Læs den officielle beskrivelse

Master i Business Administration - MBA

Kandidatuddannelsen i Business Management (MBA) er en grad med en "executive" kalender og en yderst praktisk uddannelse tilpasset erhvervslivet.

Vores udfordring er at træne i et tredobbelt aspekt: ledelsesevner, analytiske færdigheder og social bevidsthed om de organisationer, hvor vi arbejder. Med MBA vil vi gerne have en rundvisning i de forskellige afdelinger i ethvert firma med det formål at udvikle en kritisk, konstruktiv og proaktiv mentalitet. Vi ønsker at forbedre det analytiske niveau, uddannelsen til implementering af nye tendenser og at erhverve "knowhow" af, hvordan man indarbejder dem for at skabe nye muligheder.

Derudover fremmer MBA gennem forskellige sessioner, workshops og besøg, at eleverne overvejer deres egne initiativer til skabelse af virksomheder og erhvervsliv, og tilskynder til en stadig mere aktiv stilling, der bidrager til reaktivering af økonomien eller påtage sig ledelsesansvar i forskellige organisationer.

For at udvikle denne Master i Business Administration har USJ mere end 100 samarbejdsvillige virksomheder fra forskellige sektorer og et undervisningspersonale tæt forbundet med virksomheden, som gør det muligt for den studerende at kende gennem personlige erfaringer, hvordan man møder den daglige dag i miljøet arbejdskraft.

Derudover kan mesterens finansiering af op til 100% af indskrivningen gennem selskabets tilskud og gennem USJ Companies-aftaler tillades.

Derudover vil eleverne have mulighed for at deltage i MBA i forskellige europæiske universiteter for at gennemføre deres uddannelse på internationalt plan.

Hvorfor gør det på Universidad San Jorge ?

 • Fordi vores studier er officielle.
 • Fordi forholdet til underviseren vil være tæt og dynamisk.
 • Fordi du bliver en engageret professionel i dit område.
 • Fordi du vil udvikle rigtige projekter.
 • Fordi du vil møde fagfolk og eksperter på felterne.
 • Fordi du vil have en oplevelsesmæssig tilgang i rigtige professionelle miljøer.

moduler

modul

typen

kreditter

Organisationsledelse

obligatorisk

9

Finans og kontrol

obligatorisk

9

Erhvervsledelse, marketing og kommunikation

obligatorisk

7

Operations Management

obligatorisk

6

Mennesker Ledelse og Udvikling

obligatorisk

6

Innovation og Projekter

obligatorisk

3

Firma og globalisering

obligatorisk

6

Eksterne praksisser

Optativa

8

Initiativ til forskning i samfundsvidenskab

Optativa

8

Final Master Project

obligatorisk

6

Totalt:

68

kompetencer

Kompetencer af Master i Business Administration - MBA

 • Uddanne fagfolk inden for ledelse og virksomhedsledelse på deres forskellige områder baseret på effektiv overførsel af viden, metoder og ledelsesteknikker og inkorporere udvikling og udviklingstrin i det nuværende informationssamfund træne til arbejde i forskellige roller og miljøer.
 • At udvikle en strategisk mentalitet til eleverne, der kan tilpasses de skiftende miljøer, som organisationer udvikler i øjeblikket.
 • Udvikle i hver elev færdigheder, evner og holdninger hos lederen, idet de specificerer dem i henhold til det vidensområde, hvor de er dannet.
 • Udvikle kapacitet til implementering af ny informations- og kommunikationsteknologi samt nye arbejdsmetoder til forbedring af vidensstyring og organisationens konkurrenceevne.
 • Udvikle i deltagerne den etiske følelse af erhvervet og en vision om virksomhedens sociale mission.

praksis

Master i Business Administration - MBA

For at erhverve viden baseret på reel praksis og udvikle færdigheder erhvervet gennem den ansvarlige udøvelse af erhvervsmæssige aktiviteter, anser Universidad San Jorge det vigtigt for sine elever at supplere klasseværelsetræning med praksis på fagområdet, vurdere det akademisk som en del af læringsprocessen.

Dette mål følger de grundlæggende parametre i Bologna-processen og det europæiske område for videregående uddannelse og svarer til USJ 's kald for at tilpasse sig det sociale og erhvervsmæssige behov.

Studeringssystemet i firmaer på Universidad San Jorge involverer virksomheden i uddannelse af fremtidige kandidater, der bidrager til at introducere de kompetencer, som den faglige øvelse bidrager til dannelsen af universitetsstuderende og for at lette en større virksomhedsuniversitetsintegration.

Praktikopholdet ved Universidad San Jorge forvalter frivillig praksis og obligatorisk praksis. I 2017-2018 har Tjenesten forvaltet mere end 2.000 praktikophold i virksomheder af studerende på Universidad San Jorge , som deltog af studerende på alle kvaliteter og masters.

På samme måde kan mesterens finansiering af op til 100% af tilmeldingen være tilladt via Business Grant og gennem USJ Companies-aftaler.

Program undervist i:
Spansk
Senest opdateret May 8, 2019
This course is Campusbaseret
Start Date
Okt 3, 2019
Duration
1 år
Fuldtid
Price
7,620 EUR
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Okt 3, 2019
End Date
Juli 3, 2020
Ansøgningsfrist

Okt 3, 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Juli 3, 2020