MBA Business Administration

Generelt

Program beskrivelse

En MBA-kvalifikation er fortsat flagskibskvalifikationen for postgraduate business studerende, der søger at øge fagets viden, opbygge en portefølje af ledelsesevner og forbedre fremtidige karriereudsigter på en konkurrencedygtig og stadig mere global arena.

MBA-pakken består af tre ruter (se ovenfor), som alle omfatter tre kerneemner, som danner grundlaget for en succesrig forretning, nemlig strategi, økonomi og lederskab.

Derudover er der valgfri ruter, der giver muligheder for at vælge fra og inkludere tværnationale forretningspraksis for at afspejle global vækst og udvikling og miljøhensyn, som har stigende prominens i virksomhedernes rapportering og forretningsgange.

Andre muligheder inkluderer det relativt nye emne Asset Management, som dækker livscyklusstyring og er en nøglefunktion i planlægningen og vedligeholdelsen af en blomstrende forretning. Risiko er en vigtig bekymring, når man vurderer og træffer forretningsbeslutninger og er en yderligere mulighed. Endelig anvender den kreative forandrings- og innovationsmulighed en bred vifte af tilgange, der bruges til forretningskontinuitet, vækst og relevans for markedet.

Nøglekursfunktioner

 • Det er din tid til at fokusere på karriereudviklingsevner og viden i et støttende miljø.
 • MBA-moduler er tilpasset Institute of Directorys kompetenceramme, der omfatter en række færdigheder, viden og tankesæt.
 • Modulet Asset Management er på linje med Institut for Asset Management-kvalifikationsrammer.
 • Adgang til et netværk af håbefulde forretningsførere trukket fra forskellige sektorer og organisationer.
 • Mulighed for at deltage i Wrexham Glyndŵr universitets forretningsrelaterede begivenheder.
 • Uddannelseselementet i programmet giver de studerende mulighed for at identificere, undersøge, analysere og foreslå lydløsninger i relation til et forretnings problem.
 • Undervisning er interaktiv og, hvor det er muligt, baseret på moderne forretningsspørgsmål gennem hele programmet.

Hvad vil du studere?

Programmet leveres gennem en serie på seks underviste fagspecifikke moduler over to trimestere, emnerne er beskrevet i oversigten over programafsnittet og underafsnittet Programspecifikation. Selvom der er et teoretisk element inden for hvert modul, er fokus på moderne forretningsspørgsmål og problemer til at give casestudier og mulighed for kritisk debat for at forbedre viden og praktisk anvendelse.

Studerende studerer også forskningsmetoder og forelægger et forskningsforslag i slutningen af trimester to. Studerende opfordres til at vælge et forskningsemne af moderne karakter, der er relateret til forretning og ledelse, som har potentiel værdi og relevans for fremtidige karriereaspirationer. I løbet af tredje semester gennemfører de studerende en afhandling, der involverer et forskningselement og deltagelse i en række individuelt arrangerede vejledningsmøder.

Levering af fuldtidsprogram er tidsplanlagt over to dage om ugen, hvilket giver fleksibilitet for studerende, der arbejder og kan afsluttes over en 12-måneders periode, forudsat at der sker tilfredsstillende fremskridt gennem den modulære levering.

Vores deltidsrute udvider programmet til to år og kræver deltagelse i en dag om ugen i undervisningsugerne. Heltidsstuderende og deltidsstuderende undervises sammen for at styrke læringsmiljøets rigdom på flere områder, herunder mulighederne for netværk, kommunikation og gruppearbejde.

Studerende forventes typisk at deltage i en tre timers blok om ugen, der er afsat til hvert modul. Dette vil bestå af et foredrag og en tutorial for at muliggøre kompetenceudvikling og anvendelse. Størstedelen af modulerne har to vurderinger, som de studerende vil kræve at gennemføre for at komme videre gennem programmet.

Kerne- og valgfri moduler

 • Implementeringsstrategier (kerne)
 • Integreret kommunikation (Core)
 • Moderne ledelsestemaer (kerne)
 • Økonomisk indsigt, Business Intelligence (Core)
 • Kreativ ændring og innovation (kerne)
 • Fremhævelse af miljøet (valgfrit)
 • Evaluering af risiko og beslutninger (valgfrit)
 • Forskningsmetoder og afhandling (kerne)

Indgangskrav og anvendelse

Minimumsindgang er en klasse 2: 1-kandidatgrad.

Ansøgere, der ikke opfylder universitetet i en 2: 1-kandidatgrad, vil blive vurderet på individuelt grundlag ved interview. Relevant erhvervserfaring vil blive taget med i vurderingen af ansøgere uden en bacheloruddannelse.

For alle succesrige ansøgere vil der blive lagt vægt på behovet for at arbejde intensivt og konsekvent i løbet af kurset med en forpligtelse til højt deltagelse og mødet af alle frister.

Engelsk sprogkrav

Ud over de akademiske adgangskrav kræver alle ansøgere, hvis førstesprog ikke er engelsk / walisisk, en UKVI-godkendt Secure English Language Test (SELT), der opnår en samlet score på 6,5 uden nogen komponent under 6,0.

Ansøgning til kurset

Hvis du ansøger som hjemme- eller EU-studerende, skal du gøre din ansøgning elektronisk = "cally gennem den direkte ansøgningsskema.

En papirversion er tilgængelig på anmodning fra Admissions and Unquiries Team.

Hvis du ansøger som en international studerende, skal du indsende din ansøgning via vores online applikationssystem, Centurus.

Du vil også være i stand til at spore din ansøgningsstatus og modtage dit tilbudsbrev og CAS-brev.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om dette kursus, adgangskrav eller ansøgningsproces, bedes du kontakte os.

Bedømmelse og undervisning

De underviste moduler vurderes overvejende gennem individuelle eller gruppeopgaver. Flere moduler har imidlertid en eksamen som en del af vurderingsproceduren. Du skal bestå alle dine moduler for at opnå 120 point og gå videre til afhandlingsfasen.

For at blive tildelt MBA kræves en succesfuld afslutning af afhandlingen og 180 point. Du bliver bedt om at indsende din afhandling i efteråret efter en bedømmelse i maj. Efter progression, til afhandlingsfasen, får du tildelt en vejleder til at rådgive om opbygningen og progressionen af din afhandling.

Karriereudsigter

Karrierevejledningen for MBA-studerende er både forskelligartet og specialiseret, men roller, der kræver effektiv planlægning og gennemførelse af projekter, fremgår kraftigt sammen med forbedret ansvar og styring af et team eller gruppe, hvor ledelsesfærdigheder og beslutningstagning helt klart kræves. Andre roller kan være mere fokuseret på en specialisme såsom menneskelige ressourcer, marketing og økonomi og regnskab.

Tidligere studerende er blevet Operations Managers, Lean Managers, Project Managers inden for en række områder, Human Resource Managers og Marketing Managers. Denne liste er ikke udtømmende.

The Careers & Zone på Wrexham Glyndŵr University er der for at hjælpe dig med at tage beslutninger og planlægge de næste skridt mod en lys fremtid. Fra at finde arbejde eller videre undersøgelse til at udarbejde dine interesser, færdigheder og forhåbninger, kan de give dig den ekspertinformation, rådgivning og vejledning, du har brug for.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Wrexham Glynd?r University started in 2008 so we’re still one of the youngest universities in the UK. It is a vibrant, friendly place where each student’s learning and future is given personal attenti ... Læs mere

Wrexham Glynd?r University started in 2008 so we’re still one of the youngest universities in the UK. It is a vibrant, friendly place where each student’s learning and future is given personal attention. Minimer