Studere og NETVÆRK MULIGHEDER

Programmet er integreret af studerende fra Brasilien og udlandet, herunder erfarne ledere, gennemsnitsalderen 32 og 8 års erfaring ledelse for at udveksle i klasser og casestudier. Målet er at komponere en klasse dannet af en blanding af studerende fra Europa, Asien og Amerika fra en bred vifte af brancher og baggrunde, der gør det muligt værdifuld erfaringsudveksling. Al undervisning foregår på engelsk, og op til 30 deltagere er udvalgt i henhold til hver ens eget evne til at analysere og udveksle professionelle erfaringer, nye koncepter, særprægede kulturer og en stærk vilje til at lære og intellektuel nysgerrighed. FIA International MBA Den internationale MBA tilbydes i tre forskellige muligheder:

  • International MBA deltid mulighed
    Klasser mødes fredag ​​eftermiddag og lørdag hver 15 dage sammen med 20 måneder, med en uges internationale studietur til Vanderbilt University og Silicon Valley inkluderet.
  • International MBA - Global Studies mulighed
    Klasser mødes fredag ​​eftermiddag og lørdag hver 15 dage i løbet af 12 måneder, fulgt i de næste 10 måneder med 3 internationale nedsænkninger i Kina, Europa, Indien eller USA (Vanderbilt University eller Silicon Valley). En virkelige liv høring af projektet udføres af studerende holdene i denne anden del af programmet.
  • International MBA fuld tid mulighed
    Klasser mødes hver uge onsdag og torsdag eftermiddage og fredag ​​eftermiddag og lørdag hver 15 dage i løbet af 12 måneder, med en uges international studie tur til Vanderbilt University og Silicon Valley inkluderet.
Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurser fra FIA – Fundação Instituto de Administração »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
12 - 20 måneder
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato