MBA Global Masters of Business Administration med yderligere Pathways i folkesundhed eller forsikring

Generelt

2 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

Dette globale MBA-program blev leveret på Glasgow Caledonian Universitys campus i London og er designet omkring vores engagement i det fælles gode og FN's principper for ansvarlig ledelsesuddannelse (PRME). Dette karakteristiske Globale MBA-program er designet til initiativrige og socialt bevidste individer med ambitioner om at blive en professionel leder med et instinkt til at skabe en bæredygtig virksomhed på en socialt ansvarlig måde.

Du lærer at lede indefra gennem innovation og kreativ tænkning og forme dig til en leder klar til morgendagens verden. Efter afslutning vil du være i stand til at identificere dine egne behov for kompetenceudvikling for at blive en ansvarlig leder for fremtiden.

Dette unikke program er en fleksibel MBA og giver studerende mulighed for at specialisere sig i deres foretrukne område gennem et valg af ni unikke valgfrie moduler. Studerende kan også studere med en MBA (folkesundhed) eller en MBA (forsikring), hvis de vælger de moduler, der er specifikke for den Pathway .

Dette praktiske og anvendte program giver indsigt i de daglige udfordringer, som ledere konfronteres inden for en række erhvervsorganisationer og organisationer i den tredje sektor over hele kloden. Vi lægger vægt på rolle, bidrag og integration af de vigtigste forretningsfunktioner for at forbedre din evne til at designe og levere effektive organisationsdækkende strategier.

Dette dynamiske og krævende program kræver din energisk deltagelse. Ligesom dig, vil dine kammerater være ambitiøse, stærkt motiverede og fast besluttet på at lykkes. Vi ser frem til at byde dig velkommen til programmet og ind i vores globale alumni-netværk af socialt ansvarlige ledere.

GCU London tiltrækker fremragende kandidater fra hele verden og tilbyder en uovertruffen studerendeoplevelse og international ansættelsesevne.

GCU er stolt over at have avancerede campusser i hjertet af Glasgow og New York.

Du vil som en del af dette program have muligheden for at gennemføre to kulturelle nedsænkningsperioder på en uge på begge disse spændende steder (underlagt visumbegrænsninger).

Vores unikke MBA er designet med behovene i den internationale virksomhed og samfundet i tankerne og hjælper med at opbygge de færdigheder, viden og erfaringer, der er nødvendige for at blive en succesrig og ansvarlig leder inden for ledelsesroller på tværs af alle sektorer.

Hvad du vil studere

Det globale MBA-program vil give de studerende en væsentlig forståelse af ledelsesteorier og -praksis.

Fokus for den globale MBA er arbejdserfaring. Eksternt engagement i erhvervslivet er en kerne del af MBA-læseplanen.

Studerende kan derefter vælge valgfag til at specialisere sig i et emne, de vælger.

moduler

MBA-færdigheder og værktøjskasse (Core):

 • Ansvarligt lederskab
 • Metoder til evidensbaserede projekter
 • MBA-projekt
 • Operations Management og Analytics til beslutningstagning af ledelse
 • Oprettelse af organisatorisk værdi
 • Virksomhedsborgerskab i en global tidsalder
 • Strategisk ledelse

Valgfag (vælg et):

 • Product and Service Innovation og Global Logistics
 • Administrere ændring
 • Principals and theory of Public Health Practice *
 • Forsikringsautomation, analyse, digitalisering og cybersikkerhed **

Valgfag (vælg et):

 • Innovation og iværksætteri
 • Social handlingsmetoder til folkesundhed *
 • Virksomhedens kontinuitet og krisestyring
 • Global Marketing Strategy
 • Forsikringsløsninger for risiko i nye markeder **

* For at studere med Global MBA (Public Health) skal du vælge begge disse moduler.

** For at studere med global MBA (forsikring) skal du vælge begge disse moduler.

Kulturelle nedsænkningsture til Glasgow og New York

GCU er stolt over at have campusser i hjertet af Glasgow og New York. Med oprettelsen af Glasgow Caledonian New York College er vi den første udenlandske institution for videregående uddannelser, der tildeler grader i New York.

Som en del af dette program har du mulighed for at gennemføre valgfri kulturelle nedsænkningsture til Glasgow og New York. *

* Vilkår og betingelser gælder

Adgangskrav

Alle adgangskrav, der er opført her, skal bruges som vejledning og repræsenterer det minimum, der skal betragtes for indrejse. Ansøgere, der er lavet et betinget tilbud på et sted, kan blive bedt om at opnå mere end angivet.

Typiske adgangskrav

Storbritanniens første klasse eller anden klasse honours degree (eller tilsvarende).

Hver ansøgning overvejes dog individuelt. Hvis ansøgere ikke har de typiske akademiske adgangskvalifikationer, men kan demonstrere relevant erhvervserfaring og / eller kreditter fra anerkendte faglige organer, kan de være berettigede til at deltage i dette program via universitetets anerkendelse af foruddannelse

For ansøgere med en bestemt forretningsrelateret grad eller med relevant ledererfaring kan du muligvis også være interesseret i vores MBA Luxury Brand Management.

engelsk sprog

En akademisk IELTS score på 6,0 (eller tilsvarende) uden element under 5,5.

Bemærk: Hvis du er fra et flertals engelsktalende land, kan du ikke blive bedt om at fremlægge yderligere bevis for din engelsksprogfærdighed.

Faciliteter

Vores London-campus giver vores globale MBA-studerende et førende læringsmiljø og tilbyder moderne lærerum til forelæsninger, smågruppestudier og social læring.

Beliggende i et ultra-moderne miljø i hjertet af Spitalfields, beliggende i mode- og finanshovedstaden i London, trækker dette professionelle universitetscampus på høj kvalitet i undervisnings- og branchepartnerskaber over hele kloden.

Studieoplevelse

GCU London er baseret i en af de mest livlige og kosmopolitiske byer i verden.

Det har det bedste af enhver kultur, enhver interesse og hobby og enhver kunstform lige uden for døren. Det bedste af alt er, at GCU London er baseret i et af de mest spændende og op-og-kommende områder i London; Spitalfields, hjemsted for den legendariske Brick Lane, Old Spitalfields, Petticoat Lane Markets og meget mere.

Campussen tilbyder et unikt udvalg af MBA- og MSc-kurser, undervisning af høj kvalitet og forbindelser med internationale virksomheder.

GCU London giver studerende en berigende og mangfoldig læringsoplevelse, der understøttes af et pulserende internationalt, intellektuelt og kulturelt liv. Vi tiltrækker studerende fra over 56 lande fra en række baggrunde fra alle verdenshjørner.

Gebyrer og finansiering

De studieafgifter, du betaler, bestemmes for det meste af din gebyrstatus.

Studieafgift inkluderer opholdsudgifter under kursets valgfri kulturelle besøg. Læs de fulde vilkår og betingelser.

Studieafgift 2020/21

 • Hjem (inklusive Skotland og Europa): £ 12.500
 • International (uden for Europa): 14.500 £

Stipendier

Vi leverer uddannelse af høj kvalitet til en rimelig pris; som universitetet for det fælles gode, er vi forpligtet til at tilbyde adgang til højere videregående uddannelser for dygtige studerende ved at holde vores studiegebyrer lave og give en generøs stipendiepakke på over 2,5 millioner kroner om året.

Betingelser og vilkår

Disse vilkår og betingelser angiver forpligtelserne for GCU og registrerede studerende, der studerer på Global Master of Business Administration (MBA) ud over universitetets almindelige studerendes vilkår og betingelser, og hvor relevant, Universitetets internationale vilkår og betingelser, der angiver din rettigheder og forpligtelser samt universitetets forpligtelser over for dig.

Senest opdateret November 2019

Om skolen

Corporate responsibility and sustainability are fundamental concerns for every organisation. The Glasgow School for Business and Society seeks to address the complex challenges of the global economy, ... Læs mere

Corporate responsibility and sustainability are fundamental concerns for every organisation. The Glasgow School for Business and Society seeks to address the complex challenges of the global economy, while delivering social benefit to local and global communities. Minimer
Glasgow , London + 1 Mere Mindre