At skabe bedre resultater

Henley Executive MBA er en intens og givende oplevelse. Det er udfordrende, stimulerende og relevant. I mange tilfælde er det livsforandrende.

Triple Accredited af AMBA, EQUIS og AACSB, og blandt de mest kendte MBA'er i verden, er Henley Executive MBA designet til at hjælpe dig med at opnå de bedst mulige resultater i erhvervslivet og i livet. Fordelene kan tydeligt måles, hvilket giver et stort afkast til dig personligt og mere bredt til din virksomhed. Henley Executive MBA er det eneste MBA-program i Finland, der tilbyder en kandidatgrad.

Udnyt vores globalt anerkendte ekspertise inden for international forretning, lederskab, corporate reputation og international finansiering. Lær at tænke strategisk og få større tillid. Vi vil engagere dig på alle niveauer, gennem coaching og personlig udvikling, for at give dig selvtillid og energi til at tackle dine udfordringer og det fokus, du har brug for for at nå dine mål.

Start på Henley MBA for en berigende oplevelse, der vil forbinde dig med globale forretninger og et verdensomspændende netværk. Du finder det en af ​​de mest værdifulde investeringer i dig selv, som du kan lave.

Ifølge de seneste placeringer er Henley Business School den mest internationalt værdsatte udbyder af Executive MBA-programmer i Finland.

Den Henley Executive MBA

Henley Executive MBA er for erfarne og ambitiøse ledere, der søger at udvikle deres ledelses- og ledelseskompetencer. Programmet er struktureret til at give dig mulighed for at fortsætte med at arbejde på fuld tid og at studere din MBA på deltid, der forbinder din læring med aktuelle globale og relevante organisatoriske spørgsmål.

Det er ideelt, hvis du ikke er i stand til at tage betydelig tid ud af arbejdspladsen for at studere og vil have større fleksibilitet over hvordan, hvornår og hvor du opnår din MBA-kvalifikation.

Executive MBA er et eksklusivt program leveret gennem individuel og gruppe undersøgelse, ansigt til ansigt workshops og 24/7 e-learning ressourcer. Workshopperne, hvoraf de fleste leveres i Helsinki, ledes af vores verdensklasse fakultet medlemmer fra Storbritannien og International Fellow Network. Ni individuelle opgaver, der er designet til at forbedre din langsigtede effektivitet, giver mulighed for øjenåbning til at integrere teori med praksis og kan straks anvendes med maksimal effekt på arbejdspladsen.

Programmet lægger vægt på generelle lederskabskoncepter, hvorfor Personal Development modulet strømmer gennem alle faser af Henley Executive MBA, der giver en integreret proces mod personlig vækst.

Du vil blive understøttet af vores personlige vejledere samt få gavn af at være del af et erfarent, ambitiøst læringshold. Et valgfrit internationalt studiebesøg kan også vælges.

I løbet af 24 måneder af programmet vil du studere og dele erfaringer med ligesindede fagfolk fra en bred vifte af ledelsesmæssige baggrunde og erhvervsliv.

Læringserfaring

Henley Executive MBA har et særligt stærkt fokus på temaerne for international business, ledelse, ledelse og corporate reputation.

En blandet undervisningsmodel, der afspejler virkelige dilemmaer og forretningsmæssige valg samt en blanding af individuel og gruppeindlæring, ansigt til ansigt-workshops og 24/7 e-læringsressourcer fører ikke kun til en mere komplet læringserfaring, men hjælper også til Balance samtidig arbejde og studie, selv når du bor eller arbejder i udlandet.

Vores MBA-programmer kombinerer det bedste inden for akademisk teori med praktiske, virkelige projekter. Det betyder, at du, såvel som en fremragende lærerfaring, vil være klar til at sætte alt i praksis, når du er tilbage på arbejdspladsen.

På Henley erkender vi, at du vil udvikle dig selv for at forberede sig på udfordringerne i virksomhedsledelse, så inden for programmerne er der et kontinuerligt element i personlig udvikling og karriereudvikling for at støtte dig gennem din rejse.

I hele studietiden får du støtte fra vores personlige vejledere i Finland og er en del af et læringshold med erfarne fagfolk.

Den Henley Executive MBA kan studeres på tre kontinenter. I øjeblikket tilbydes programmet i Finland, Danmark, Tyskland, Irland, Malaysia, Malta, Storbritannien og Sydafrika.

Hvorfor studere Executive MBA hos Henley?

Henley Executive MBA giver flere fordele til dig og din virksomhed:

  • Kandidatuddannelse fra en internationalt anerkendt erhvervsskole med tredobbelt akkrediteret status
  • Livsskiftende oplevelse på grund af stærkt fokus på både personlig ledelse og ledelsesevne
  • Meget international erfaring, herunder studieindhold, undervisningsfakultet og studerende
  • Virkelig givende læringsrejse med andre erfarne ledere
  • Ni relevante opgaver udvikler din organisation fra dag ét
  • Online adgang til titusindvis af akademiske og industrielle undersøgelsesressourcer, der understøtter din virksomhed og studier
  • Forbedret akademisk og forretningsmæssig engelsk flydende
  • Stedfortræder workshops i andre oversøiske kontorer
  • Undersøgelser er tilladt, hvis andre forpligtelser i livet ændres
VARIGHED: 24 måneder + afsluttende forskningsprojekt (op til 7 års fleksibilitet)
Program undervist i:
Engelsk
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
2 - 7 år
Deltid
Price
41,000 EUR
(Moms 0%, momsfri uddannelsestjeneste)
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date