International mba - barcelona - nueva york

EAE Business School International

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

International mba - barcelona - nueva york

EAE Business School International

Tidlig adgangsrabat

Erhvervslivet og den meget dynamiske og stærkt konkurrencedygtige nuværende situation med økonomisk usikkerhed kræver kvalificerede fagfolk med solid viden om forskellige ledelsesområder og i øvrigt med personlige og faglige færdigheder som alsidighed, tilpasningsevne, refleksion, beslutsomhed og kreativitet.

Hvad er fordelene ved at tage en international MBA?

Den internationale MBA er ledelsesuddannelsen par excellence, som træner sine deltagere til at nå ansvarsområder i et firma ved at erhverve de ledelsesmæssige færdigheder, der kræves til ledelse af virksomheder og institutioner. Som sådan sikrer en MBA, bortset fra ledelsestræning, anerkendelse fra hele erhvervslivet. Derfor er det det bedste program til at opnå og konsolidere nye værktøjer og viden gennem erfaring, der letter overgangen til et bedre job i vores professionelle karriere.

Den internationale MBA Barcelona / New York er designet, så deltagerne kan forbedre og øge deres viden inden for virksomhedsledelse og administration, arbejde med de vigtigste ledelsesværktøjer og styrke deres ledelsesmæssige kompetencer og kompetencer.

Det er en management masteruddannelse fokuseret på at forstå alle områder, der er involveret i forvaltningen af ​​organisationer, med et komplet overblik over virksomheden, den måde det fungerer, og hvordan den er organiseret.

Alt dette er beriget af netværksmulighederne til de øvrige deltagende fagfolk, vores undervisere og de fagfolk, der inviteres til vores konferencer, diskussioner og aktiviteter, hvilket er afgørende for at forbedre professionel positionering.

Den studerende får mulighed for i slutningen af ​​skoleperioden i Barcelona eller Madrid at afslutte et ophold på to uger på Pace University (New York).

Årsager til at tage EAE's Business School International MBA i Spanien:

Centrale punkter

1. Studer i udlandet i New York

Studerende tilbydes mulighed for at studere i udlandet på Pace Unversity (New York), en privat institution for videregående uddannelse, der har forpligtet sig til at tilbyde studerende en global kvalitetsuddannelse.

2. Internationalt Fakultet

Nogle af indholdet af bestemte kurser undervises af forelæsere fra EAEs partneruniversiteter og erhvervsskoler.

3. International Residential Program

Ved afslutningen af ​​undervisningsperioden i Barcelona har eleverne mulighed for at lave en to-ugers boligplacering ved Pace University (New York). Dette boligprogram er tilgængeligt mod et tillægsgebyr til den studerende

4. Konferencer for bestemte brancher

Denne serie af konferencer ledes af top-level business direktører, der deler deres erfaringer og viden

5. Netværk

Tre gange i løbet af akademiet har deltagerne mulighed for at udvide deres faglige netværk med de øverste direktører i Coffee & CEO events

6. Business Game

Business Game-oplevelsen gør det muligt for eleverne at oprette og styre deres eget firma, og teste deres evner og viden erhvervet i første del af programmet. En konkurrence vil finde sted blandt klassekammerater, hvor deltagerne skal fungere som en reel iværksætter og lykkes.

7. Beskæftigelsesrapport

95% af internationale MBA-studerende, der ansøgte om praktikophold, formåede endelig at gøre dem.

Optagelse proces og graden

DOBBELGANG

Studerende, der med succes bestået kurset vil opnå Master of International MBA Barcelona - New York grad fra EAE Business School. Derudover vil elever, der opfylder de etablerede akademiske krav, opnå Master of International MBA Barcelona - New York grad fra Universitat Politècnica de Catalunya (Barcelona). For at opnå graden fra partneruniversiteter er det nødvendigt at opfylde kravene fra institutionerne.

ADMISSION PROCESS

Hovedformålet med optagelsesprocessen er at sikre kandidaternes egnethed til programmet ved at se på deres erhvervserfaring og deres akademiske CV. Vores mål er, at alle deltagere får det bedste ud af den oplevelse, vi tilbyder gennem en sammenhæng, hvor de kan udvikle et langsigtet forhold til klassekammerater, lærere og alumner.

For at starte optagelsesprocessen skal blanketten udfyldes, så EAE's fagudvalg kan overveje ansøgningen. Hvis afgørelsen fra det faglige udvalg for det ønskede program er positivt, kan kandidaten fuldføre deres tilmelding.

Centrale punkter

1. LEADERSHIP

Administrere og lede en organisation takket være udvidelsen af ​​væsentlig viden på alle områder af et firma: marketing, økonomi, regnskab, menneskelig kapital og drift.

2. EFFEKTIV

Udvikling af passende værktøjer og kapaciteter til ledelse: teamwork, motivation, kommunikation, forretningsetik og socialt ansvar

3. BÆREDYGTIG

Udvikle inden for komplekse og konkurrencedygtige nationale og internationale organisationer, understøttet af bæredygtig udvikling.

4. ÆNDRING

Tilpasning til og foregribelse af organisationens behov med hensyn til forandring for at forblive konkurrencedygtig.

5. GLOBAL MANAGEMENT

Styring af organisationens fleksibilitet med henblik på fremkomsten af ​​nye teknologier, nye markeder og samfundets udvikling

6. ENTREPRENEURIAL

Styrkelse af iværksætterånden og etablering af grundlaget for oprettelsen af ​​nye virksomheder, samtidig med at der tilskyndes til innovation og kreativitet

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret December 6, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Okt. 2018
Duration
Varighed
12 måneder
Fuldtid
Price
Pris
27,700 EUR
Information
Deadline
Locations
Spanien - Barcelona, Catalonia
Startdato : Okt. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Okt. 2018
Spanien - Barcelona, Catalonia
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen