kapital mba - tri-city - Master of Business Administration

Swiss School of Management, Rome Italy

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

kapital mba - tri-city - Master of Business Administration

Swiss School of Management, Rome Italy

ONE MBA: TO ÅR, TRE BYER

ROM, Paris, London MBA

The Capital MBA tri-city oplevelse, leveret af INSEEC og den schweiziske School of Management MBA Rom, Italien program tager dig med på en global rejse hvert halve år mellem hovedstæderne i Rom, Paris og London. Den sidste komponent er en obligatorisk seks måneder praktik. Studerende vil have mulighed for at interviewe en betalt (Ja, betalt) praktik, der tilbydes af en af vores 10.000 partnere i hele verden.

&nbsp

EKSTRA

Engelsk undervist i Europa er amerikansk Akkrediteret:

  • Studieophold i udlandet i Europa til din MBA og få en MBA, der under leveringen af ​​den schweiziske School of Management er akkrediteret af IACBE, den internationale forsamling for Collegiate Business Education i USA. INSEEC i Paris, som falder ind under Bologna aftale i EU, udsender de formelle udskrifter leverer gyldighed i EU så godt.

Nødvendig Praktik:

  • INSEEC vil hjælpe MBA-studerende i at finde en lønnet praktik med en af ​​deres 10.000 partnere i løbet af de sidste seks måneder af programmet.

Tilpassede Erfaring:

  • Studerende er forudsat en mulighed for spor i både Paris og London, der omfatter finansiering, markedsføring og International Management. Dette giver dig mulighed for at vælge det spor, der bedst passer til dine interesser.

Real World Erfaring:

  • Studerende vil få en virkelig verden perspektiv gennem vores internationale højttaler serie og klasse ture til multinationale selskaber.


Vores kurser *

Rom: Swiss School of Management • Global Commerce Track

Den globale handel track udvikler ledere til effektivt at håndtere globale operationer med en omfattende læseplan, der dækker de centrale forretningsmæssige kompetencer, der er nødvendige for at lykkes i dagens globale økonomi.

&nbsp

Paris: INSEEC • International Business, Marketing eller luksusmærker Track (Vælg en)

Når du bevæger dig ind i den anden fase af programmet, vil du så dykke yderligere i international ledelse og vælg business sporet passer bedst til dine karrieremål.

&nbsp

London: INSEEC • Corporate Finance, Kapitalmarkedsafdelingen, Brand Management eller International Business Management Track (Vælg en)

I tredje fase, vil du lære de globale kompetencer, der er nødvendige for strategisk at analysere forretning i dag. Studerende vil fortsætte med at lære at arbejde effektivt på tværs af markeder og virksomhedskulturer, analysere og imødegå fremtidige muligheder.

&nbsp

Seks Måned lønnet praktikKræves

Studerende skal deltage i en seks måneders praktik. Med over 10.000 selskab rundt omkring i verden, vil INSEEC hjælpe eleverne med at finde en lønnet praktik. Udnytte det, og du kan overveje det en seks måneders jobsamtale til at starte din karriere.

&nbsp

Afgangsprojekt

Studerende er forpligtet til at gøre en forretningsplan eller afhandling om emnet for deres valg. De har seks måneder at gennemføre det på egen hånd efter deres praktik.

* Datoer program tages forbehold for ændringer

ADGANG & UNDERVISNING

Capital MBA Adgangskrav

• bacheloruddannelse eller relevant bachelor-grad.

• Sound beherskelse af det engelske sprog, mundtligt og skriftligt.

• Work-erfaring foretrækkes, men ikke påkrævet.

&nbsp

Ansøgning

Deadline 16 December 2013

Besøg www.ssmrome.com / applynow

og send den tilcom "target = " _blank "> info @ ssmrome. com

&nbsp

Undervisningen

Ansøgningsgebyret (refunderes ikke): € 100

Program Gebyr: € 2,000

Special 2013 Undervisningen 15.895 €

Totalt: (betaling i 3 rater) 17.995 €

&nbsp

understrege, "> vores institutioner

Studerende vil blive forsynet med den højeste kvalitet international uddannelse fra både Groupe INSEEC og Den schweiziske School of Management. Baseret i Paris, London og Rom disse institutioner er gået sammen for at skabe en unik to år tri-city Capital MBA-program. Vores mission er at give de studerende de globale forretningsmæssige kompetencer, der kræves for lederskab og succes i krævende karriere i den globale økonomi.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Okt. 2019
Duration
Varighed
2 år
Fuldtid
Price
Pris
17,995 EUR
studieafgift
Information
Deadline
Locations
Italien - Rome, Lazio
Startdato : Okt. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Okt. 2019
Italien - Rome, Lazio
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen