Dette program udføres på engelsk.


Erhvervslivet og den meget dynamiske og stærkt konkurrencedygtige nuværende situation med økonomisk usikkerhed kræver kvalificerede fagfolk med solid viden om forskellige ledelsesområder og desuden med personlige og faglige færdigheder som alsidighed, tilpasningsevne, refleksion, beslutsomhed og kreativitet. Hvad er fordelene ved at tage en international MBA? Den internationale MBA er ledelsesuddannelsen par excellence, som træner sine deltagere til at nå ansvarsområder i et firma ved at erhverve de ledelsesmæssige færdigheder, der kræves til ledelse af virksomheder og institutioner. Som sådan sikrer en MBA, bortset fra ledelsestræning, anerkendelse fra hele erhvervslivet. Derfor er det det bedste program til at opnå og konsolidere nye værktøjer og viden gennem erfaring, der letter overgangen til et bedre job i vores professionelle karriere.

Den internationale MBA er designet således, at deltagerne kan forbedre og øge deres viden inden for virksomhedsledelse og administration, arbejde med de vigtigste ledelsesværktøjer og styrke deres ledelsesmæssige kompetencer og kompetencer. Det er en ledelse mastergrad fokuseret på at forstå alle områder involveret i forvaltningen af organisationer med et fuldstændigt overblik over virksomheden, den måde det fungerer og hvordan det organiseres. Alt dette er beriget af de netværksmuligheder, der er tilgængelige hos de øvrige deltagende fagfolk, vores undervisere og de fagfolk, der inviteres til vores konferencer, diskussioner og aktiviteter, som er afgørende for at forbedre professionel positionering.

I slutningen af den akademiske periode af den internationale MBA vil eleverne have mulighed for et to ugers ophold på Pace University i New York, hvilket giver dem mulighed for at anvende deres viden i et internationalt miljø.

106823_5.jpg

Top grunde til at gøre EAE's Business School International MBA

 1. EAE's MBA, en af de bedste i verden i Bloomberg ranking
  EAE's MBA, der er opkaldt som en af de bedste i verden i den bedste internationale business skoler 2018 ranking af den prestigefyldte amerikanske journal Bloomberg Businessweek. Skolerne rangerede 32 i en liste over de bedste business schools i verden for at tage en MBA uden for USA. EAE er en af de 5 mest spanske handelsskoler, der hedder den højt respekterede klassifikation.


 2. beskæftigelsesegnethed
  Den professionelle karriere er fokuseret på at lede og ledsage eleverne for at nå deres faglige mål og matche deres forventninger og interesser med jobmarkedet


 3. International Talent Program
  Programmet er rettet mod studerende, der søger international faglig udvikling, for at give dem maksimal synlighed blandt de multinationale selskaber, der samarbejder med EAE. Aktiviteterne er således organiseret som beskæftigelsesworkshops, interviews med headhunters og adgang til internationale udvalgskonsulenter over hele verden.


 4. Executive MBA Council
  EAE, medlem af Executive MBA Council. Skolen er medlem af Executive MBA Council, så alle dets programmer opfylder de internationale akademiske og kvalitetsstandarder, der kræves af foreningen.


 5. Internationale placeringer
  Fremhævet blandt de 65 bedste i Europa og de 200 bedste i verden (QS Global MBA 2018 ranking). For første gang går den ind i den europæiske ranking af den bedste MBA og når Top 40 (Eduniversal Best Masters Ranking Worldwide 2018).


 6. Program bane
  EAE MBA var det første generelle ledelsesprogram, der skulle gives i Spanien og er nu blevet tilbudt i over 50 år.


 7. Business Game
  Forretningsplanen udarbejdet i løbet af programmet og undervises af en lærer er nøglen til den internationale MBA. Formålet med planen er at angive alt indhold opnået på programmet i et virksomhedsoprettelsesprojekt.


 8. Business Networking
  På Business Networking-cyklen deltager eleverne i en række møder med fagfolk fra store virksomheder og andre EAE-studerende, takket være, at deltagerne har mulighed for at udvide deres netværk af faglige kontakter.


 9. Major minor
  EAE har påbegyndt det nordamerikanske store og mindre metodologiske system for første gang i Spanien i stedet for den traditionelle valgfrie emnemetode.


 10. Soft Skills program
  EAE's Soft Skills International MBA-program er beregnet til at hjælpe deltagende fagfolk med at fuldføre deres træning med den strategiske mobilisering af deres personlige færdigheder. Det omfatter ti uafhængige månedlige workshops arrangeret langs Emotional Skills Model.


 11. International Residential Program
  I slutningen af studieperioden vil eleverne have mulighed for at gøre et to-ugers ophold på Pace University (New York). Dette boligprogram kommer mod et tillægsgebyr.


 12. EAE er underholdende
  Målet er at give de nødvendige ressourcer og miljø til de initiativrige elever fra EAE til at udvikle nye forretningsidéer.
  106825_2.jpg

Adgangskrav og grad

Adgangskrav

 • Minimum 3 års erhvervserfaring for at få adgang til MBA.
 • Har et engelsk certifikat (se ledige muligheder).
 • Har en bachelorgrad.


Dobbeltgrad

Studerende, der afslutter kurset, vil opnå den internationale MBA-grad fra EAE Business School. Derudover vil elever, der opfylder de etablerede akademiske krav, opnå den internationale MBA-grad fra Universitat Politècnica de Catalunya (Barcelona). For at opnå graden fra partneruniversiteter er det nødvendigt at opfylde kravene fra institutionerne.


Adgangsproces

Hovedformålet med optagelsesprocessen er at sikre kandidaternes egnethed til programmet ved at se på deres erhvervserfaring og deres akademiske CV. Vores mål er, at alle deltagere får det bedste ud af den oplevelse, vi tilbyder gennem en sammenhæng, hvor de kan udvikle et langsigtet forhold til klassekammerater, lærere og alumner. For at starte optagelsesprocessen skal blanketten udfyldes, så EAE's fagudvalg kan overveje ansøgningen. Hvis afgørelsen fra det faglige udvalg for det ønskede program er positivt, kan kandidaten fuldføre deres tilmelding.

106724_admissing_process_eae_business_school_en_0.jpg

Karrieremuligheder

EAE vurderer de kompetencer, som virksomhederne værdsætter mest og overleverer dem til eleverne for at lette deres beskæftigelsesegnethed. Målet er at nå det niveau af udvikling, der kræves af jobmarkedet.


Nogle fakta fra vores beskæftigelsesrapport 2017:

 • De 93% af kandidaterne søger beskæftigelse inden for 6 måneder efter at have afsluttet mesteren, og de 41% finder beskæftigelse, inden de afslutter deres program
 • 34% øgede deres løn med op til 30% inden for et år efter færdiggørelsen af mesteren
 • 67% af eleverne fik en jobmulighed på en af de stier, der var tilgængelige via EAE Business School
 • 74% accepterer et nyt professionelt tilbud efter deres eksamen
Program undervist i:
 • Engelsk

Se 2 flere kurser fra EAE Business School International »

Senest opdateret December 19, 2018
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
12 måneder
Fuldtid
Price
27,500 EUR
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Okt 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Okt 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date

Okt 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date