Læs den officielle beskrivelse

Oversigt

Udvikle de færdigheder, du har brug for til at slutte sig til en ny generation af strategiske virksomhedsledere, lære at skabe, udvikle og bæredygtigt vokse organisationer, der opererer i en global sammenhæng.

Kandidater fra dette kursus demonstrerer avanceret ekspertise inden for markedsføring, finansiering, global human resource management, international business, international handel, projektledelse, strategi og ledelse. Læring anvendes meget: Du får en fantastisk eksponering for praktiske færdigheder og arbejdsliv, og du vil blive uddannet som en selvsikker, karrierefuld person med en ægte arbejdsgiverappel i enhver branche.

Kurset er tilgængelig både på heltids og deltid, og passer til alle fra nyuddannede kandidater til dem, der har arbejdet i nogle år. Du kan også opnå en fælles pris: bestået 2 specifikke kursusmoduler gør dig berettiget til CMI certifikat i strategisk ledelse og lederskab.

Hvorfor vælge dette kursus?

Dette er et intensivt, tværfagligt, internationaliseret kursus, som ikke er specifikt for en bestemt industri. Du vil få en helhedsorienteret opfattelse af organisationen, så du kan tilpasses, når det kommer til at arbejde på tværs af forskellige ledelsesfunktioner. Du vil være berettiget til at optage forretningsadministration og ledelsesroller i stort set alle sektorer over hele verden.

Denne MBA i Global Business kan være din billet til en højtflyvende karriere i virksomhedsledelse inden for en international sammenhæng. Udover at uddybe din eksisterende bevidsthed om teori og praksis i erhvervslivet udvikler du væsentlige livslang evner, herunder kritisk tænkning, problemløsning, beslutningstagning, dataanalyse, effektiv kommunikation, ledelse og forandringsledelse. Disse vil tjene dig i enhver forretningsdisciplin og på alle stadier af din karriere.

Dette kursus tager en meget praktisk tilgang til læring, så du vil have betydelig eksponering for forretningsteknikker og deres anvendelse i branchen. Du har masser af muligheder for at mødes med, høre fra og gennemføre projekter for rigtige arbejdsgivere; at gennemføre samarbejdspolitiske ledelsesprojekter og at arbejde effektivt som led i et tværkulturelt team.

MODULER

Bæredygtig strategi - fra planlægning til implementeringsmarkedsføring i global verden Finans, finansiering og lovgivningsmæssige rammer - rammer for succes, der fører til en forandring i verdenshandels- og ledelsesforskningsmetoder eller iværksætterånd

Akkreditering

Efter vellykket afslutning af kurset og udvalgte moduler vil du blive tildelt CMI niveau 7 certifikat i strategisk ledelse og lederskab . Underlagt registrering som CMI-medlem.

Stipendier muligheder

Coventry University London er glad for at have for nylig lanceret en række stipendier til britiske og internationale studerende. Du kan finde ud af mere om vores stipendier ved at besøge vores hjemmeside.

Startdatoer

MBA Global Business har startdatoer i oktober 2018, januar 2019 og maj 2019.

Adgangskrav

En god kvalitet æresgrad eller tilsvarende. Ansøgninger fra kandidater med tilsvarende grad og relevant erfaring vil blive overvejet på individuel basis. Erhvervserfaring er ønskelig, men ikke afgørende.

Fremtidsudsigter

"Jeg arbejder som en intern salgsrepræsentant for SolarWinds, et internationalt softwarefirma. Coventry University London udrustede mig til fremtidig beskæftigelse i et varieret miljø. De færdigheder, jeg har udviklet, har været uvurderlige i min arbejdsstil, når man gennemfører markedsundersøgelser, identificerer potentielle kunder og analyserer markedstendenser. " - Burak Dirlik, Tyrkiet (Alumni for MBA Global Business)

Program undervist i:
Engelsk

Se 4 flere kurser fra Coventry University London »

This course is Campusbaseret
Start Date
Duration
1 - 2 år
Deltid
Fuldtid
Price
16,184 GBP
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Dec 31, 2019
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Sep 30, 2019
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Sep 30, 2019
Ansøgningsfrist
End Date
Dec 31, 2019
Ansøgningsfrist
End Date