Dette kursus vil hjælpe dig med at udvikle en kreativ tilgang til forretninger, der fører til ægte innovation.

Gennem designtænkning og praktiske øvelser, der bygger på teori, vil du forbedre dine ledelsesmæssige og ledelsesmæssige evner. Du vil drage fordel af støtte og ekspertise hos engagerede og forskningsaktive undervisere med fremragende faglig og erhvervserfaring. Besøg gæstens højttalere med en række specialiteter, og kursets links til Chartered Management Institute (CMI) vil forbedre din viden. Studerende kommer fra en bred vifte af baggrunde og opfordres til at trække på deres egen erfaring såvel som deres nyopkøbte færdigheder og bevidsthed. Dette bidrager til et dynamisk læringsmiljø, der omfatter forretningssimuleringer, innovativ problemløsning og blended learning.

Når du nærmer dig forretningsproblemer kreativt, vil du udvikle en færdighedssætning til at løse komplekse problemer baseret på en grundig forståelse af kundens behov, samarbejdsarbejde, tværfaglig tænkning, personlig refleksion og hurtig prototyping af nye ideer. På masteruddannelsen kan du afslutte en afhandling eller forretningssag eller sammensætte en forretningsudviklingsplan for at afspejle dine personlige karrieremål.

Du får mulighed for at anvende din læring og få reel erfaring som konsulent, der arbejder med lokale virksomheder, og hjælper dem med at løse de udfordringer, de står overfor.

Kurset vil også hjælpe dig med at ændre din tankegang til at være iværksætter og udvikle dine innovationsfærdigheder.

moduler

 • Lederskab ved design
 • Innovation og forandring af design
 • Projektledelse
 • International Management Project
 • Strategisk ledelse
 • Rådgivning Intervention
 • afhandling

Studiestil

Du vil udvikle din opfattelse af ledelse og ledelse gennem teamwork, gruppearbejde, case studies, forretningssimulering og arbejdsbaseret læring og refleksion.

Arbejdet vurderes gennem præsentationer, uafhængige projekter, essays og portfolio review, business cases og venture venture forslag.

Adgangskrav

 • Mindst en 2,2 æresbevisning eller tilsvarende i et relevant emne
 • Vi vil overveje en sammenlignelig faglig eller postgraduate kvalifikation
 • Ideelt set vil du have mindst to års ledelse / tilsyns erfaring; Ansøgninger vil dog blive betragtet individuelt
 • EU og internationale studerende har brug for IELTS 6.0 samlet (ikke mindre end 5,5 skriftligt og i et hvilket som helst andet band) eller tilsvarende
 • Studerende, der kommer fra et Diploma i Management Studies (DMS) Level 7 adgangsvejen, vil blive fritaget fra en del af kurset.

Karriere

Dette kursus uddanner eleverne med lederskabskompetence og analytiske færdigheder til at udmærke sig i ledelses- og rådgivningsroller inden for mange forretningsområder, herunder regnskab og finansiering, menneskelige ressourcer, marketing og drift samt programstyring. Det er også velegnet til dem, der ønsker at drive egen virksomhed.

Program undervist i:
 • Engelsk
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
1 - 2 semestre
Deltid
Fuldtid
Price
9,000 GBP
Hjemme og EU-studerende: 9.000 GBP (fuldtids). Internationale studerende: 14.350 GBP (fuldtids).
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Aug 31, 2019
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Jan 31, 2020
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Aug 31, 2019
Ansøgningsfrist
End Date
Jan 31, 2020