International mba madrid-shanghái

EAE Business School International

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

International mba madrid-shanghái

EAE Business School International

  • Tidlig adgangsrabat
  • Dette program vil foregå på engelsk.

Erhvervslivet og den meget dynamiske og stærkt konkurrencedygtige nuværende situation med økonomisk usikkerhed kræver kvalificerede fagfolk med solid viden om forskellige ledelsesområder og i øvrigt med personlige og faglige færdigheder som alsidighed, tilpasningsevne, refleksion, beslutsomhed og kreativitet.

Hvad er fordelene ved at tage en international MBA?

Den internationale MBA er ledelsesuddannelsen par excellence, som træner sine deltagere til at nå ansvarsområder i et firma ved at erhverve de ledelsesmæssige færdigheder, der kræves til ledelse af virksomheder og institutioner. Som sådan sikrer en MBA, bortset fra ledelsestræning, anerkendelse fra hele erhvervslivet. Derfor er det det bedste program til at opnå og konsolidere nye værktøjer og viden gennem erfaring, der letter overgangen til et bedre job i vores professionelle karriere.

Den internationale MBA Madrid / Shanghai er designet, så deltagerne kan forbedre og øge deres viden inden for virksomhedsledelse og administration, arbejde med de vigtigste ledelsesværktøjer og styrke deres ledelsesmæssige kompetencer og kompetencer. Det er en management masteruddannelse fokuseret på at forstå alle områder, der er involveret i forvaltningen af ​​organisationer, med et komplet overblik over virksomheden, den måde det fungerer, og hvordan den er organiseret.

Alt dette er beriget af netværksmulighederne til de øvrige deltagende fagfolk, vores undervisere og de fagfolk, der inviteres til vores konferencer, diskussioner og aktiviteter, hvilket er afgørende for at forbedre professionel positionering.

Centrale punkter

1. Undersøgelse i udlandet i Shanghai

Studerende tilbydes mulighed for at studere i udlandet ved Shanghai University, en privat institution for videregående uddannelse forpligtet til at tilbyde studerende en global kvalitetsuddannelse.

2. Internationalt Fakultet

Nogle af indholdet af bestemte kurser undervises af forelæsere fra EAEs partneruniversiteter og erhvervsskoler

3. Konferencer for bestemte brancher

Denne serie af konferencer ledes af top-level business direktører, der deler deres erfaringer og viden.

4. Netværk

Med en serie på tre årlige møder med ledere fra forskellige virksomheder, Coffee & CEO, har deltagerne mulighed for at udvide deres netværk af faglige kontakter

5. Business Game

Business Game-oplevelsen gør det muligt for eleverne at oprette og styre deres eget firma og afprøve deres evner og viden, der er erhvervet i første del af programmet i en konkurrence mellem klassekammerater, hvor de sætter sig i sko af en rigtig iværksætter

6. Beskæftigelsesrapport

95% af internationale MBA-studerende, der ansøgte om praktikophold, formåede endelig at gøre dem.

Adgangsproces og grad

DOBBELGANG

Deltagere, der gennemfører programmet, vil modtage den internationale MBA fra EAE Business School og en bachelorgrad fra Universidad Rey Juan Carlos (Madrid Campus). Derudover vil deltagerne også modtage et eksamensbevis fra Shanghai University.

For at modtage de kvalifikationer, som EAE og Universitetet har givet, skal deltagerne opfylde de krav, der stilles af disse institutioner.

ADMISSION PROCESS

Hovedformålet med optagelsesprocessen er at sikre kandidaternes egnethed til programmet ved at se på deres erhvervserfaring og deres akademiske baggrund.

Vores mål er, at alle deltagere til at få mest ud af den erfaring, vi tilbyder gennem en sammenhæng, hvor de kan udvikle en langsigtet forhold med klassekammerater, undervisere og tidligere studerende.

For at starte optagelsesprocessen skal blanketten udfyldes, så EAE's fagudvalg kan overveje ansøgningen. Hvis afgørelsen fra det faglige udvalg for det ønskede program er positivt, kan kandidaten fuldføre deres tilmelding.

Centrale punkter

1. LEADERSHIP

Administrere og lede en organisation ved at øge væsentlig viden på alle områder af et firma: markedsføring, økonomi, regnskab, menneskelig kapital og drift.

2. EFFEKTIVITET

Udvikling af passende værktøjer og kapaciteter til ledelse: teamwork, motivation, kommunikation, forretningsetik og socialt ansvar.

3. BÆREDYGTIGHED

Udvikle inden for komplekse og konkurrencedygtige nationale og internationale organisationer, understøttet af bæredygtig udvikling.

4. ÆNDRING

Tilpasning til og foregribelse af organisationens behov med hensyn til forandring for at forblive konkurrencedygtig.

5. GLOBAL MANAGEMENT

Styring af organisationens fleksibilitet med henblik på fremkomsten af ​​nye teknologier, nye markeder og samfundets udvikling.

6. ENTREPRENEURSKAB

Styrkelse af iværksætterånden og baner vejen for oprettelsen af ​​nye virksomheder, samtidig med at der tilskyndes til innovation og kreativitet.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret December 6, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Okt. 2018
Duration
Varighed
12 måneder
Fuldtid
Price
Pris
27,700 EUR
Information
Deadline
Locations
Spanien - Madrid, Community of Madrid
Startdato : Okt. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Okt. 2018
Spanien - Madrid, Community of Madrid
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen