram inklusive en Capstone og et valg af 11 specialiseringsområder.

Fleksible muligheder

Fås fuldt ud online, i et traditionelt klasseværelse, eller som en blanding af begge.

Programomkostninger

Undervisning er $ 840 per kredit i staten, $ 1.172 uden for staten. Online MBA-studerende og regionale beboere betaler den statslige sats.

Overskrider forventninger.

Vores elever fortæller os, at vi overskrider deres forventninger på fem nøgleområder: personlig udvikling, fremme deres viden / tekniske færdigheder, se en stigning i deres lønninger, større synlighed i organisationerne og jobplaceringer.

(Kilde: 2016 intern undersøgelse af nuværende MBA-studerende)

AACSB International akkreditering sikrer, at vi tilbyder dig et kvalitetsprogram, der kan hjælpe dig i dag - men i sidste ende give dig viden og færdigheder til i morgen.

Health Care Management

Baltimore er et af hotbeds i USA for sundhedsvæsenet med stor forskning og samfundssygehuse, bioteknologibedrifter, forsikringsselskaber, i regionen. Specialiseringen i Health Care Management fagfolk til at fremme deres karriere ved at styrke deres legitimationsoplysninger som sundhedspleje ledere, administratorer og konsulenter. Det giver et solidt grundlag i de seneste forretningspraksis og ledelsesmæssige færdigheder.

Denne specialisering udnytter fakultetets ekspertise fundet ved University of Baltimore College of Public Affairs skole for sundhed og menneskelige tjenester.

Specialiseringskurser (9 studiepoeng)

Kursus nr.


Forudsætninger: Econ 505 og Econ 506 3 HSMG 630 Det juridiske miljø for sundhedsvæsenet 3 HSMG 650 Kvantitative værktøjer til styring af sundhedssystemer 3 HSMG 691 Sundhedsplanlægning og programvurdering 3 HSMG 697 Sygesikring og forudbetalt sundhedsvæsen 3 HSMG 750 Sundhedsvæsen, Organisation og Ledelse 3 HSMG 752 Praktik 3 HSMG 753 Politiske spørgsmål i sundhedsvæsenet 3 HSMG 755 Sundhedsadministration 3

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 12 flere kurser fra University of Baltimore, Merrick School of Business »

Senest opdateret Oktober 30, 2018
Dette kursus er Online, Campusbaseret, Online og campus kombineret
Start Date
Duration
2 år
Deltid
Fuldtid
Price
840 USD
pr. kredit uden for staten | $ 840 pr. Kredit i staten
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Juni 30, 2021
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Juni 30, 2021