Dette program er undervist i UAE

Den MBA Top-up er et fast track program for dem, der allerede har en post graduate kvalifikation i ledelse. Et centralt element i dette program er MBA afhandling.

Ansøgere vil studere på fuld tid over to trimestre, hvilket er mindre end et helt kalenderår. De skal bruge mindst to års erhvervserfaring og en niveau 7 kvalifikation med mindst 100 point på HE7.

En række undervisnings- og læringsmetoder giver adgang til at lære at opfylde en række elevens behov, og er rettet mod; bredere deltagelse blandt elever, undgå udelukkelse og udvikle elevens færdigheder i både akademiske og arbejdspladsen arenaer. De anvendte metoder omfatter: forelæsninger; workshopper; tutorials (gruppe og individuelle) og gæstetalere.

Men enkelte vejledere kan frit indføre teknikker, som de betragter som særligt velegnet i medvirken læring i deres fagområde. Den læring og undervisning strategi for hver enkelt modul er beskrevet i modulet guider, som du vil modtage i starten af ​​hvert semester.

Om kurset

Det overordnede formål med programmet er at forberede de studerende til en karriere på højt ledelsesniveau. Studerende vil øge viden og færdigheder i strategisk tænkning passende for en global økonomi. Konkret søger programmet at udvikle og forbedre:

 • Kritisk viden om organisationer, deres ledelse og de skiftende eksterne sammenhænge, ​​hvor de opererer.
 • Viden / forståelse for komplekse forretningsmæssige problemstillinger, både systematisk og kreativt, for at forbedre business og management praksis.
 • Intellektuelle evner for forskning, kritik, syntese og innovation, kulminerede i en masters 'niveau afhandling.
 • Akademiske og faglige færdigheder til at give mulighed for muligheder for karriereudvikling og yderligere undersøgelse.
 • Livslang læring færdigheder og personlige udvikling, således at være i stand til at arbejde med selv-retning og originalitet og til at bidrage til erhvervslivet og samfundet som helhed.

Den MBA er en internationalt anerkendt management kvalifikation søges af dem, der ønsker at enten injicere tempo i deres mål om karriereudvikling eller dem, der ønsker at styrke deres position i forvaltningen kæden.

Særlige funktioner

 • Den MBA giver dig chancen for at deltage i en veletableret postgraduate samfund engageret i at forberede sig til en karriere i direktionen.
 • Desuden er undervisning og vejledning, der tilbydes af en velkvalificeret og engageret team af erfarne personale fra erhvervslivet og den akademiske verden.
 • Universitetet har fremragende biblioteker, 24/7 IT-faciliteter, WiFi og læring områder.

Hvad vil du lære

Afhængig af pensum af din tidligere studium, vil du have mulighed for at studere en af ​​de undervises moduler, der er skitseret nedenfor i tillæg til de Forskningsmetoder og faglighed modul og afhandling.

Hvad du vil studere

Forskningsmetoder og faglighed

Dette modul forbereder dig til afhandlingen. Det vil gøre dig i stand til at træffe kvalificerede beslutninger om, hvilke forskningsmetoder er passende under særlige omstændigheder, og specifikt i forhold til din egen forskning. Du vil udvikle din viden om en række forsknings-værktøjer og analytiske teknikker. Du vil også modtage vejledning om strukturering af din afhandling. En bestanddel af denne modul vil være udvikling af dine faglige færdigheder til yderligere at støtte dine studier.

MBA Dissertation

Afhandlingen giver dig mulighed for at foretage en udvidet og væsentlig stykke forskning. Det giver eleverne mulighed for at syntetisere deres faglige viden erhvervet fra de undervises moduler og producere en evaluerende og kritisk diskussion af et strategisk spørgsmål relevante for din organisation, dine anbefalinger efter forskningsprocessen og en foreslået implementeringsplan.

En mulighed modul fra:

 • Ledelse og styring
 • Sales Management og Marketing
 • Økonomistyring og beslutningsprocesser
 • Human Resource Management
 • Change Management
 • Strategic Management

adgangskrav

Ansøgerne vil have mindst to års relevant erhvervserfaring og en HE Level 7 kvalifikation med mindst 100 point (minimum).

Heriblandt:

 • Post-graduate Diploma
 • Edexcel DMS
 • ABE Level 7 Udvidet Diplom

Hvis engelsk ikke er dit første sprog, vil du normalt også brug for IELTS 6,5 (eller tilsvarende). Hvis du ikke har det krævede engelsk niveau, kan du studere engelsk med os fra IELTS 4,0 (eller tilsvarende).

Ansøgningen skal være ledsaget af en henvisning fra din nuværende arbejdsgiver. Henvisningen skal være på officielt brev brevpapir og bør klart angive, hvor længe du har været ansat af dem, og en opdeling af de indhold, roller og ansvar for opgaven.

Program undervist i:
 • Engelsk

Se 2 flere kurser fra University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
6 måneder
Fuldtid
Price
4,000 GBP
Hjem / EU Fee; £ 6,600.00 - International Fee
Deadline