Læs den officielle beskrivelse

Oversigt

Fra hjertet af Londons spændende finansielle distrikt, gør dig klar til at tage plads i den stadig hurtigere, komplekse og spændende verden af ​​internationale finansielle tjenester.

Siden den globale finanskrise i 2008 har grundlæggende og vidtrækkende ændringer krævet, at ledere i denne sektor tænker og opfører sig på en ny måde. Omfattende politiske, lovgivningsmæssige og teknologiske reaktioner på disse ændringer samt nye forretningsmuligheder og udfordringer er en del af det nye landskab. Denne MBA udforsker konsekvenserne af alle disse ændringer, forbereder kandidater til at lede fremtidens finansielle tjenester organisationer.

Dette program vil udstyre dig til en højflyvende karriere inden for finansielle tjenester, uanset om du lige har afsluttet dine bachelorstudier eller har arbejdet i nogen tid, og om du har brug for en MBA for at fremskynde din karriereudvikling eller vil flytte ind i denne sektor for første gang. Det giver fleksibilitet for startdatoer i oktober og januar plus muligheder for fuld- eller deltidsstudie.

Hvorfor vælge dette kursus?

Du vil studere i kontekst gennem en række metoder. Hosting specialist software, herunder Bloomberg Terminal, vores Trading Floor giver dig mulighed for at opleve, hvordan du løser handelsrelaterede problemer. Du vil blive undervist af erhvervsuddannede akademikere, der tidligere har arbejdet som finansdirektører og chartrede revisorer, og som er medlemmer af forskellige finansieringsfaglige organer.

MODULER

Bæredygtig strategi - fra planlægning til implementeringsmarkedsføring i global tid Finansiering, finansiering og lovgivningsmæssige rammer - rammer for succes, der fører til en forandring i verdenshandels- og ledelsesforskningsmetoder eller iværksætteri.

Akkreditering

Efter vellykket afslutning af kurset og udvalgte moduler vil du blive tildelt CMI Level 7 certifikatet i Strategisk Ledelse og Lederskab . Underlagt registrering som CMI-medlem.

Stipendier muligheder

Coventry University London er glad for at have for nylig lanceret en række stipendier til britiske og internationale studerende. Du kan finde ud af mere om vores stipendier ved at besøge vores hjemmeside.

Startdatoer

MBA Global Financial Services har startdatoer i oktober 2018, januar 2019 og maj 2019.

Adgangskrav

En god kvalitet æresgrad eller tilsvarende. Ansøgninger fra kandidater med en tilsvarende grad og relevant erfaring vil blive overvejet på individuel basis. Erhvervserfaring er ønskelig, men ikke afgørende.

Fremtidsudsigter

"Karriere-, beskæftigelses- og virksomhedsholdet hjalp mig med at få en praktikplads i en eftertragtet stilling som finansanalytiker i et boutiqueforvaltningsselskab. Dette har ført til en fuldtidsstilling hos virksomheden og har givet mig mulighed for at få international erfaring med at analysere og undersøge markedet og selskabets andel af værdier i Asien. "- Meng Tee Chin, Malaysia

Program undervist i:
Engelsk

Se 4 flere kurser fra Coventry University London »

Senest opdateret May 22, 2018
This course is Campus based
Start Date
Maj 2019
Okt. 2019
Duration
1 - 2 år
Deltid
Fuldtid
Price
16,184 GBP
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Maj 2019
End Date
Feb. 29, 2020
Ansøgningsfrist
Start Date
Okt. 2019
End Date
Sep. 30, 2019
Ansøgningsfrist
Start Date
Jan. 2020
End Date
Dec. 31, 2019
Ansøgningsfrist

Maj 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Feb. 29, 2020

Okt. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Sep. 30, 2019

Jan. 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Dec. 31, 2019