MBA Business Administration

Nottingham Business School, Nottingham Trent University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

AACSB Accredited

MBA Business Administration

Nottingham Business School, Nottingham Trent University

Vores fremragende MBA kursus giver dig en virkelig livsforandrende oplevelse og en enestående mulighed for at realisere dig fuldt potentiale. Master of Business Administration (MBA) er den mest eftertragtede og internationalt anerkendte postgraduate management grad i verden, og der er en god grund hvorfor. Det er bredt anerkendt som et pas til en vellykket lederkarriere, der gør det muligt for ledere med en funktionalistisk rolle at tage en mere senior strategisk position og give overordnede ledere mulighed for at få den dybtgående strategiske viden, de har brug for at klatre endnu højere.

Leveres i et verdensklasset læringsmiljø, af internationalt anerkendte akademikere og virksomhedsledere, integrerer kurset teori og praksis for at give dig praktisk oplevelse, inspirerende undervisning og et klart internationalt perspektiv. Her på Nottingham Business School er vi stolte over at have udviklet en innovativ og rigorøs MBA med muligheder for at personliggøre din læring omkring dine ambitioner. Væsentlig styrkelse af din ledelseskendskab, ledelsesevne og forståelse for global forretning. Udover den fuld-time MBA, tilbyder vi også tre specialiserede fuldtids MBA:

  • finansiere;
  • global supply chain management; eller
  • digital markedsføring

Vores innovative, intensive kurser forbereder dig på en bred vifte af udfordringer forbundet med at administrere organisationer, så du kan se sammenhængen mellem dine handlinger. Uanset hvad du vælger, vil du erhverve den viden, du har brug for til at arbejde effektivt på et højtstående strategisk ledelsesniveau, der giver organisationer mulighed for at nå deres mål.

Indbydende studerende fra hele verden

Vores fremragende ry betyder, at vi tiltrækker studerende fra hele verden. Vores forskellige, indbydende globale samfund omfatter studerende fra mere end 100 lande. Ikke kun det, men du vil også udvikle globale ledelsesmæssige færdigheder og fordybe dig i en multikulturel atmosfære med et dynamisk samfund af personale fra hele verden.

Mere end bare en grad

Når du tager eksamen, får du ikke kun en MBA, men også en CMI Level 7-kvalifikation i ledelse og ledelse. Vores partnerskab med Chartered Management Institution (CMI) betyder, at du vil nyde gratis studerende medlemskab i løbet af dit kursus og første år efter du har afsluttet.

Praktikophold Opportunity

Du kan vælge at tilføje et års jobplacering, hvilket gør din MBA til et toårigt kursus. Det er en fantastisk måde at sætte din læring i praksis og få karriereforbedrende oplevelse i virkeligheden. Vi har omfattende links med virksomhedspartnere, som måske kan tilbyde placeringer, og vi arbejder sammen med dig for at hjælpe dig med at finde den rigtige mulighed.

På alle stadier informeres vores MBA af det globale erhvervslivs behov takket være 600 + forbindelser med progressive, proaktive organisationer verden over. de indsigter, ekspertise og placeringsmuligheder, de yder alle, hjælper med at sikre, at vores kandidater skaber ekstraordinære karriere over hele verden.

Adgangskrav

UK

Du skal bruge:

  • en første grad (normalt 2,1) eller en tilsvarende faglig eller akademisk kvalifikation
  • en periode med professionel erhvervserfaring med operativt ansvar - tre år minimum, fortrinsvis fem
  • to akademiske eller faglige referencer.

I ekstraordinære tilfælde vil ansøgere uden en grad blive overvejet, hvis de i deres personlige erklæring kan påvise, at de har været i en ledende stilling, forvalter mennesker og budgetter i mere end otte år.

International

Du skal bruge:

  • en første grad (normalt 2,1) eller en tilsvarende faglig eller akademisk kvalifikation
  • en periode med professionel erhvervserfaring med operativt ansvar - tre år minimum, fortrinsvis fem
  • to akademiske eller faglige referencer.

Engelskkundskaber krav:

IELTS 6,5 (med mindst 5,5 i hver færdighed) I ekstraordinære tilfælde vil ansøgere uden en grad blive overvejet, hvis de i deres personlige erklæring kan demonstrere, at de har været i en ledende stilling, forvalter mennesker og budgetter i mere end otte flere år.

Vi accepterer kvalifikationer fra skoler, gymnasier og universiteter over hele verden for indtræden på vores postgraduate grader. Hvis du ikke er sikker på, hvordan din internationale kvalifikation matcher vores naturligvis krav du besøge vores internationale kvalifikationer side.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret September 20, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
1 - 2 år
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
16,500 GBP
Kursgebyrerne for 2018 indtastning er endnu ikke aftalt.
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - Nottingham, England
Startdato : Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
Det Forenede Kongerige - Nottingham, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen