MBA (Master of Business Administration)

En MBA er afgørende for studerende, der ønsker en konkurrencemæssig fordel i erhvervslivet, som de graduerer. SRU MBA er et accelereret program, der tilbydes på Regional Learning Alliance (RLA) i Cranberry, PA. Dette blandede program indeholder både online og traditionelle klasser for exceptionel fleksibilitet og gør det muligt for fagfolk at tjene deres MBA med klasser undervist om aftenen. Studerende kan færdiggøre programmet på bare et år eller på deltid tempo for at afbalancere kravene til arbejde og liv. MBA udbydes i et generelt spor (33 studiepoints), et regnskab / finansspor (36 studiepoints) og et ledelses- / marketingspor (36 studiepoints).

Beskrivelse

For studerende, der er interesseret i at fremme deres karriere inden for ledelse, regnskabsføring, marketing eller endda at eje deres egen virksomhed, hjælper MBA-programmet på SRU eleverne med at komme videre og fortsætte. Læreplanen dækker en bred vifte af forretningsområder, herunder regnskab, kommunikation, økonomi og ledelse; bygning lederskab til enhver lejlighed. Studerende, der deltager i SRU MBA-programmet, udvikler et solidt fundament i erhvervslivet, udforsker deres faglige interesser og arbejder sammen med fakultet og rådgivere for at forberede deres ideelle karriere.

Højdepunkter

Ved at integrere klasseværelset teori med real-world forretningspraksis, MBA-programmet på SRU giver viden og strategier fagfolk vil straks finde nyttige. Ikke alene vil eleverne være parat til at konkurrere på arbejdsmarkedet, de vil være klar til at klatre virksomhedens stige eller starte deres egne virksomheder.

SRU 's MBA program fordele fagfolk, fordi det er

 • Fleksibel: Klasser til rådighed både online og på stedet året rundt (sommer, efterår, vinter, forår)
 • Praktisk: placeret på Regional Learning Alliance i Cranberry Township, Pa.
 • Accelereret: Få graden på kun et år
 • Tværfaglig: omfatter business, data analyse og kommunikation klasser

Krav

Ansøgere skal have gennemført en Pre-Calculus, Business Statistics eller højere klasse klasse, med en C eller bedre. Pre-Calculus, Business Statistics eller højere klasse klasse krav kan frafaldes, hvis ansøgerens kvantitative score GMAT er tilstrækkelig, som bestemt af admissionsudvalget.

For at ansøge om MBA-programmet på SRU skal eleverne levere følgende materialer:

 • Online ansøgning
 • Tilmeldingsgebyr
 • To elektroniske referencer (studerende er ansvarlige for at videresende dette link til evaluatorer)
 • Offentlige transkripsioner - Grunduddannelser / Graduate transkripter fra alle institutioner, hvor college kredit blev ydet. (Offentlige udskrifter skal sendes via institution via elektronisk udskrift e-share til graduate.admissions @ SRU .edu eller via mail-faxede kopier vil ikke blive betragtet som officielle)
 • Genoptag
 • Ansøgere skal afslutte GMAT (Graduate Management Admissions Test) med en mål score på 450.

GMAT kan frafaldes, hvis:

 1. Den studerende har en erhvervsrelateret grad med en gpa på 3,0 eller derover, fra en regionalt akkrediteret institution.
 2. Ansøgeren har påvist tilstrækkelig faglig erhvervserfaring som fastsat af admissionsudvalget.
 3. Den studerende har optjent en terminal grad eller kandidatgrad fra en regionalt akkrediteret institution.

Hvis en studerende har mindre end en 3,0 eller tilsvarende, skal de med succes færdiggøre GMAT med en score på 450 eller bedre. Undtagelser fra disse krav kan træffes fra sag til sag efter admissionsudvalgets skøn.

Internationale studerende bør checke med Office of Global Engagement for at gennemgå alle interantional dokumenter og visa status.

* Ansøgere skal indsende deres to referencer via de wufoo formularer, der er linket ovenfor.

Program undervist i:
Engelsk
Slippery Rock University
Senest opdateret July 25, 2018
Dette kursus er Online, Campusbaseret
Start Date
Åben tilmelding
Duration
1 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding

Location
Ansøgningsfrist
End Date