EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Master of Business Administration (MBA) er den mest eftertragtede og internationalt anerkendte postgraduate management grad i verden. Nottingham Business School MBA er designet til at forberede dig til at håndtere en lang række udfordringer i forbindelse med at administrere organisationer, så du kan se sammenhængen mellem dine handlinger. Du vil erhverve den viden, som ledere på det strategiske ledelsesniveau har brug for, så du kan hjælpe din organisation med at udvikle og nå deres strategiske mål.

Da de globale miljøer bliver mere volatile, øges efterspørgslen efter erfarne og uddannede ledere. Kompleksiteten af ​​det eksterne miljø og de komplekse, ofte disaggregerede organisationer kræver mere begrebsmæssigt dårlige, velinformerede og uddannede ledere til at håndtere den uforudsigelige globalt sammenkoblede verden af ​​forretning og ledelse.

MBA integreres i et verdensklasset læringsmiljø af internationalt anerkendte akademikere og virksomhedsledere og integrerer teori og praksis for at give dig praktisk erfaring til at styrke din ledelseskendskab, ledelsesevne og forståelse for den globale forretning.

Ved at fuldføre Nottingham Business School MBA, vil du blive medlem af en elite management gruppe på arbejdsmarkedet, som står dig ud af konkurrencen.

Hvad får du af denne grad?

 • Du vil gennemføre to praktiske erfaringsprojekter; en i Storbritannien og den anden internationalt.
 • Vi hjælper dig med at udvikle indsigt, evner og færdigheder til at skabe og vedligeholde ansvarlige og effektive forretningspraksis samt at udvikle bæredygtige sindssæt, fremme ansvarlig ledelse og påvirke organisatorisk kultur.
 • Vi tilbyder en personlig Pathway , med frihed til at specialisere sig i de områder, der interesserer dig mest, for at forme dine evner og oplevelser omkring den karriere du ønsker.
 • Voks med vores personlige, professionelle og ledelsesudviklingsprogram.
 • Udvikle globale ledelsesevner og fordybe dig i en multikulturel atmosfære med et dynamisk fællesskab af medarbejdere og studerende fra hele verden.
 • MBA er akkrediteret af Chartered Management Institute (CMI) Level 7 kvalifikation i Ledelse og Lederskab. Vores partnerskab med CMI betyder, at du vil nyde gratis studerende medlemskab i løbet af dit kursus, og for det første år efter eksamen.
 • Vi er det højest rangerede moderne universitet for business og management kurser i Complete University Guide 2019.

Nottingham Business School er i 1% af handelsskoler verden over for at have både EQUIS og AACSB akkreditering.

Hvad du vil studere

På Nottingham Business School kan du oprette en personlig læringserfaring, der giver dig en unik MBA-grad, der udstyrer dig med de færdigheder, du har brug for, til den karriere du ønsker.

moduler

Semester et

 • Ansvarligt og bæredygtigt lederskab
 • Administrerende organisationer
 • Administration af markedsføring
 • Forvaltning af mennesker og organisationer
 • Managing Finance

Semester to

 • Valgfag (se nedenfor)
 • Strategisk Fornyelse og Transformation
 • Strategisk ændring og rådgivning

Semester tre

 • International Consultancy Project
 • Business Research Metoder og Data Analysis
 • Betalt arbejdsstilling (kun to års rute)
 • Business Research Project

I løbet af året vil du studere Personal, Professional og Leadership Development Program, og hvis du gennemfører den toårige mulighed, vil du også gennemføre en Placement Diploma i Industrial Experience modul.

Du kan vælge et valgfag fra nedenstående liste:

 • International Human Resource Management
 • Uncap kreativitet og innovation
 • Finansiel Modellering
 • Strategiske Operationer
 • Værdiansættelse af investeringsprodukter
 • Corporate Governance and Accountability
 • Branding og Corporate Reputation Management
 • Digital Marketing Management

Vurderingsmetoder

En vigtig del af MBA-læringsprocessen er den formelle vurdering. En af evalueringsfunktionerne er en måling af din progression, men andre ledsagende færdigheder udvikles under processen. De færdigheder, der kræves for at lykkes i vurderingen, er også færdigheder, du vil kræve på arbejdspladsen, såsom konceptualisering, analyse, evidensbaseret argumentation, effektiv kommunikation, informationsbehandling, arbejde inden for en forudbestemt tidsperiode.

Rådgivningsprojekter

Et unikt træk ved Nottingham Business School MBA er muligheden for at sætte dine færdigheder i praksis i to praktiske forretningsrådgivningsprojekter. Den første del af dit strategiske forandrings- og rådgivningsmodul er et holdprojekt for en britisk virksomhed. Den anden er i en international sammenhæng, der giver dig chancen for at internationalisere din oplevelse og udvikle din globale forretningsmæssige tankegang, mens du tackler fascinerende, virkelige udfordringer med en kritisk indvirkning på organisatoriske præstationer.

Team Consultancy Project i Storbritannien

Du vil tage en integreret og kritisk tilgang på et britisk sted til at anvende perspektiver og discipliner, der er dækket under kurset, og opleve et strategisk ledelsesperspektiv.

Du vil også udfylde en rådgivningsrapport og give en formel bestyrelse præsentation. Projekter er blevet gennemført for virksomheder som 3M, Boots, Røde Kors, Experian, CISCO og British Telecom.

Den internationale rådgivning erfaring

Dette modul kulminerer i en international studietur, herunder deltagelse i workshops, der er vært hos en af ​​vores prestigefyldte internationale partnere, går på firmabesøg og præsenterer til din klientorganisation.

Placeringsmuligheder

Du kan vælge at tilføje et års jobplacering, hvilket gør din MBA et toårigt kursus. Det er en fantastisk måde at sætte din læring i praksis og få karriereforbedrende oplevelse i virkeligheden. På alle stadier informeres vores MBA af det globale erhvervslivs behov takket være 600 forbindelser med progressive, proaktive organisationer verden over. Den indsigt, ekspertise og placering muligheder, de giver alle, hjælper med at sikre, at vores kandidater skaber ekstraordinære karriere over hele verden.

Dit placeringsår varer op til 48 uger (minimum 36 uger). Hvis du ikke er i stand til at tage et helt års placering, men har gennemført mindst 36 uger, kan du kvalificere dig til et eksamensbevis i erhvervserfaring. Hvis du foretager en placering, skal du tage op på Business Research Project i semester tre

Hvordan du læres

Den måde, vi underviser på

Vi har udviklet en læringscyklus baseret på teori, praksis, erfaring og observation, og refleksion og forbedring. Så du vil ikke kun blive undervist i de seneste strategier, men også givet enhver lejlighed til at sætte din læring til handling i virkelige forretningsindstillinger. Vi strukturerer vores kurser for at opmuntre til konstruktiv læring, selvstyret undersøgelse, kritisk tænkning og teamwork. Du vil bruge meget af din tid i små grupper workshops og tutorials, diskutere og analysere din erfaring med forretningspraksis og adfærd.

Tilpasning

Vi ved, at vores postgraduate studerende er en forskelligartet gruppe med forskellige niveauer af akademisk viden i deres valgte studieområde, forskellige kulturelle og uddannelsesmæssige baggrunde og varierende niveauer af personlige og faglige færdigheder og kompetencer. Begrundelserne for at gennemføre postgraduate studier varierer, men de to hovedmotiverende, ifølge den efteruddannede erfaringsundersøgelse (2017), synes at være grupperet omkring to hovedtemaer; 'karrieremuligheder og beskæftigelsesudsigter' og 'personlig interesse'.

På NBS stræber vi efter at sikre, at disse to motiverende faktorer opmuntres og derfor støttes. Vores elever opfordres til at udøve og udvikle de færdigheder og kompetencer, der kræves for at kritisk reflektere over deres læring, og om deres evne til at anvende denne læring på deres studier og til virkelige komplekse spørgsmål på arbejdspladsen. Gennem en række læseplaner og ekstrauddannede initiativer, styrket af skræddersyet faglig mentorstøtte, giver NBS alle vores postgraduate studerende mulighed for at deltage i en række udfordrende og unikke aktiviteter, projekter, arrangementer og oplevelser, så vores studerende kan lykkes i et konkurrencedygtigt og dynamisk globalt miljø.

Studie og støtte

Undervisnings- og læringsmetoder er centreret omkring interaktive workshops, som er meget deltagende i naturen og vil anvende case-studier, diskussioner, forretningssimuleringer og gruppearbejder.

Interaktivitet er nøglen til vores undervisning, og vi er forpligtet til at give kurser, der vedtager undervisningsmetoder, der passer til studentens kohorte og de specifikke moduler.

Vi sikrer, at support og vejledning er på plads, især i de tidlige faser af kursus- og bedømmelsesperioder, for at hjælpe dig med at blive fortrolig med at operere i et elevcentreret læringsmiljø.

Induktion

Alle vores kurser begynder med et omfattende udviklingsprogram, der hjælper dig med at forberede dine studier og udvikle vigtige akademiske og overførbare færdigheder. En nøglefunktion er et kort boligbyggeri, normalt i Peak District.

Du vil også have mulighed for at møde medlemmer af undervisningsholdet og andre postgraduate studerende, modtage detaljeret programinformation og få værdifuld støtte og vejledning fra biblioteket, karriere service, internationale kontor og Student Support Services.

In-sessional engelsk sproglig støtte

In-sessional engelsk sprogundervisning klasser er tilgængelige for alle internationale (ikke-EU) studerende, der studerer på uddannelser på NTU . Der er ingen ekstra omkostninger for disse klasser.

Lær et nyt sprog

Udover dit studie har du også mulighed for at lære et nyt sprog. Universitetssprogprogrammet (ULP) er tilgængeligt for alle studerende og giver dig mulighed for at lære et helt nyt sprog eller forbedre de færdigheder, du allerede har.

At lære et nyt sprog kan:

 • forbedre dine kommunikationsevner
 • berige din oplevelse, når du rejser til udlandet
 • øge dine karrieremuligheder.

Vi tilbyder en mere praktisk erfaring i forhold til andre britiske erhvervsskoler. Under din MBA gennemfører du to konsulentprojekter - en i Storbritannien og en internationalt.

Karriere og beskæftigelsesegnethed

På Nottingham Business School er vi fokuseret på din beskæftigelsesevne fra starten af ​​din uddannelse. Vi giver dig en lærerfaring, der integrerer teori og praksis.

Kandidater fra dette kursus har gået på roller inden for den offentlige, private og tredje sektor, der udfører stillinger som:

 • Finansinspektør
 • Kommunikationschef
 • Financial Accounts Manager
 • Konsulent
 • Administrerende direktør
 • Operations Manager

97% af vores kandidater er i arbejde eller videreuddannelse inden for seks måneder efter afslutningen af ​​deres grader (seneste destination for udlændinge fra Higher Education survey 2016-17).

Ansættelsesgruppen

Vi har et dedikeret medarbejderstab, som ikke kun hjælper dig i løbet af din tid med os, men også den følgende eksamen, vil de fortsat støtte dig ved at levere en række tjenester, der kan hjælpe med at starte din karriere.

Vores medarbejderskabsteam tilbyder en bred vifte af support fra en til en aftaler med vores specialuddannede konsulenter, til rekruttering af messer og færdighedsbyggeri.

De ydelser, de yder, omfatter:

 • Finde placeringer, praktikophold og deltidsarbejde
 • Hjælper dig til at forfølge selvstændig beskæftigelse
 • Råd om at tage mellemrum og timeout
 • Information og hjælp til at komme ind i frivilligt arbejde
 • Rådgivning om videre undersøgelse.

Du kan vælge at tilføje et års jobplacering, hvilket gør din MBA et toårigt kursus. det er en fantastisk måde at sætte din læring i praksis og få værdifuld oplevelse for at øge din karriere.

NTU er ranket 16. samlede og 18. for Business, Management og Marketing i Guardian University League Tables 2019.

Adgangskrav

UK

Du får brug for:

 • en bachelorgrad (2.1 eller derover) eller en tilsvarende faglig eller akademisk kvalifikation
 • en periode med professionel erhvervserfaring med operativt ansvar - tre år minimum, fortrinsvis fem
 • to akademiske eller faglige referencer.

I undtagelsestilfælde vil ansøgere uden en grad blive overvejet, hvis de i deres personlige erklæring kan påvise, at de har været i en ledende stilling, forvalter mennesker og budgetter i mere end otte år.

International

Du får brug for:

 • en bachelorgrad (2.1 eller derover) eller en tilsvarende faglig eller akademisk kvalifikation
 • en periode med professionel erhvervserfaring med operativt ansvar - tre år minimum, fortrinsvis fem
 • to akademiske eller faglige referencer.

Engelsksprogede adgangskrav

Hvis engelsk ikke er dit første sprog, skal du vise os, at dine sprogkundskaber er stærke nok til intensivt akademisk studie. Vi beder normalt om en IELTS-test, og vi accepterer nogle alternative engelske sprogtest.

 • For 1-årige Masters skal du have en samlet 6,5 klasse med mindst 5,5 i hver komponent.
 • For 2-årige Masters skal du have en samlet 6,5 klasse med mindst 6,0 i tale og lytning og 5,5 i læsning og skrivning.

Hvordan man ansøger

Klar til at være med os?

Følg disse enkle trin:

 • Tilmeld dig som ny ansøger og opret en konto ved hjælp af vores ansøgerportal - rolig, du behøver ikke at udfylde din ansøgning på en gang, du kan komme tilbage til det for at holde dine oplysninger sikkert.
 • Udfyld og indsend din ansøgning - sørg for at kontrollere alle de oplysninger, som f.eks. Adgangskrav, inden du sender.
 • Følg udviklingen i din ansøgning - du kan gøre dette ved at logge ind på Application Portal.
 • Tjek dit tilbud - Så længe du har leveret alle de oplysninger, vi har brug for, forsøger vi at træffe beslutning om din ansøgning inden for fem til ti arbejdsdage. Dette kan dog tage længere tid, og du bør tillade mindst tre uger til en beslutning.
 • Accepter dit tilbud inden for fire uger - Husk at konkurrencen om steder er høj, og hvis du ikke accepterer dit tilbud inden for fire uger, kan det bortfalde. Efter otte uger bliver den automatisk trukket tilbage.
 • Mød betingelserne for dit tilbud (hvis du har noget) - Upload alle de dokumenter, der kræves for at opfylde betingelserne for dit tilbud ved hjælp af afsnittet Mine Dokumenter i Ansøgerportalen.

Du skal ikke bekymre dig, hvis du venter på resultater - vi anbefaler at anvende nu, og derefter føje dem til din Application Portal, når de ankommer.

Gebyrer og finansiering

Kursgebyrerne for indtastning i 2019 er endnu ikke fastsat, men nedenstående er indgangsgebyrer som vejledning i september 2018:

 • Et år (fuld tid): £ 16.500
 • To år (med placering) *: £ 17.885 (£ 16.500 i år 1 og £ 1.385 i år to)

* Bemærk venligst, at hvis du overvejer et kursus, der løber over mere end et år, er undervisningsgebyret angivet for det første studieår. Kursusgebyret for andet år kan være genstand for årlig gennemgang.

97% af vores kandidater er i arbejde eller videreuddannelse inden for seks måneder efter afslutningen af ​​deres grader (seneste destination for udlændinge fra Higher Education survey 2016-17).

Program undervist i:
 • Engelsk
Senest opdateret September 26, 2018
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
1 - 2 år
Deltid
Fuldtid
Price
16,500 GBP
Kursgebyrerne for 2018 indtastning er endnu ikke aftalt.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato