Som en af ​​de top 10 business schools i Storbritannien og en af ​​de øverste 1% af business schools i verden til at holde AACSB, EQUIS og AMBA akkreditering, har vi en 40 års erfaring med at udvikle innovative ledere og succesrige virksomhedsledere søgte efter af førende arbejdsgivere.

Inspirerende vindere: inspirerende ledere

Hvis du ønsker at være en elite performer i erhvervslivet, accelerere din karriere og lære at maksimere virksomhedens performance, Loughborough MBA er internationalt respekteret og vil hjælpe dig med at nå dine karriereambitioner.

Læring ved siden af ​​en international kohorte af erfarne ledere, vil du dele friske perspektiver på lignende problemer og opbygge varige forretningsnetværk.

At være en vinder er et sind-sæt. Det handler om at se muligheder i udfordringerne og derefter have færdigheder til at udnytte dem - at eksportere til nye markeder til at få mest muligt ud af dit team, udstyre vi dig at styre komplekse udfordringer og føre afgørende, innovative ændringer til at udnytte muligheder gennem smartere måder arbejdsdag.

Den hurtige vej

Med indtag hver oktober, tilbyder vi tre måder at studere:

  • Fuld tid over 1 år, for maksimal karriere-acceleration
  • Fuld tid over 2 år med 45-52 ugers praktik, for chancen for at maksimere din praktiske eksponering med arbejdsgivere og opbygge dine britiske jobmuligheder
  • Eller du kan studere på deltid over 2-3 år, der er designet til bearbejdning af fagfolk, typisk baseret i Storbritannien

Studie muligheder

Vi tilbyder tre måder at studere: fuld tid over 1 år; fuld tid over 2 år med praktik; eller på deltid over 2-3 år. Alle MBA-studerende studerer de samme undervises moduler.

Indgangskriterier

Den Loughborough MBA henvender sig til erfarne fagfolk søger enten at fremme deres karriere og gøre en reel forskel for de organisationer, de arbejder for eller føre deres egne succesfulde virksomheder.

Ansøgere skal have enten en bachelorgrad fra et britisk eller anerkendt i udlandet University, medlemskab af en godkendt statsautoriseret institut eller et diplom i Management Studies.

Se vores fulde liste over internationale Qualification ækvivalenserne for alle lande. Grader skal indhentes fra et universitet eller institution anerkendt af Loughborough University. Kontakt os for at afklare, hvis det kræves.

Vi mener, at din oplevelse tilfører værdi til klasseværelset. Det er derfor, vi er udelukkende søger ansøgere med:

  • Mindst 3 års erhvervserfaring
  • Betydelige resultater og lederpotentiale
  • Akademisk evne
  • GMAT ikke påkrævet

Kravet om en grad eller tilsvarende kvalifikationer lejlighedsvis fraviges for dem, der besidder betydeligt højere niveauer af erfaringer og resultater - i hvilket tilfælde et interview og test normalt vil være påkrævet.

MBA Engelsk sprogkrav

  • Universitetets krav om en IELTS resultat på 6,5 samlet gennemsnit minimum med mindst 6,0 i hver komponent (lytte, læse, skrive, tale).
  • Ansøgere uden den krævede IELTS resultat kan foretages et betinget tilbud, således at de giver universitetets standard IELTS krav som ovenfor.
Program undervist i:
Engelsk
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
1 - 3 år
Deltid
Fuldtid
Price
28,500 GBP
Stipendier til rådighed.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato