Read the Official Description

MBA Executive


MBA Executive er en banebrydende initiativ med en overlegen blanding succes drives af UMT, siden lanceringen i 1992 for første gang i Pakistan. Det er en relevant IT-intensivt program for fagfolk, der søger global karriere og lederskab muligheder. I modsætning til de fleste andre undervisnings-og uddannelsesprogrammer, er det fleksibel og kræver ikke orlov fra erhvervslivet.

Stillet over for en globalt konkurrencepræget erhvervsklima og støttes af avancerede informations-og kommunikationsteknologi, er business organisatoriske strukturer under hastig forandring. Succes på dette nye marked kræver hold af ledere, der arbejder på tværs af funktioner og grænser. I dag er virksomhedsledere erfaring udfordringer, der er entydigt forskellige fra dem i en generation siden.

&nbsp

Programmet udvikler en holistisk vision for lederskab som ledere drøfter i alt perspektiv den virkelige verden emner og problemer. Deltagerne får en sofistikeret forståelse af den globale, teknologiske og konkurrencemæssige kræfter, der former erhvervslivet og udvikle problemløsning analytiske færdigheder direkte relateret til forretningskritiske problemer. Programmet gør det muligt for deltagerne at udøve god dømmekraft, træffe fornuftige beslutninger og træffe passende ansvar.

&nbsp

En høj grad af administrativ støtte og personlig opmærksomhed fra program fakulteter og personale tilfører værdi til den samlede læring metode. Den pædagogiske metode fusionerer business school med professionelle erhvervserfaring, som omfatter foredrag, diskussioner, case analyser, studenteroplæg, gruppe projekter, browsing og surfe på internettet, og gæstetalere fra erhvervslivet og det offentlige. Programmet udstyrer deltagerne med stærke interpersonelle kommunikation, teamwork og lederskab evner og giver også en strategisk forståelse af den rolle, som informations-og kommunikationsteknologi i erhvervslivet.

&nbsp


Udvælgelsesprocessen

&nbsp

I udvælgelsesprocessen, leder vi efter en super blanding af akademiske akkreditiver og personlige egenskaber, der indikerer en persons potentiale til at drage fordel af og bidrage til den pædagogiske erfaring på UMT. Instruktions-metoder, der anvendes i programmet er stærkt afhængige udnyttelse af den nyeste teknologi og en dynamisk udveksling af ideer mellem fakultetet og de studerende. Omhyggelig der tages hensyn til den overordnede balance i hver klasse. For at sikre dybde og rigdom gruppe læring, forsøger vi at vælge en klasse består af individer, der besidder høje etiske standarder og faglighed, diverse erhvervserfaring og personlige egenskaber, samt et løfte om en ledelsesmæssig karriere.

&nbsp

&nbsp

Return on Investment

&nbsp

Afkastet af din MBA investering er mere end rejser eller forfremmelser. Det er også den viden og professionelle netværk, som giver dig og din virksomhed en konkurrencefordel. UMT tiltrækker smarte, succesrige fagfolk, der udmærker sig ved et samarbejde, team-baseret miljø. Det er mennesker, du vil kræve på dit hold nu og i fremtiden. Vores alumni fortæller os, at tidligere klassekammerater forbliver nære venner og kolleger i de kommende år.

&nbsp

&nbsp

Specialiseringer

 • Marketing
 • Finans
 • Human Resource Management
 • General Management
 • Information Systems
 • Supply Chain Management

&nbsp

Adgangskrav

 • HEC Indregnet eksamen i alle fag med minimum 45% mærker samlet.
 • To års post-eksamen erhvervserfaring.

&nbsp

Adgangskriterier

&nbsp

Alle ansøgninger vurderes på grundlag af fortjeneste som fastsat af ansøgeren tidligere akademiske rekord, erhvervserfaring og ydeevne i interviewet efter følgende procentvise vægte:

 • O-Level/Matriculation markerer 15%
 • A-Level/Intermediate markerer 15%
 • Graduation markerer 20%
 • Interview 30%
 • Erhvervserfaring 20%

Additi Onal fem punkter er tildelt til samtlige kandidatgrad indehavere.

Program taught in:
Engelsk

See 1 more programs offered by University of Management and Technology - Pakistan »

This course is Campus based
Start Date
Apr. 2019
Duration
2 år
Deltid
Price
2,578 EUR
PKR 300.000. -
Deadline
By locations
By date
Start Date
Apr. 2019
End Date
Application deadline

Apr. 2019

Location
Application deadline
End Date