International MBA (Fokus: Asien)

Generelt

Program beskrivelse

Programbeskrivelse

Den Internationale MBA (IMBA) er designet til at passe globaliseringens alder, konstante forstyrrende ændringer og den stadig voksende betydning af Østasien i den globale erhvervsliv. Undervist i engelsk i løbet af 16 måneder har IMBA-programmet til formål at give eleverne den grundlæggende viden, kompetencer og færdigheder, som vil forberede dem til en global ledelseskarriere, der hurtigt udvikler sig inden for det stadig mere dynamiske, komplekse og konkurrencedygtige internationale erhvervsklima.

Hvad du vil studere

De grundlæggende kerne kurser er designet til at studere alle MBA discipliner med en klar prominens til de globale og internationale aspekter af hvert respektive emne. Ud over denne globale vision tilbyder programmet en stærk regional vægt på at drive forretning i og med østasiatiske lande som Kina, Indien, Japan og Korea.

Haifa IMBA har to strategiske universitetspartnere i Asien: ECNU i Shanghai og IMT i Indien. Begge er førende handelsskoler. Hver regional specialisering omfatter:

  • Fælles seminar med MBA studerende i Kina og / eller i Indien, der arbejder sammen om projekter og partnerskaber bestilt af virksomheder i begge lande.
  • Study Trip til Kina eller Indien, der får dig i direkte kontakt med jævnaldrende og ledere i disse lande og giver dig mulighed for at udveksle med dem samt opdage deres eget land og opleve deres tilgang til ledelsen.
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

The University of Haifa is the leading university in Israel in the fields of humanities, social sciences, marine research, and education. It is home to 7 faculties, 8 schools and 72 research centers.

The University of Haifa is the leading university in Israel in the fields of humanities, social sciences, marine research, and education. It is home to 7 faculties, 8 schools and 72 research centers. Minimer