MBA generel ledelse

Generelt

Program beskrivelse

Koncentrationen af ​​General Management vil hjælpe dig med at udvikle de centrale færdigheder og faglige kompetencer til at tage på ledende eller lederroller i den offentlige eller private sektor. Programmet fokuserer på de teorier, funktioner og konsekvenser af teknikker, samt de principper og etik for god ledelse. Den mener en række videnskabelige tilgange til beslutningstagning baseret på kvantitative, økonomiske og driftsmæssige overvejelser, og giver dig værktøjerne til at udvikle vurdere og gennemføre strategiske initiativer for at sætte skub i konkurrencemæssig fordel.

  • Vi tilbyder en uddannelse baseret på den canadiske pensum, hvilket giver os internationalt anerkendt kvalitet og troværdighed.
  • Som en portal til canadiske videregående uddannelser, kan vi tilbyde mange unikke muligheder for studerende, der ønsker at studere eller forskning i Canada.
  • Alle vores programmer er akkrediteret af UAE Ministerium for Højere Uddannelser og videnskabelig forskning (MOHESR).
  • Vi har en bekvem downtown placering med state of the art akademisk og rekreative faciliteter.
  • Vi tilbyder fleksible skemaer - aften og weekend klasser er tilgængelige for bachelor-og kandidatuddannelser.
  • Vi har en virkelig multikulturelt læringsmiljø, med studerende fra 100 nationaliteter.
  • Studerende visum gives til fuldtidsstuderende.

Start Datoer

Efterår, Forår og sommer For mere information om programmerne og de gebyrer, venligt udfylde forespørgselsformularen, og vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

International Study Experts provides free application assistance to more than 50 international universities across 9 destinations including Dubai, Malaysia, Turkey, USA, Canada, UK, New Zealand and Ge ... Læs mere

International Study Experts provides free application assistance to more than 50 international universities across 9 destinations including Dubai, Malaysia, Turkey, USA, Canada, UK, New Zealand and Germany. Minimer