Nationale Tsing Hua Universitet (NTHU), Ligger ved siden af ​​Industrial Technology Research Institute og Hsinchu Science Park i Hsinchu, har konsekvent rangeret som en af ​​de førende universiteter i Taiwan og er bredt anerkendt som den bedste kuvøse for fremtidige ledere i brancher samt akademikere. IMBA er en to-årig, fuld tid, og al-engelsk MBA-program under College of Technology Management.

I 2003 Nationale Tsing Hua Universitet og Taiwan Internationale Fond Samarbejde og Udvikling (TaiwanICDF) indledte den strategiske alliance politik og underskrevet kontrakterne samarbejdsaftaler om organisering kandidatuddannelser i high-tech ledelse. Baseret på den kontrakt, College of Technology Management startede sit IMBA programmet og TaiwanICDF giver stipendium for internationale studerende til at deltage i graduate studier inden for teknologi ledelse. Det program i samarbejde mellem NTHU og TaiwanICDF var blevet sat under Institute of Technology Management for 4 yeas og i 2006 blev IMBA programmet officielt godkendt af Undervisningsministeriet til en professionel uddannelse lige siden. Godkendelsen fra MOE giver IMBA program til at rekruttere indenlandske såvel som internationale studerende siden 2007 Fall .Den multikulturelt miljø samt pensum design er at uddanne vores elever til at være godt forberedt til den evigt skiftende verden, når globaliseringen bliver en udstede verdensplan.

Vi opfordrer ansøgninger fra alle kvalificerede personer er interesserede i studiet af ledelse. Personer, der beklæder en bachelorgrad fra et akkrediteret kollegium eller universitet med mindst to års erhvervserfaring er berettiget til ansøgning. Forudgående undersøgelse i erhvervslivet eller økonomi er ikke et krav for optagelse. I det første år, vil de studerende blive udstyret med grundlæggende viden om ledelse som en baggrund for avanceret, specialiseret arbejde i akademiske majors og fagområder. I det andet år, ud over specialet, som er påkrævet, de studerende frit for at tage valgfag fra seks specialer og typisk større i to eller tre områder.

Læringsmål af IMBA:

 • Vores studerende vil blive udstyret med den viden sat nødvendigt etisk styre beslutningsprocesserne praksis i dagens virksomhedsdrift.
 • Vores studerende vil have globalt udsyn.
 • Vores studerende vil fokusere på at tjene andre som leder og medarbejder.
 • Vores studerende vil demonstrere effektive kommunikationsevner.

Curriculum

IMBA studerende er forpligtet til at registrere på fuld tid i mindst to år, men ikke mere end 4 år. Et minimum af 48 point for kurser plus 4 point for speciale er nødvendige for graduering fra IMBA programmet.

Krav til eksamen: 52 point

 • Centrale kurser (27 point)
 • Valgfag (21 point)
 • Speciale (4 point)

Core Kurser

Alle IMBA studerende modtager en grundlæggende uddannelse i de grundlæggende værktøjer og koncepter til ledelse i det første år. En kerne curriculum giver den studerende baggrunden for avanceret undersøgelse i faglige områder. Kernen pensum i det første år af IMBA program består af 9 kurser (27 point) i grundlæggende områder, herunder regnskab, økonomi, statistik, Financial Management, Marketing, Globalization Management, organisatorisk adfærd MIS, og Corporate Law.

Core kurser:

 • Regnskab for Ledelse
 • økonomi
 • Statistik
 • Financial Management
 • Marketing Management
 • Globalisering Ledelse
 • Organizational Behavior
 • Management Information System
 • Selskabsret

Majors & valgfrie kurser

Dybest set 2-3 kurser i hvert speciale leveres hver semester. IMBA studerende frit at vælge to eller tre programmer fra de følgende 6 speicalties, og hvert program kræver mindst to kurser for at opfylde som en stor. For en IMBA studerende modtager TaiwanICDF stipendium, Teknologi Management programmet er obligatorisk.

 • Teknologi Management
 • informationsstyring
 • Human Resources Management
 • Financial Management
 • Virksomhedsøkonomi
 • Lov for videnskab og teknologi

Stipendier

Referencer

Anaely Aguiar, Nicaraguas NTHU er, i enhver forstand af ordet, en utrolig sted. Især IMBA Program i kollegiet af Teknologi Management, eleverne elsker fakultetet, klasserne, og mulighederne. Selvom IMBA erfaring kan være streng og krævende, ville de fleste studerende ikke handle deres år her til noget.
Gabriela Turcios, nicaraguanske Glad for at være en NTHU studerende, universitetet, personale og klassekammerater gjorde mine 2 års studier i Taiwan uforglemmelig! Jeg vil være taknemmelig for alle de gode minder og venner gjort gennem min opholdt sig i dette land, der betragtes som et andet hjem til mig!
Valerie Hii, malaysiske Excellent professorer og initiativ klassekammerater med stor global erhvervserfaring for at dele og lære af. Undervisningen i IMBA giver klare forklaringer, eksempler og casestudier, skrædder for alle MBA-studerende, der ønsker at have global udsigt.
Corasonia Djafarli, Indonesisk NTHU IMBA programmet havde skubbet mig ud over mine grænser og hjalp mig til at nå, hvad jeg troede at være uopnåeligt mål.
Gorki Alfaro, har honduranske Det IMBA program været en af de mest spændende oplevelser i mit liv, det giver en ny læringsperspektiv gennem interaktion med kulturer fra hele verden.
Abi Sugumar, indiske jeg har grundigt nydt alle kurser i IMBA..To være særlig marketing management, som jeg tog i mit første år var min mest foretrukne af alle ... .. At Kurset gav mig en masse indsigt om, hvordan man lede et team og som et team vi selv oprettet en hjemmeside for en imaginær indisk restaurant og formuleret en markedsføringsplan for restauranten. Kurset var mere praktisk, og var ikke i den traditionelle måde at skrive eksamener og huske ting!
Abraham Galeano, nicaraguanske Der er en masse oplevelser, som jeg kan dele om, hvad jeg har lært så langt fra at studere denne IMBA på NTHU. Kurser som Marketing, Finans, Regnskab eller service Security har åbnet mit sind for at udvide begreber og procedurer, og hvordan jeg kan anvende dem i hverdagen erhvervslivet. Nu ved jeg, fra Marketing hvordan at værdsætte mine kunder, lære af deres behov og hvad teknologisk platform kan bruges til at nå dem. Regnskab og Finans åbnet mine øjne til at se klart selskaber og markedsfører adfærd, ved at analysere udsagn og finde oplysninger, som du aldrig troede, det var der, mens service Security giver dig en virkelig vision om, hvor vigtig sikkerheden er for din virksomhed ud over systemets værdipapirer og krypterede adgangskoder. Jeg har beriget mit perspektiv af verden takket være mine uvurderlige professorer erfaring, et stimulerende multikulturelt miljø, og selvfølgelig, Taiwans inspirerende kultur.
Program undervist i:
 • Engelsk
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
2 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date