EFMD Epas Accredited

ESIC Business and Marketing School (ESIC) og Shanghai International Studies University (SISU) har slået sig sammen for at skabe en unik banebrydende international MBA for forretningskvinder / mænd designet til at forbedre deres ledelsesmæssige og ledende færdigheder og give dem den ekspertise til at løse komplekse udfordringer i en stadig mere globaliseret miljø.

Dette stærke partnerskab mellem to førende kinesiske og europæiske institutioner er et signal for globalt fokuserede fagfolk til at erhverve indsigt, ekspertise, netværk og tankegang for at blive succesfulde ledere og ledere i morgendagens forretningsmiljø.

søjler


Et sted for vest og øst for at møde/>

Dybtgående forståelse af østlige og vestlige forretningspraksis for at udnytte forretningsmuligheder i et stadig mere komplekst globalt miljø.

Et program designet til grænseløs forvaltning og globale eliter

Stærkt vægt på interkulturel og grænseoverskridende forvaltning i en multinationale gruppe for at skærpe deltagernes forretningssyn.

Førstehånds global international erhvervserfaring

Deltagerne bliver fortrolig med virkeligheden og kompleksiteten af ​​forretninger i Vesten og Øst.

IMBA et overblik


Undervisningsperiode:/>

55% i Madrid og 45% i Shanghai.

Afsluttende projekt:

Det endelige projekt giver deltagerne mulighed for at anvende den viden og de erfaringer, de har opnået under programmet, både i Europa og Kina, til et virkeligt problem. Understøttet af fakultetet fra ESIC og SISU vil deltagerne designe, udvikle og præsentere individuelt en reel forretningsplan i Kina i slutningen af ​​programmet.

Indsendelsen foregår i september og præsentationen i midten af ​​april det følgende år. Kandidater kan vende tilbage til deres hjemland efter afslutningen af ​​undervisningsperioden i slutningen af ​​juni, indsende projektet pr. Post og præsentere det via internettet.

Grader tildelt efter afslutning:

International MBA fra ESIC Business og Marketing School og MBA fra Shanghai International Studies University.

Elevprofil:

Iværksættere, der ønsker at udvide deres viden om internationale forretningspraksis, omdirigere deres karriere eller opdatere deres ledelseskendskab med et globalt fokus. Derudover bør deltagerne være lidenskabelige over de muligheder, globaliseringen medfører og de ændringer i det erhvervsmiljø, som dette skaber.

Undervisningsmetoder:

Student-centreret læring styret af pædagoger, vejledere og mentorer til at forstå, øve, reflektere og anvende både fagspecifik viden og overførbare færdigheder. Målet er at skabe en dygtig aktionscyklus-feedback-analyse-aktion for deltagerne. Al levering er på engelsk. I løbet af perioden i Shanghai deltager deltagerne i MBA-programmet på SISU.

Kinesisk sprogkursus:

Programmet omfatter et kinesisk sprogkursus under opholdet i Shanghai.

Yderligere dobbeltgrads muligheder:

Efter afslutningen af ​​undervisningsblokken i Shanghai kan deltagerne fortsætte deres studier i 6 måneder ved Florida International University (ekstra gebyrer gælder) og modtage en Master of International Business.

Et stærkt partnerskab mellem førende handelsskoler


ESIC Business and Marketing School/>

ESIC Business and Marketing School er den førende business school specialiseret i marketing i Spanien og en stor handelsskole i Europa. Det tilbyder læringsløsninger fra et internationalt, integreret, omfattende og globalt perspektiv. ESIC Business and Marketing School har udviklet en stærk tilstedeværelse i Kina med det formål at styrke læseplanen for sine programmer og også forbedre karriereudsigterne for sine kandidater.

Shanghai International Studies University - SISU MBA

SISU er placeret blandt de "Top 200 universiteter i BRICs lande" af QS i sin "QS University Ranking 2014", og er også en af ​​Kinas "100 nøgleuniversiteter for det 21. århundrede". I denne sammenhæng sigter SISU MBA på at dyrke en ny generation af globale eliter på basis af orientalsk filosofi. Disse fagfolk forventes at have særskilte og bæredygtige kompetencer, et globalt tankegang og evnen til at integrere forretningskendskab med virkelighedens erfaring under overholdelse af forretningsetik og professionalisme.


To destinationer i store finansielle centre/>


Spanien og Madrid/>

Spanien er hjemsted for syv af FT Global 500-virksomhederne og seks af Euro Stoxx 50. Desuden giver landet mulighed for at udvikle og styrke forretningsforbindelser med Kina og Latinamerika takket være dets tætte forbindelse med disse regioner. Madrid er en kosmopolitisk by med stor kulturel og historisk interesse. Det er også en af ​​Europas største byer og et større forretnings- og finanscenter.

Kina og Shanghai

Kina er sammen med andre vækstøkonomier det vigtigste strategiske mål for de fleste multinationale selskaber, da det er blevet almindeligt accepteret, at de vil være drivkræfterne for vækst i det næste årti. I Shanghai, Kinas største by, vil deltagerne få førstehånds viden om de udfordringer og muligheder, der findes i Asien, især i Kina. Det er en multikulturel by og et stort finansielt center og betragtes som gateway for forretning i Kina.


Curriculum/>


Globalt netværk og international dimension/>/>


Et unikt globalt netværk/>
ESIC og SISU fremmer netværk som en form for aktiv feedback mellem erhvervslivet og den akademiske verden. Dette bliver håndgribeligt i tilrettelæggelsen af ​​konferencer, foredrag, møder, kulturbesøg mv., Der støtter udviklingen af ​​relationer til forbedring af deltagernes faglige karriere. I denne sammenhæng giver programmet adgang til det kombinerede alumni netværk fra ESIC og SISU, et ekstraordinært internationalt netværk af studerende, fagfolk og anerkendte akademikere over hele verden.
En international dimension for professionelle karriere
Deltagerne vil drage nytte af de professionelle karriereydelser fra begge institutioner. ESIC og SISU yder karriereydelser og ressourcer til deltagerne og hjælper dem med at opfylde deres karrieremuligheder Dette giver en gylden mulighed for at få adgang til det globale arbejdsmarked.


Adgangsproces/>


Ansøgningspakker tidligt i akademiet, ideelt 6 til 9 måneder før programstart. Adgangsprocessen er streng, og kun komplette ansøgninger vurderes. 4-trins optagelsesprocessen forklares nedenfor:
1. ANSØGNING
Den komplette ansøgningspakke skal sendes til ESIC for at starte optagelsesprocessen.
Sammen med denne formular skal ansøgerne indsende:
 • Kopi af passet,
 • To pas-størrelse fotos,
 • CV,
 • Et eksamensbevis, der giver endelige uddannelsesresultater og opdeling af individuelle fag og karakterer (på engelsk eller spansk). Kopier skal godkendes / notarized,
 • GMAT score (kun for IMBA). Ansøgere, der ikke er i besiddelse af GMAT-scoringer, vil blive inviteret til at tage en færdigheds- og vidensundersøgelse udviklet af ESIC. Kinesiske statsborgere i stedet for GMAT-scoringer bør give resultaterne af National Entrance Examination for MBA-programmer etableret af Kinas regering. For mere information og minimumskrav til National Entrance Examination for MBA-programmer i Kina bedes du kontakte admission@shisu.edu.cn.
 • Bevis for kommandoen for det engelske sprog, hovedsageligt IELTS eller TOEFL IBT-resultater (minimum 6,5 og 95). Ansøgere, der ikke er i besiddelse af nogen af ​​disse beviser, kan foretage en sprogtest hos ESIC (bedes arrangere dette med adgangskontoret) og
 • To referencebreve. Disse bogstaver forventes at give udtrykkelige henvisninger til ansøgerens potentiale til at udvikle en professionel karriere i erhvervslivet og for at forfølge masterstudier.
Nøglekriterierne er forbi faglige og akademiske præstationer, egnethed til programmet og dommererklæringer.
2. ADMISSIONS BOARD
Admissionsrådet vurderer hver ansøgningspakke og udarbejder anbefalinger baseret på de akademiske krav og kandidatens samlede egnethed til programmet (se programmets brochurer for flere detaljer).
3. OPLYSNINGER OG INTERVIEW
Kandidater anbefalet af Admissions Board inviteres til et interview. Interviews med internationale kandidater kan arrangeres i deres hjemlande.
Ansøgere skal indsende følgende to ord for 500 ord før interviewet:
Personlig erklæring: En kritisk analyse af programmets potentielle bidrag til ansøgerens personlige og faglige udvikling;
Professionel erklæring: Adgangskontoret vil give retningslinjerne på det tidspunkt, hvor invitationen til interviewet indgives.
Intervjuet varer i 30 minutter og arrangeres med programmets direktør.
Intervjuets struktur følger:
 • I de første 10 minutter af interviewet vil ansøgeren præsentere de to essays.
 • De resterende 20 minutter vil være en diskussion om ansøgerens egnethed til at deltage i programmet.
4. TILBUD TILBUD
Succesfulde kandidater modtager et brev med adgang. Den komplette proces kan tage op til 30 dage.
ESIC Business


Finansiering/>

Gennemførelsen af ​​denne type program er en vigtig investering.

På ESIC yder vi finansiering til studerende og kandidater, der opfylder kravene i alle tilskudsprogrammerne. Derudover tildeler vi stipendier fra Tripartite Foundation til firmaets medarbejdere.
Særlige tilskudsprogrammer
 • Grant Program for sydamerikanske studerende fra Carolina Foundation
 • Dual degree Master programmer
 • ESIC-EXPIGA-stipendium "Styrkelse af sociale ledere.
 • Diversity Scholarship
 • Tilskud til virksomheder

akkrediteringer

Uddanne den professionelle, der kræves af erhvervslivet i over 50 år: Dette har været og vil fortsætte med at være vores mission som pædagoger.

Førende i Business og Marketing Training

Vi er en af ​​de førende handelsskoler i Spanien, med erfaring fra mere end halvtreds års erhvervsuddannelse og marketing fagfolk. Vi stræber efter at stimulere, fremme og opretholde et direkte forhold til erhvervsklimaet for at give dig praktisk faglig uddannelse, der fokuserer på arbejdsmarkedets behov. Vi tilbyder træning med værdier for succesfuldt at engagere dig som en højt kvalificeret fagmand med en fremragende kommando og viden om de nyeste trends.
Vi er akkrediteret og certificeret af de vigtigste kvalitetsagenturer og er medlemmer af de vigtigste erhvervs- og sektorsammenslutninger.
ESICs internationale MBA modtog EPAS akkreditering fra European Foundation for Management Development (EFMD) i februar 2016.
Med denne ESIC's IMBA sluttede sig til eliten af ​​EFMD-akkrediterede programmer, der styrker dermed sin internationale positionering og øger ansættelsesegnetheden hos sine kandidater. EPAS anerkender og akkrediterer kvaliteten og det internationale niveau for forretnings- og ledelsesprogrammer.
Kvaliteten af ​​vores programmer er godkendt af nationale og internationale akkrediteringer og certificeringer.

placering

ESICs International MBA (IMBA) vises i den 27. plads blandt internationale MBA'er.

ESIC's MBA'er er inkluderet inden for de 170 mest populære MBA-programmer i verden, rangeret nummer 61 uden for USA.

ESICs EMBA fremstår i denne placering af de 100 bedste EMBA'er i verden, der besætter den 29. stilling i Europa.

ESICs kandidater ønskede af internationale arbejdsgivere

(# 1 i beskæftigelsesegnethed i Europa (QS 2015)

(# 1 i investeringsafkast (QS 2015)

(1 af de 7 "Top-Tier Employability" -skoler i Europa (QS 2017).

ESIC er placeret inden for de top 100 MBA'er i verden, og endnu vigtigere inden for top 50 for Marketing, Finance og EMBA

ESICs MBA'er fremstår som nummer 18 i ranking af de bedste 49 programmer for latinamerikanske studerende.

MBA'erne fra ESIC er inkluderet i de top 77 internationale programmer, der indtager den 52. plads i denne rangordning.

Program undervist i:
Engelsk

Se 3 flere kurser fra ESIC Business & Marketing School »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
19 måneder
Fuldtid
Price
30,600 EUR
Deadline
Efter placeringer
Efter dato