Kandidatgrad i Business Administration (MBA)

The Official masteruddannelse i Business Administration udbydes af fakultetet for Økonomi og Business Administration (ICADE) ved Comillas pavelige universitet, gennem ICADE Business School.

Virksomheder i dag opererer i en stadig mere global og sammenkoblet miljø. Hovedformålet med det officielle masteruddannelse i Business Administration (MBA) er at uddanne en ny generation af studerende ved at give dem en omfattende og strategisk perspektiv af erhvervslivet, og give dem mulighed for at integrere alle operationelle områder, træffe beslutninger og håndtere nye situationer.

Optagelse

The Official masteruddannelse i Business Administration (MBA) er rettet mod universitetsuddannelser indehavere med lidt arbejde erfaring, der, uanset de undersøgelser, de har gennemført, ønsker at engagere sig i virksomhedsledelse som hovederhverv.

Krav:

 • Ansøgere skal have eller være i stand til at retfærdiggøre, at de snart vil blive tildelt en bachelor eller licentiat grad, Degree i Engineering eller i Arkitektur, eller tilsvarende grad fra udenlandsk universitet.
 • At have en solid akademisk rekord og bevis for engelsk sprogfærdighed vil være en fordel. Færdigheder i spansk vil være påkrævet.
 • Når modtagne dokumenter analyseres, vil en optagelsesprøve og en personlig samtale skal udføres for at fuldføre udvælgelsesprocessen.
 • Den endelige beslutning optagelse er baseret på den samlede vurdering af kandidaten i forhold til den indstillede kandidater og antal pladser.
 • Når vurderingen af ​​din ansøgning Admissions udvalget er afsluttet, vil vi sende dig et svar via e-mail og post.

Metoder & Målsætninger

MÅL

 • Tilbyder vores studerende en omfattende og strategisk vision for erhvervslivet og dets tilpasning til miljøet, der integrerer alle operationelle områder.
 • Fremme forståelsen af ​​de faktorer, der omgiver virksomheden og den indvirkning, de kan have på strategi eller operationer.
 • Udvikle den studerendes evne til at ansætte styrings- og informationssystemer værktøjer til at løse de særlige problemer i hvert funktionsområde.
 • Udstyre vores studerende med de nødvendige færdigheder til at træffe forretningsmæssige beslutninger, udvikle bevidsthed om lugejern til at engagere sig i teamwork, fleksibilitet og lederskab.
 • At lære at planlægge og designe en professionel karriere plan, hvor de studerende kan anvende deres initiativ, sund fornuft og iværksætterånd.

METODE

 • Undervisningen metode er baseret på en særdeles praktisk og aktiv læring model, der er designet til at tilpasse de pædagogiske mål, indhold og læringsstrategier.
 • Undervisningen er baseret på interaktive præsentationer af underviseren, seminarer og konferencer, business simuleringer, anvendelse af ny teknologi, færdiggørelse af individuelle og gruppeopgaver, tutorials, mundtlige oplæg og tutorials.
 • Den "case-metoden" bringer de studerende tættere på erhvervslivet.
 • Den "udeskole" metodik fremmer hold integration og bygning, så de studerende til at udføre på et højt niveau fra de første møder i programmet. Det giver også deltagerne til at overføre denne erfaring til din hverdag og fremtidige arbejdsplads.

I begyndelsen af ​​programmet og over 2 dage, de studerende rejse til et naturligt miljø, hvor, der kombinerer teori sessioner med forskellige udendørs aktiviteter, de opnår de mål, der allerede er identificeret.

VURDERINGSMETODER

For at få tildelt masteruddannelse, de studerende skal passere vurderinger dækker uddannelsen gennem et blandet evalueringssystem.

Underviserne vurderer, om den studerende har opnået de læringsmål for hvert emne. Underviserne vurderer, om den studerende har opnået de læringsmål for hvert emne. Student vurdering er i gang, og den endelige karakter er baseret på objektive tests, mundtlige præsentationer, rapporter, sag løsning og aktiv deltagelse.

Tilskud og finansiel støtte

Universitetet, som en institution i den katolske kirke dedikeret til alle medlemmer af samfundet, tilbyder en række tilskud og finansiel støtte til sine elever, at hjælpe med undersøgelsens omkostninger og sikre lige muligheder baseret på individuelle behov den enkelte elev.

Denne støtte kommer direkte fra universitetet, fra bidrag fra Comillas-ICAI University Foundation, Fonden af ​​Kirkens Grants, den ikke-autonome fundament for kandidater til præstedømmet og fra andre organisationer og enkeltpersoner.

Studerende på universitetet er berettiget til de samme fordele som andre spanske universitetsstuderende med hensyn til skole forsikring, officielle tilskud og andre tilskud.

Karriere og akademiske perspektiver

Graduate profil. Karriereudsigter:

The Official masteruddannelse i Business Administration (MBA) bringer vores studerende tættere på arbejdsmarkedet ved at tilbyde professionelle in-selskab praktik. Disse er integreret i MBA kursus indhold med henblik på beregningen af ​​programmets kreditter. MBA har aftaler på plads med prestigefyldte virksomheder, der opererer i forskellige sektorer. Hertil kommer, som en del af kandidatuddannelsen, arbejder de studerende med et projekt til at skabe og etablere en virksomhed, der integrerer al den viden og erfaring i løbet af studiet. Alt dette sikrer inkorporeringen af ​​vores studerende til arbejdsmarkedet, og giver dem mulighed for at arbejde inden for ledelse og funktionelle områder i en virksomhed.

The Official masteruddannelse i Business Administration (MBA) er generalist studieforløb rettet mod uddannelsesområdet. Således kan MBA kandidater arbejde i erhvervsorganisationer fra forskellige sektorer (banker, FMCG virksomheder, servicevirksomheder, store detail- og distributionskæden, etc.), primært engagere sig i finansielle og marketing roller.

Akademisk Karriereveje:

Desuden The Official masteruddannelse i Business Administration MBA gør det muligt også indehavere at få adgang til officielle ph.d.-programmer i henhold til kongeligt dekret 99/2011 af 28. januar, som regulerer officielle ph.d.-programmer.

Program undervist i:
Engelsk
Spansk

Se 1 flere kurser fra Universidad Pontificia Comillas »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
1 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date