Read the Official Description

Igen ny pædagogisk tilgang verden

Fleksibiliteten i dagens træning: til hver sin rytme og hans liv

  • 1 dynamiske model: workshops, workshops og projekter
  • Bæredygtig tempo 1: 1 aften om ugen (3h) + 1 lørdag om måneden (7h)
  • 1 træning for ledere: træningstid er foreneligt med de faglige mål (15 til 18 måneder afhængigt af tilbageholdenhed integration)
  • 1 tilpasningsdygtige model: systemet tillader både ansigt-, at fjernbetjeningen for alle hændelser, herunder projekter til at beskæftige sig med en uforudset
  • 1 fleksibel uddannelse: Det er muligt at nå vejen under træning

Den "PLUS"

  • Personlig udvikling / Ledelse
  • Coaching for realiseringen af ​​professionelle projekt
  • Stigning i ledelsesmæssige og teknologiske færdigheder
  • Et valg af 4 MBA i hjertet af digitale transformationer
  • En uge på en "spot" International (New York, San Francisco eller Shanghai)

Den innovative pædagogik Ionis gruppe egnet til de mest krævende ledere Joining Executive MBA Ionis-STM, adgang pædagogik Ionis: systematisering af projektet tilstand, multiplikation workshops og værksteder, intensives og immersions. Disse metoder er opstået i vores skoler og har spredt bredt. TIL Ionis-STM, er de tilpasset uddannelse af kadrer til at respektere deres identitet, mens introducere dem til disse aktive undervisningsmetoder. Instruktørerne er alle fagfolk højt aktivitet i daglig kontakt med teknikker, færdigheder, viden og ræsonnement, som de overfører til de grupper, de coachent i en kollektiv dynamik.

Titel RNCP

For hver af sin MBA, Ionis-STM leverer som en ekspert RNCP niveau I.

Hvem er denne MBA?

Til alle de ledere, der ønsker at gå hurtigere i forståelsen af ​​nutidige problemstillinger og mastering løsninger til at løse dem. Tempoet er sat op til at være kompatibel med de alvorlige begrænsninger, der er deres. Sig selv designet til den digitale tidsalder, bevarer de løsninger, der giver fleksibilitet, den eneste garanti for endt kursus under gode forhold.

Formål MBA

Den digitale revolution har forvandlet det økonomiske miljø i virksomheden, dens forretningsmodel, sine handelsforbindelser, organisation og arbejdsmetoder. Disse ændringer nødvendigvis indføre ny udfordring ledere. Vi er nødt til at gentænke forretningsmodellen under hensyntagen til de nye værdiskabelse ordninger. Salg og marketing strategier skal indarbejde den nye forbrugeradfærd og muligheder, som digital teknologi til at åbne nye rum for reelle udvekslinger mellem virksomheden og dens kunder. Den nye ledelsesansvar kræver mere smidighed, en transversal modus og samarbejde arbejde, en meddelelse til vandret, korte, iterative cyklusser af produktionen.

Den MBA Management og Digital Transformation vil uddanne ledere i stand til at opfylde alle de udfordringer, udviklingen af ​​selskabet ind i en verden af ​​digitale nuværende og fremtidige.

Program taught in:
Fransk

See 3 more programs offered by Ionis School of Technology and Management »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
15 - 18 måneder
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date