MBA for ledere

Generelt

7 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

Executive MBA

Den Executive MBA tilbyder en strategisk, tværfaglig og systematisk udsigt over ledelse, metoder og innovativ læring erfaringer, udsætte deltager til den state of the art viden om ledelsesmæssige spørgsmål og udfordrende oplevelser for at træffe beslutninger.

Kandidater af EMBA Executive:

- Du får en større evne til at systematisere viden om de forskellige funktionelle områder af organisationer


- vil opnå en holistisk, systemer forretning


- Integrer tegn og management informationssystemer, der bruges til at træffe beslutninger i et miljø af usikkerhed


- Identificere forretningsmuligheder og har evnen til at udtrække værdi fra ledelsesmæssige situationer


- øge din evne til at opbygge fremtidsscenarier


- Du vil forstå værdien af ​​innovation og kreativitet


- vil håndtere rollen som leder i high performance teams


- Du vil få færdigheder i coaching teams

Hvem bør deltage:

Det henvender sig til fagfolk med mere end otte års erhvervserfaring, der er indehavere af mellemledere lederstillinger, ledende specialister og ejere af små og mellemstore virksomheder.

I udvælgelsen vil IESA fremme dannelsen af ​​en gruppe af fagfolk med stor interesse i:


- Øge deres viden management
- Forbedre deres evne til at udøve lederskab i dine teams
- Identificere forretningsmuligheder
- træffe fornuftige ledelsesbeslutninger
- Build-leder løsninger til at møde udfordringerne i højt niveau ledelsesmæssige og professionel succes.

Hvorfor studere MBA for ledere?

1. Du får titlen på executive MBA (EMBA), unik i Venezuela for faglig og ledelsesmæssig erfaring udviklet af IESA, placeret mellem de ti bedste i Latinamerika, som rangeret af magasinet América Economía (2009). Det har tre internationale akkrediteringer: AACSB, AMBA og EQUIS.


2. Han vil dele med akademikere frontline med doktorgrader ved prestigefyldte universiteter i verden, der er i stand til at overføre ikke kun state of the art viden på forskellige områder, men dens anvendelse til det latinamerikanske og globale virkelighed.


3. Du vil få mulighed for at få viden med dynamisk deltager-centreret læring, der tager sigte på at styrke den ledende rolle i den gruppe af studerende i uddannelsesprocessen. Materialerne vil være inkluderende at forbedre en tværfaglig vision om ledelse.


4. tilhører en kohorte af højt kvalificeret fodrer erhvervserfaring, som vil berige klassediskussioner studerende.


5. Du kan dele job ansvar med uddannelsen som strukturen tillader det, klasser 4 på hinanden følgende dage hver måned.


6. Du vil indtaste et aktivt fællesskab af studerende, undervisere og alumner, som vil udvide netværket, og dermed skabe forretningsmuligheder og omskoling.


7. Du kan lave en international valgfri tur under den femte kvartal, berige den samlede forretning vision.

Senest opdateret Sep 2017

Om skolen

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administration &nbsp IESA School of Management er en privat, nonprofit organisation, der leverer en offentlig service til alle i samfundet og er uafhæng ... Læs mere

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administration &nbsp IESA School of Management er en privat, nonprofit organisation, der leverer en offentlig service til alle i samfundet og er uafhængig af den nuværende økonomiske grupper, politiske, religiøse eller statslige. Venezuela forsøger at tilbyde en skole af international prestige, og resten af ​​Latinamerika, en akademisk og intellektuel produktion, der forstår dine udfordringer og realiteter i forvaltningen. &nbsp Det er en af ​​de fire skoler i forvaltningen og erhvervslivet i Latinamerika og 34 i verden, har de tre vigtigste internationale akkrediteringer, som tegner sig for kvaliteten af ​​sine videnskabelige, undervisningsmæssige præstationer og intellektuelle produktion i henhold til de mest krævende kvalitetsstandarder. &nbsp Blandt de strategiske mål for perioden 2009-2015, omfatter: Det stigende antal deltagere i kandidat-og lederuddannelse. Lønsom nye generation af modeller, skabelse og formidling af viden. Uddybningen af ​​den pædagogiske metode deltager Centreret Learning. Udviklingen af ​​karakteristiske undervisning og forskning i internationale og lokale relevans, især inden for iværksætteri. Det har tilstedeværelse i tre større byer i Venezuela (Caracas, Maracaibo og Valencia), at imødekomme de lokale behov. Derudover gennem Fonden for Advanced Studies in Management (EGF), beliggende i City of Knowledge (Panama), styrker sin opsøgende og service til Latinamerika. Minimer
Caracas , Panama City , Shanghai , Bogotá , Paris , Buenavista , New Orleans + 6 Mere Mindre